[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Cu orice fundal se vor vedea urme asa ca nu te stresa. Putine alge verzi dau bine.
Ma bucur ca ti place acvariul meu. Tine mult de atentia care o dai la detaliu si de exercitiu ca sa obtii ce ti doresti.
Legat de colantul alb intradevar sr vor vedea diatomeele- dar oricine cind face poza la bazin îl curata înainte, deci asta nu e o problema.
Alb este cel mai de efect. Te ai gindit bine.
Bazinul arata bine. Eu recomand difuzorul in locul flipperului. Nu stiu de ce " instalatia " de co2 iti scoate asa putine bule de co2 ....
Zic ia sa vad ce face acvariu lu mister Batman..... Noroc ca nu se uita colegu de linga mine la topicu lui Batman
mersi fain Skija !
O intrebare - poate idioata : pentru pastila ceramica a difusorului de co2 care metoda de curatare e mai sanatoasa , fierberea sau clorul ?
Mersi de raspuns.
O poza side view din seara asta .
[/img]image
Trebuie sa urci cu PO4 macar la 0,5 ppm
Nu a venit inca .... cred ca numai saptamina viitoare vine.
Foarte bine ca ai renuntat la pestii mari .
Testele alea nu sint bune. Trebuie sa iei teste dedicate ca sa stii adevarul despre valorile care le ai acum in apa .
R?spunsul asta a fost ca in interviul ala cu batrinica.
- mamaie cu ce te speli pe cap?
- cu otet!
-de ce?
- de mere !
Aia e nasol. Astia s seriosi de felu lor dar au un ritm al lor din care nu i scoti.
Skija - l am înscris la RAC - sunt curios daca o sa am ceva feedback de la juriu.
koala - Esti total! Asa e cu astia aici au ritmu lor, vin s?rb?torile si s multe comenzi iar r?bdarea mea e 0.
Ce ma dispera este ca am comandat filtru ala eheim de vreo 8 zile . Normal trebuia sa vina in 5 zile si inca astept.... Cred ca o sa anulez comanda si aia e.
Porcu wrote:
dan.pavelescu wrote:tare ma bate gandul sa revin in lumea plantelor..

Preamaritoolooi ii place coom glasooiesti .

Gabi C wrote:Aceiasi senzatie o aveam eu cind iti vedeam cubu marin - ca vreau si eu asa ceva.

Preamaritoolooi noo-i place deloc coom glasooiesti smilie .

Luminiatia Ta acu nu trebuie sa citesti chiar tot .
Oricum cubu ala a fost un bazin foarte reusit- chiar imi doream un marin cind il vedeam.
dan.pavelescu wrote:maestre, desi e ora la care nu vadbine, acvariul tau ma incanta di nou. tare ma bate gandul sa revin in lumea plantelor..

Mestere ma bucura tare ca ti place. Aceiasi senzatie o aveam eu cind iti vedeam cubu marin - ca vreau si eu asa ceva. Am plantat in spate ( nu se vede inca ) o crypto retrospiralis. As vrea sa renunt la rotale in favoarea ei.
Mi ar face placere sa te vad si cu un plantat pe linga marin.
O poza cu difuzorul Dupla in functiune.
Acvariul arata foarte bine . Nu te stresa legat de colorarea apei , e un fenomen ce va disparea in timp , iar prin schimburile partiale de apa reduci oricum culoarea maronie a apei .
Foarte frumoase plantele !

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: