Message |
|
Arata foarte bine bazinul.
|
 |
|
Cu orice fundal se vor vedea urme asa ca nu te stresa. Putine alge verzi dau bine.
|
 |
|
Ma bucur ca ti place acvariul meu. Tine mult de atentia care o dai la detaliu si de exercitiu ca sa obtii ce ti doresti.
Legat de colantul alb intradevar sr vor vedea diatomeele- dar oricine cind face poza la bazin îl curata înainte, deci asta nu e o problema. 
|
 |
|
Alb este cel mai de efect. Te ai gindit bine.
|
 |
|
Bazinul arata bine. Eu recomand difuzorul in locul flipperului. Nu stiu de ce " instalatia " de co2 iti scoate asa putine bule de co2 ....
|
 |
|
Zic ia sa vad ce face acvariu lu mister Batman..... Noroc ca nu se uita colegu de linga mine la topicu lui Batman
|
 |
|
mersi fain Skija !
|
 |
|
O intrebare - poate idioata : pentru pastila ceramica a difusorului de co2 care metoda de curatare e mai sanatoasa , fierberea sau clorul ?
Mersi de raspuns.
O poza side view din seara asta .
[/img]
|
 |
|
Trebuie sa urci cu PO4 macar la 0,5 ppm
|
 |
|
Nu a venit inca .... cred ca numai saptamina viitoare vine.
|
 |
|
Foarte bine ca ai renuntat la pestii mari .
Testele alea nu sint bune. Trebuie sa iei teste dedicate ca sa stii adevarul despre valorile care le ai acum in apa .
|
 |
|
R?spunsul asta a fost ca in interviul ala cu batrinica.
- mamaie cu ce te speli pe cap?
- cu otet!
-de ce?
- de mere !
|
 |
|
Aia e nasol. Astia s seriosi de felu lor dar au un ritm al lor din care nu i scoti.
|
 |
|
Skija - l am înscris la RAC - sunt curios daca o sa am ceva feedback de la juriu.
koala -  Esti total! Asa e cu astia aici au ritmu lor, vin s?rb?torile si s multe comenzi iar r?bdarea mea e 0.
|
 |
|
Ce ma dispera este ca am comandat filtru ala eheim de vreo 8 zile . Normal trebuia sa vina in 5 zile si inca astept.... Cred ca o sa anulez comanda si aia e.
|
 |
|
Porcu wrote:
dan.pavelescu wrote:tare ma bate gandul sa revin in lumea plantelor..
Preamaritoolooi ii place coom glasooiesti  .
Gabi C wrote:Aceiasi senzatie o aveam eu cind iti vedeam cubu marin - ca vreau si eu asa ceva.
Preamaritoolooi noo-i place deloc coom glasooiesti  .
Luminiatia Ta acu nu trebuie sa citesti chiar tot .
Oricum cubu ala a fost un bazin foarte reusit- chiar imi doream un marin cind il vedeam.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:maestre, desi e ora la care nu vadbine, acvariul tau ma incanta di nou. tare ma bate gandul sa revin in lumea plantelor..
Mestere ma bucura tare ca ti place. Aceiasi senzatie o aveam eu cind iti vedeam cubu marin - ca vreau si eu asa ceva. Am plantat in spate ( nu se vede inca ) o crypto retrospiralis. As vrea sa renunt la rotale in favoarea ei.
Mi ar face placere sa te vad si cu un plantat pe linga marin.
|
 |
|
O poza cu difuzorul Dupla in functiune.
|
 |
|
Acvariul arata foarte bine . Nu te stresa legat de colorarea apei , e un fenomen ce va disparea in timp , iar prin schimburile partiale de apa reduci oricum culoarea maronie a apei .
|
 |
|
Foarte frumoase plantele !
|
 |
|