[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanp
Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Poate tragi tare si reusesti sa-l inscrii si in RAC

O intrebare am insa. De ce ai vrea sa renunti la Easy Life Profito in favoarea tracemix? Eu ti-as recomanda sa ramai pe profito (eventual combinat cu ferro daca va fi nevoie).
Cat despre fertilizarea macro, daca vrei sa faci economie, cumpara prafurile separat si dozeaza separat. PPS PRO-ul le are pe toate in el (N, P, K) si nu le vei putea controla cum vrei tu.
Daca nu e prea tarziu maine, iti voi atasa eu o poza
Sa traiesti 1000 de ani!

Eu as fi mers pe replantat. In bucatele mai mici decat ai plantat initial.

Oircum, cred ca ar fi necesara si o tunsoare...
Domnilor, va felicit pe toti si il felicit si pe Ionut care a reusit sa intre in top10 !
Era de asteptat dupa cum s-a mai spus, ar fi fost chiar culmea sa nu fi fost cineva de la noi in primii 10, tinand cont ca am avut cateva bazine faine
Eu anticipasem ca va intra si Alex, poate chiar si Petre...n-a fost sa fie...poate la anul.

Poate la anul vom fi invatat toti din greseli si vom fi mai pregatiti.

Referitor la Scaper's Tank, arata bine tare. Filtrul ala e interesant.
Eu l-as cumpara urgent daca as avea spatiul necesar unde sa-l pun. Chiar daca nu am, cred insa ca voi face eu un acvariu pe dimensiunile posibile, dar neaparat vreau sa incerc lampa aia dennerle, fertilizantii, substratul fertil. Oricum, asta e alta discutie

Cat despre ionica...ce sa-i ceri omului. E vulpe. Io cred ca te-ar pupa si pe tine Sandule, chiar dupa cat te-a muscat de dos, daca ar avea vreun beneficiu; e genul ala de om cu coatele si genunchii rosi Pacat ca nu stiu toti ce-i poate pielea si iau de bun doar ce prezinta el la suprafata cand pozeaza in salvatorul acvaristicii romanesti. Nu-i bai, cine stie cum vreodata o sa fie demascat...

Revenind insa la oile noastre. Concursul asta se va desfasura si la anul? Sau a fost facut doar anul asta pentru a promova noul produs? Planted Tank Contest vad ca anul asta nu s-a mai facut (inca).

LE: Acum m-am uitat si eu pe site-ul rusilor, la rezultate. Locul 17 si 18 din zona noastra, io sincer le vedeam printre ultimele ... nu inteleg de ce au primit locurile astea ... dar pe de alta parte, io nu-s arbitru
Bine ai venit !
Neonii sunt agitati si s-ar putea sa gaseasca interesanta coada bettanului ...
Bettanul s-ar putea sa gaseasca interesante cozile masculilor de guppy...

Eu n-as face combinatia asta.
N-as zice ca sunt chiar greu de ingrijit, dar sunt pesti solitari.
Nu le place agitatia in jurul lor...
Eu as zice sa ramai doar la neoni si cory.
Un banc de vreo 14-15 neoni si vreo 6 corydoras ar fi numai bine.
alex08 wrote:
Schimbat substrat

Treci pe fertil?
Sa-ti traiasca!
Ce schimbari ai in plan?
Nu mai tin minte daca ai mai scris de concluzia aditiei mai "bogate" de potasiu
Ai mai umblat ceva pe la fertilizare?

Apropo, ce kh ai?
Faine buruieni ai. Si roseata din varful didiplisului imi place la maxim...
Imi place micutul tau

Ca sa cresti fosfatii din apa, cumpara o sticla de Easy Life Fosfo si faci aditie separat din aceasta sticla, in functie de nevoile tale.
Legat de neoane, daca astea pe care le ai acum sunt vechi si trebuie schimbate, poti lua Osram, sunt niste neoane destul de bune.

P.S.: Ai vreo poza cu algele de ziceai ca au aparut?
vladwill wrote:
Legat de sistem CO2, sa vedem ce bani mai intra pentru ca s-au dus destul de multi pana acum si CO2-ul e destul de scump, DAR , v-as ruga, sa-mi dati un sfat si legat de subiectul acesta. Ce sistem imi recomandati , in ideea de a ajunge cu el ( in timp ) pana la un PH controller .

Legat de CO2, daca zici ca nu mai ai fonduri prea multe, o varianta ar fi sa cumperi o butelie si un reductor de presiune SH (butelia de macar 2 litri).
Iar un reactor iti faci tu dintr-un filtru de apa si il pui pe furtunul de out al filtrului extern.

In timp iti mai iei o electrovalva si un ph controller, cand o fi sa ai bani.
Tine-ne la curent cu evolutia lui
Eh, ce sa faci...se mai intampla si din astea.
Te asteptam cu bratele deschise cu noul acvariu cand te intorci.

Pe forum banuiesc ca oricum mai poti intra
Nu te baza foarte tare pe acea ora si jumatate de observatie
Am pus si eu la un moment dat niste creveti intr-un acvariu cu un mascul de betta. La fel i-am urmat, la fel au stat face to face si nu le facea nimic.

In mod ciudat insa, dupa vreo doua saptamani nu mai era niciun crevete in acvariu
Lucian wrote:

@bucluc - scuze de offtopic

Ca bine zici

Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Go to: