| Message |
|
|
|
hm....ar fi o varianta...dar momentan tetrazonii ar fi cei mai indicati...imi plac f mult...asta daca nu gasesc ramirezi.... sau appistograme..(astea chiar ca nu gasesc...)
|
 |
|
|
nu-mi plac neonii chiar deloc....nu stiu de ce...dar chiar nu-mi plac..  ...
altceva... in afara de vivipari..  ..
|
 |
|
|
am inteles....
chestia este ca nu am mai avut probleme...in fara de cei doi...nu am fost acasa...si nu i-am vazut....nu stiu daca au fost raniti...sau zgariati..sau ce s-a intamplat...m-a sunat mama si mi-a zis ca au murit 2 pesti...si atat.... 
|
 |
|
|
in mod sigur o sa schimb acei gourami....
as vrea betta...dar din cauza comportamentului...ma las..
alta varianta (cea mai preferabila) ar fi ramirezi...insa..nu stiu daca o sa gasesc
daca nu....in mod cert...acei gourami vor fi dati la schimb cu ceva tetra...
si alt punct de vedere foarte important...este pietrisul....care in primul rand e albastru...  si in al doilea rand...trebuie schimbat...si repede...caci plantele n-au nici o sansa in el...
asta in afara de iluminare...care o sa fie cat de curand schimbata cu 2 neoane..de 20w....6400k...
voi ce pesti imi recomandati?
|
 |
|
|
dupa multe patanii....am luat un acvariu de 40 litrii....pe care il incalzesc cu 100w (sau 150 nu mai stiu exact) cu termostat bineinteles... filtru este un resun mini de 200l/h cu un mediu de filtrare mic...insa momentan altceva nu am..il losesem pentru acvariul de 20l...dar.....asta e..apar schimbari..
ca si locatari...am 2 gurami relativ mari, 3 cory si un amarat de guppy...care intre timp a revenit la mine..dupa ce a fost la un prieten circa 3 sapt...
plante am decat 2 valisneria gigantea (cred...deoarece are la 50 cm lungime)...dar a fost achizitionata nu intr-o stare prea buna....
din nou o sa-mi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor...o sa incerc sa fac unele mai bune cu un dslr..daca reusesc sa imprumut unul..
|
 |
|
|
fa-mi un pachet la 30 lei cu tot cu transport si pune-l maine la posta..  .. daca se poate....cu cate 2-3 plante din fiecare....neavanad experienta cu plantele...incep cu putine...ca sa nu dau banii degeaba..  ...
daca se poate sa-mi faci pachetul...imi spui si o sa-ti dau imediat pm cu adresa...
o seara buna
|
 |
|
|
scuze pentru calitatea pozei...este facuta in graba....maine o sa fac unele ceva mai clare.. 
|
 |
|
|
|
dupa cum spune titlul...vand acvariu mic de circa 17 litrii net...(49x15x29 ), cu pompa de aer resun 2600 si termometru lipit. l-am folosit circa 2 ani, a fost lipit din nou acum circa 5 luni, deci nu exista nici un fel de probleme legate de scurgeri...il dau din lipsa de spatiu de depozitare...
pretul il face-ti voi... preferabil cu ridicare personala in campina...dar la cerere trimit si prin curier...
|
 |
|
|
|
poi tocmai asta a fost....ca in general temperatura este la 27 grade.....dar atunci din lipsa de electricitate...a scazut la temperatura camerei neincalzite...aprox 20 grade....
|
 |
|
|
|
incerc sa alfu de ce au murit....dar deja banuiesc.. a fost o pana de curent de dim de la 8 pana seara la 10....deci....fara filtru...fara incalzitor...fara foc in soba->temperatura de maxim 20 grade in casa...si in acvariu cam la fel...deci....sa fie de ajuns astea?
|
 |
|
|
|
cate 5 fire din fiecare specie...la ce pret mi le poti trimite?... asta daca trimiti prin posta romana...
|
 |
|
|
|
exact...si in plus ramirezii sunt superbi....dar nu stiu udne sa gasesc...eu asta am vrut...ramirezi...insa nu am gasit si am luat gurami....
|
 |
|
|
|
stie cineva unde as putea gasi ramirezi in ploiesti?....imi doresc foarte tare...si as cam renunta la tot ce am in acvariu pentru o pereche... (scuzer de off topic, dar nu mai poluez cu un nou topic pentru o singura intrebare))
|
 |
|
|
bun...si in concluzie ce-i de facut?... acvariul a stat la ciclat o saptamana, probleme am avut cand a fost o pana de curent....si mi-a murit o pereche de tetra....in rest...mancare in limite normale...si apa am schimbat-o pana acum odata la saptamana, cate 20 litrii (50 %).... acum o sa schimb 10 litrii la 3 zile...sa vad cum evolueaza treburile..
|
 |
|
|
|
am un filtru resun mini 200l/h care are ca mediu filtrant un simplu burete.... si nu sunt multumit pentru ca apa nu este limpede...este putin tulbure...
mentionez ca acvariul este unul de 40 litrii...cu 2 gurami si 3 cory
ce ar fi de facut?...astept raspuns
|
 |
|
|
cred ca renunt la gurami....si sa vad ce o sa bag....  ...preferabil tetra... sunt prea mari guramii..
|
 |
|
|
atunci o femela o sa fie de ajuns..  ..:X o sa caut una superba..:X...
|
 |
|
|
cory sunt albino... si 2 sunt pui mici..  ..iar gurami sunt destul de mari...o sa iau totusi o femela de betta....sau sa iau un mascul?...
|
 |
|
|
|
in 40 litrii am 2 gurami de cca 6 cm si 3 cory mici (2 cm)...pot pune langa ei si 2 betta? sau macar o femela?..:-?
|
 |
|
|
|
filtrul? mai este de actualitate?
|
 |
|
|