[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Tonisoru acvariul tau arata foarte bine .
Pentru gazon si in general cam toate plantele recomand o penseta de acvarii pentru plantare. Este mult mult mai usor de lucrat cu ea decit sa le plantezi cu degetele.
dan.pavelescu wrote:Las-o asa, ca ma ia koala la ochi daca misc prea mult

Clar nu merita riscu....
Clar nu mai are rost sa umbli la el ... Desi la cit de bine ti a iesit partea stinga mai mai ca ar merita sacrificiul.
Acu il mai las cit il mai las.... da cred ca asa in vreo 2 luni ma apuc de un nou aranjament. Oriucm imi tot frec creierii cu ludwigia aia mini red - imi place la greu dar tre sa vad unde o pun ca intradevar unde e acu nu e locu ei.
Ar mai merge un acvariu da nu prea am unde sa l pun, plus de asta cred ca daca as avea doua as deveni lenes si ar fi neingrijite ....
koala wrote:
dan.pavelescu wrote:... si nu prea doresc

Te-a vazut ca ieri aveai chef de munca (curatenie, frecat geamuri, spalat sump, spalat ciorapi, plm) si-o fi crezut ca te-a lovit frun' acces subit de harnicie.

Maestre esti pe faza ce sa mai !
Nea Batman oricum arata bine , sugestia aia era asa de amoru artei.
Cam la asa ceva ma refeream
Fara discutie ai ales cea mai buna versiune. Apreciez si originalitatea compozitiei.
Nenea Batman eu nu ma pricep la marine, dar imi place la greu cum ti a iesit partea stinga . Daca si la partea dreapta ai putea sa i dai flip si partea inalta sa fie spre centru ar fi perfect. Oricum e frumos si iti urmaresc cu placere jurnalul.
Ceva noutati ?
Mi se pare cel mai reusit dintre ultimele tale scapeuri .
He he mestere progresezi ... asta e bine . Eu zic sa deschizi un topic nou si sa i gasesti un nume potrivit.
Sa ai grija sa nu ai prea multe specii de plante. Ar merge un gazon de eleocharis mini .
Am facut poze cu bazinul. Nu este intr un maxim de forma, experimentez plante. Nu stiu daca ludwigia mini red merge in setupul actual . Mai am in spate o planta cu frunze rosii, nu stiu exact ce este . Aia neaparat vreau sa o pastrez pentru viitorul scape.
Deja ma gindesc la viitorul aranjament si ce am in plan este sa folosesc gazon de data asta si sa adaug si ceva plante rosii.

[/img]image

Maestre preventiv le am dus in beci.
O sa fac azi citeva poze sa va arat ce plante am mai adaugat in el .
Cred ca i ar sta bine la " Creme de la creme " ....

PS: Te rog sa-mi dai toate detaliile privitoare la setup-ul tau precedent ("Around the old tree"), pentru ca eu cred ca se califica la rubrica noastra "Creme de la creme"... pe de alta parte, te-as ruga sa reincarci si imaginile de la setup-ul "Tranquility" ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26651.page ) deoarece postul ala a devenit sarac in poze.

De acord cu tine Koala.
PS : Eu si Terra a lui Rodoselada l as vedea la rubrica aia .... parerea mea
La multi ani ! Superb acvariu ai !
Astazi am ajuns si eu acasuca ( Munchen ) dupa o cura de sarmale , slanina fiarta si afumata cu usturoi cirnat de casa.....- primu lucru care l am facut a fost sa despachetez produsele Dennerle obtinute in urma concursului . Asa ma maninca sa incep un nou scape cind ma uit la ele . .
La multi ani tuturor !
Ma bag si eu de amoru artei . Daca 2 e pus vertical strica linia oblica "ascendenta creata" - scuzati expresia .
Cred ca da mai bine asa decit vertical- parerea mea vb lui nea vacaroiu.
1- in pozitia aia creaza o zona de " liniste " intre marginile ridicate- deci vad de bine si asta cum e acum.
3- daca e dus mai la dreapta s ar putea sa se suprapuna cu radacina verticala de linga 2 - ceea ce nu da bine.
Foarte frumos.
Arata din ce in ce mai bine.
Foarte foarte frumos bazinul . Nu stiu lemnul ala sau ce e cu forma paralelipipedica ( sper ca e corect ce scriu) nu prea e de acolo.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: