| Message |
|
|
|
eu vreau....insa trimiti prin posta?..
|
 |
|
|
am priceput sefa..  ...
poze...o sa pun cred ca azi...  ... nu or sa fie facute cu dslr...insa...oricum vor fi mult mai calitative fata de ce-am facut..  ...
|
 |
|
|
am patit si eu treburi din acestea...nasoale rau cei drept...  ..
dar ca si co2...e ok o "bomba" home made ca si la toata lumea nu?..
adica totusi...sunt licean....de unde bani si de instalatie de co2...  ...
|
 |
|
|
multumesc..
asta e prima mea preocupare...substratul..vad pe zi ce trece ca plantele fie cresc...fie unele din ele...tind sa moara..  ... si nu am nici un chef sa dau banii aiurea pe plante...  ...deci substratul primul..
cat despre pesti...hm...momentan zic ca ajunge...chiar daca nu o sa dau guramii...cel mare este superb.......imi place de mor....si de cand am pus lampa cu neon.. toate culorile se vad de parca ar fi desenate..
|
 |
|
|
am priceput....aici ma voi opri...
daca o sa reusesc sa dau acei gurami...probabil ca o sa mai iau ceva...nu stiu acum ce anume..si nici nu ma chinui sa aflu....
momentan sa-mi iau substrat....sa-mi cresc plantele..si apoi...mai vedem noi pesti..  )
|
 |
|
|
momentan am 2 gurami, 1 guppy, 1 betta femela, 4 cory si un melc.... 
|
 |
|
|
exista vreo modalitate sa primesc si eu ramirezi?..  (..... imi doresc atat de tare...si nu gasesc nicaieri..  (
|
 |
|
|
ma descurc sefu..  ..ms mult..  ...acu o sa caut...
|
 |
|
|
poi si acea cutiuta o sa-mi ajunga?..:-?.. nu stiu nimic despre soluri..dati-mi va rog ceva detalii... cum am dat bani si pana acum..o sa mai dau...ca sa iasa totul ok.. 
|
 |
|
|
fetilizez cu sera florena.....chiar au nevoie de sol fertil?...de asa ceva chiar nu am bani acum..  .... ce e de facut?.. 
|
 |
|
|
|
daca o sa bag nisip comun de rau or sa poate sta?
|
 |
|
|
cam asa ceva...azi bag nisip...ca sa pot planta ok.. 
|
 |
|
|
pana la urma am mai luat o femela de betta...si inca un cory....  ....au sosit plantele de la albinik... si melcul primit d la el este atractia..:X... o sa pun ceva poze... edit: apropo...sa incerc o bomba co2?...:-?
|
 |
|
|
comanda conform intelegerii plus bonusuri..om de incredere...multumesc inca odata
apelati cu incredere.. 
|
 |
|
|
azi am fost la pet shop....speciile sunt relativ comune.. (apropo...nu vrea sa-mi ia pestii  )
zebre
guppy
xifo
betta femele
molly
gurami
carasi
nu mai stiu exact ce mai erau pe acolo..
ce sa fac? guramii sunt prea mari...sunt frumosi nimic de zis..dar...prea mari...
astept un raspuns...ce as putea face.....
|
 |
|
|
|
iata inca cateva poze....
|
 |
|
|
|
cateva poze...si cu pompa si buretele care il insotesc..
locatarul este un pirahna...care cat de curand posibil sa merge retur la pet shop...(apropo...il donez)
|
 |
|
|
|
ceva detalii....zona in care se predau pesti?
|
 |
|
|
corect...cred ca asa o sa fac...daca nu gasesc tetra....cred ca o sa iau 3-4 guppy...si se rezolva problema si gata..  )...
|
 |
|
|
atunci ce sa iau?...  ...ce pesti? cred ca o sa ma duc la pet shop...si ce-mi place mai mult..aia iau...  ...
|
 |
|
|