@canadezu: debitul co2-ului la mine este de asa natura incat sa nu scada ph-ul mai repede de 20 - 25 minute si cat sa nu dea co2-ul pe afara din reactorul Dupla. Nu mai folosesc numarator de bule ca ma enerva ca se desprendea tot timpul de pe geam
Revenim la phul din acvariul meu.
Astazi cand am venit de la munca obosit, surmenat si suparat pe toti parintii care fura pe furis ciocolata de la copii am adormit si am avut un vis : mergeam pe strada si de-odata aud "poc!" in spatele meu.
Merg mai departe si aud din nou "poc!".
Merg mai departe, un pic speriat si aud din nou"poc!".
Speriat de-a binelea, o rup la fuga auzind mereu "poc-poc!".
La un moment dat, obosit, ma opresc, ma uit in spate si vad un individ care-mi dadea cu o scandura in cap.
Apoi m-am trezit si printr-o strafulgerare provocata probabil de o reminiscenta a vreunei urme de neuron ramasa de la ultima lobotomie ma apuc sa controlez tot sistemul de co2 . Daca va zic ce am descoperit o sa rada si babele senile de mine daca nu va zic imi este frica ca nu veti putea dormi de grija mea.
Oricum ma simt ca si cum m-a hartuit sexual profa de biologie in anul iesirii ei la pensie, ca si cum s-a retras Charlize Theron la manastire la un sfert de ora dupa ce mi-a jurat fidelitate vesnica, ca si cum am mers la o intilnire cu Sharon Stone dar mi-am uitat putza acasa sau ca si cum mi-i s-a sinucis porcu' prin infometare cu o luna inainte de craciun

( nu m-am putut abtine

).
Deci...mai pe scurt ca un idiot.
Senzorul de ph nu era bagat in controller...adica era bagat acolo dar nu l-am rotit si cumva a alunecat ( nu stiu in ce conditii deoarece este destul de fix). Cum Dumnezeu mai facea cateodata contact nu stiu...oricum gandindu-ma eu asa in nemernicia mea cred ca apa baga vibratii in senzor care vibratii tiptil se propagau pe fir in jos si...