[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos

multumesc
se poate inchide

multumesc
se poate inchide

multumesc de gazduire
s-au dat

se poate inchide

multumesc
se poate inchide

multumesc
se poate inchide

multumesc
lampa s-a dat, se poate inchide

multumesc
se doneaza urmatoarele plante:

rotala macrandra mini - 5 fire
echinodorus tenellus - 5-10 plante
Lindernia rotundifolia - cateva fire mici
2 fire de elodea densa
Cardamine lyrata - 3 fire

detalii pe pm sau la 0742 410 326

multumesc
daca dintre cei doi unul este femela - ii doresc eu.

multumesc
tocmai aici e problema - ca nu o vei gasi asa cum iti doresti dta (si eu am trecut prin problema asta), si vei ajunge la concluzia ca mai bine iti cumperi un reductor - crede-ma pe cuvant ca e cea mai buna solutie
http://www.okazii.ro/catalog/56843394/adaptor-mufa-reductie-butelie-co2-acvariu-acvaristica.html

bafta
viulian, o butelie de 500 g la achizitionare nu va costa mai mult de 150 ron, apoi umplerea ei 5 ron (sa zicem pentru o perioada de 30 zile - dar tine mai mult)

asta te duce la un cost mult sub cel estimat de dta - ca sa nu mai mentionez ca butelia o poti foloi si in urmatorii ani, cu verificarile tehnice de rigoare
viulian - daca ai fi dezvaluit mai multe detalii legate de pretul de achizitie pt "intreaga afacere" probabil ca ti-am fi argumentat careva dintre userii de pe forum daca ai facut alegerea buna ori ba, dar din start daca imi permiti, eu unul consider ca este mai convenabil (din toate punctele de vedere) de achizitionat o butelie de 0,5 l in cazul dtale - argumentez acest lucru prin posibilitatea incarcarii ulterioare de nenumarate ori, pentru un cost nesesizabil.
plantele din anuntul de mai sus s-au dat.

rog un admin sa inchida acest post.

multumesc pentru gazduire.
se ofera spre donatie urmatoarele plante:

- mayaca fluviatilis aprox 10 fire
- ludwigia brevipes - 6 fire
- lilaeopsis brasiliensis o cantitate insemnata (prin bunavointa lui Andreic am primit o frumoasa cantitate, din
care in urma plantarii a mai ramas suficienta pt o suprafata de cel putin 15 cm x 15 cm)
- bacopa - vre-o 6 fire cu lungime pana in 15 cm

daca cineva ma poate ajuta cu cateva fire de egeria sau elodeea (chiar si contra cost) i-as ramane indatorat.

mentionez ca plantele au fost scoase acum (23:30) din bazin, si ar fi de preferat ca maine cel mai tarziu sa fie ridicate

detalii pe pm sau cel mai sigur pe 0742 410 326

multumesc
la coralys in dr taberei gasesti sae exemplare mici (ideala din punctul meu de vedere) cu 3,5 ron bucata.

si mai mult ca sigur ca si amano vei gasi tot acolo
doresc achizitionarea unei femele mature de ancitsrus ce poate fi din varianta standard sau gold (yellow).

detaliile pe pm sau la 0742410326

multumesc
te-ai procopsit cu un ditamai pleco !

dupa cum spui "devenise neincapator acvariul" din care ai luat pestele, insa daca ceea ce se vede in imagine este acvariul in care ai de gand sa-l cazezi dta, nu ai facut decat sa ii prelungesti chinul (de data asta la dta acasa)

spre binele lui speram ca "stii ce sa trebuie sa faci cu el".

bafta
pretul pentru lampa devine 85 ron
se ofera spre vanzare lampa suspendata cu 2 neoane modelul RESUN DL-15R lungime 62.5 cm

mentionez ca cele 2 tuburi montate in acest moment pe lampa sunt osram 865 care au fost achizitionate d ela marbo la sfarsitul lunii august 2011, iar droserele vechi din interior au fost inlocuite cu unul electronic model
VITO 2x18w, montat estetic in exterior pe laterala din spate.

ca bonus se ofera un tub JBL SOLAR TROPIC folosit fix 4 luni si 8 zile, un osram 830 warm white, si un osram fluora folosit ca pereche impreuna cu tubul JBL (tot 4 luni si 8 zile).

corpul lampii este metalic (din aluminiu), iar culoarea este aurie (precum in imagine)

lampa este perfect functionala, fiind in acest moment montata pe un acvariu de 54 L

image

pretul 100 ron

detalii pe pm sau la 0742 410 326

multumesc

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: