| Message |
|
|
un rand de Staurogine daca vrei sa ramai verde
|
 |
|
|
|
Arata bine. Puteai sa le tai chiar mai scurt (~10cm) asa va trebui sa le tai cam des...
|
 |
|
|
Incepind de azi stefanp este moderator
Echipa este:
Admini: mosu, Porcu, Lofty, Sandu, Ginel, Gabriel, koala, Lucian, viulian (admin tehnic  )
Moderatori: alber, stefanp
|
 |
|
|
bsilviu2000 wrote:In aceasta dimineata mi-am facut timp (si curaj  ) si am "bricolat putin prin acvariu. Ce a iesit se poate vedea in pozele de mai jos.
Cred nu ai observat ca ti-au cazut pe jos pozele si nu avem ce vedea 
|
 |
|
|
|
spune si dimensiunile acvariului...
|
 |
|
|
Nu se face sa risti. Intr-o zi nu mai poti sa faci mare lucru.
Arata foarte bine si iti urez succes 
|
 |
|
|
Pentru a putea sa te ajutam, ajuta-ne si tu pe noi. Pune niste poze, inclusiv una de detaliu sa intelegem ce intelegi tu prin impuritati in apa. Ar trebui si niste teste (NO3, NO2, PO4), ce pesti ai, cata mancare le dai si de care, ai sau nu substrat, ai sau nu plante cate si de care, ai lumina, cate si cat lasi lampa aprinsa  Toate astea e legate 
|
 |
|
|
Confirm si sustin ca este unul din cele mai frumoase acvarii pe care le-am vazut
Lucratura ingrijita, aerisit, adancime de iti vine sa te scufunzi in el. Felicitari!
|
 |
|
|
Stai linistit ca toti facem incercari, daca le-am sti pe toate iti dai seama ce plictisiti si nervosi am fi
Un inceput promitator. Mie mi se pare ca substratul este cam subtire pentru un plantat. Dupa ce se va mai stabiliza poti sa incepi sa mai faci miscari prin bazin. Succese.
|
 |
|
|
L-am mutat la Aquascaping (baniesc ca asta incerci sa faci  )
|
 |
|
|
stefanp wrote:Voi cu purigenul asta, tare ma mananca si pe mine
Macar atat, daca sticla sa se transforme in ultraclara nu poate ... 
si uite asa devine portofelul ultraclar
Cred totusi ca efectul maxim il are in pat fluidizat
|
 |
|
|
Asta zic si eu bazin.  Poti sa dai si o poza din fata sa se vada cum dispare senzatia de latime foarte mare dar ai senzatia placuta de profunzime.
@ciprian: asta este o dimensiune pe care o cauti  De celelalte ne ocupam imediat
|
 |
|
|
Humbert wrote:BBA s-a oprit si da vizibil inapoi ca urmare a tratamentului cu easy carbo (15 ml la 300 litri brut) si/sau a fertilizarii doar cu KNO3 timp de aproape 1 saptamana (pana a aparut GSA pe geam, exact cum zice Rubillar)
Pentru a nu stiu cata oara in care se verifica in practica tot ce a cercetat si publicat el  Pentru cine nu stie, vorbim despre Christian Rubilar si studiul lui Method of controlled imbalances Vezi acum cum continui fertilizarea - trebuie sa revi la o nutritie echilibrata... Purigenul l-ai pus intr-un saculet? Frumos acvariul care vibreaza a sanatate.
|
 |
|
|
|
Eu orice tip de hrana congelata o pun intr-un miciog mic cu ochiuri fine si o dezghet sub jet de apa. IN felul asta se spala de gelatina si alte mizerii care pot exsita in calupul inghetat. Nu se aplica la mixuri gen hrana discusi la a caror preparare intra si produse pasta gen usturoi, spanac, etc.
|
 |
|
|
Forfeca pentru crengi
Chiar si cheala o sa te salute in continuare 
|
 |
|
|
bitanu wrote:Cum se aprinde lumina, cum imi zice: ,,Boss, totu-i OK !!!,, ,,Ceva fertilizant la fete?,,
 M-ai terminat!
bitanu wrote:Bine, bine, dar cu ce sa-l tai pe pozitie, ca lemn al naibii?!
Hmmm. Grea incercare... Cu o scula de tip fierastrau nu se pune problema deoarece necesita miscare multa si va afecta aranjamentul. S-ar putea incercat cu o foarfeca cu parghie de amplificare forta. Din ce tin minte sunt unele speciale pentru crengi. Depinde si de diametrul crengii.
Sunt si foarfeci pentru PPR care ar putea merge (ceva de genul: http://www.magazinul-constructorului.ro/foarfec-50-110-p615.html).
|
 |
|
|
|
Ei, asa Da! Frumos.
Dar tot as da jos degetul ala verde ridicat in sus. Din pacate continua sa sfideze si sa nu se integreze.
Parerea mea...
|
 |
|
|
Bine ai venit.
Un loc unde gasesti o parte din link-urile catre informariile de baza este aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24220.page
|
 |
|
|
Ai reusit o fotografie (nu poza  ) de catalog. Superba!
P.S. Trebuia sa-i pui si o semnatura pentru ca in mod ca sigur va fi copiata.
|
 |
|
|
|
Sa traiesti la cat mai multi ani cu pasiunea acvaristicii in suflet!
|
 |
|
|