Domnilor, va felicit pe toti si il felicit si pe Ionut care a reusit sa intre in top10 !
Era de asteptat dupa cum s-a mai spus, ar fi fost chiar culmea sa nu fi fost cineva de la noi in primii 10, tinand cont ca am avut cateva bazine faine
Eu anticipasem ca va intra si Alex, poate chiar si Petre...n-a fost sa fie...poate la anul.
Poate la anul vom fi invatat toti din greseli si vom fi mai pregatiti.
Referitor la Scaper's Tank, arata bine tare. Filtrul ala e interesant.
Eu l-as cumpara urgent daca as avea spatiul necesar unde sa-l pun. Chiar daca nu am, cred insa ca voi face eu un acvariu pe dimensiunile posibile, dar neaparat vreau sa incerc lampa aia dennerle, fertilizantii, substratul fertil. Oricum, asta e alta discutie
Cat despre ionica...ce sa-i ceri omului. E vulpe. Io cred ca te-ar pupa si pe tine Sandule, chiar dupa cat te-a muscat de dos, daca ar avea vreun beneficiu; e genul ala de om cu coatele si genunchii rosi

Pacat ca nu stiu toti ce-i poate pielea si iau de bun doar ce prezinta el la suprafata cand pozeaza in salvatorul acvaristicii romanesti. Nu-i bai, cine stie cum vreodata o sa fie demascat...
Revenind insa la oile noastre. Concursul asta se va desfasura si la anul? Sau a fost facut doar anul asta pentru a promova noul produs? Planted Tank Contest vad ca anul asta nu s-a mai facut (inca).
LE: Acum m-am uitat si eu pe site-ul rusilor, la rezultate. Locul 17 si 18 din zona noastra, io sincer le vedeam printre ultimele ... nu inteleg de ce au primit locurile astea ... dar pe de alta parte, io nu-s arbitru