Message |
|
Tonisoru acvariul tau arata foarte bine .
Pentru gazon si in general cam toate plantele recomand o penseta de acvarii pentru plantare. Este mult mult mai usor de lucrat cu ea decit sa le plantezi cu degetele.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Las-o asa, ca ma ia koala la ochi daca misc prea mult
 Clar nu merita riscu....
|
 |
|
Clar nu mai are rost sa umbli la el ... Desi la cit de bine ti a iesit partea stinga mai mai ca ar merita sacrificiul. 
|
 |
|
Acu il mai las cit il mai las.... da cred ca asa in vreo 2 luni ma apuc de un nou aranjament.  Oriucm imi tot frec creierii cu ludwigia aia mini red - imi place la greu dar tre sa vad unde o pun ca intradevar unde e acu nu e locu ei.
Ar mai merge un acvariu da nu prea am unde sa l pun, plus de asta cred ca daca as avea doua as deveni lenes si ar fi neingrijite ....
|
 |
|
 Maestre esti pe faza ce sa mai !
Nea Batman oricum arata bine , sugestia aia era asa de amoru artei.
|
 |
|
Cam la asa ceva ma refeream
|
 |
|
Fara discutie ai ales cea mai buna versiune. Apreciez si originalitatea compozitiei. 
|
 |
|
Nenea Batman eu nu ma pricep la marine, dar imi place la greu cum ti a iesit partea stinga . Daca si la partea dreapta ai putea sa i dai flip si partea inalta sa fie spre centru ar fi perfect. Oricum e frumos si iti urmaresc cu placere jurnalul.
|
 |
|
Ceva noutati ?
Mi se pare cel mai reusit dintre ultimele tale scapeuri .
|
 |
|
He he mestere progresezi ... asta e bine . Eu zic sa deschizi un topic nou si sa i gasesti un nume potrivit.
Sa ai grija sa nu ai prea multe specii de plante. Ar merge un gazon de eleocharis mini .
|
 |
|
Am facut poze cu bazinul. Nu este intr un maxim de forma, experimentez plante. Nu stiu daca ludwigia mini red merge in setupul actual . Mai am in spate o planta cu frunze rosii, nu stiu exact ce este . Aia neaparat vreau sa o pastrez pentru viitorul scape.
Deja ma gindesc la viitorul aranjament si ce am in plan este sa folosesc gazon de data asta si sa adaug si ceva plante rosii.
[/img]
|
 |
|
Maestre preventiv le am dus in beci.
O sa fac azi citeva poze sa va arat ce plante am mai adaugat in el .
|
 |
|
Cred ca i ar sta bine la " Creme de la creme " ....
|
 |
|
PS: Te rog sa-mi dai toate detaliile privitoare la setup-ul tau precedent ("Around the old tree"), pentru ca eu cred ca se califica la rubrica noastra "Creme de la creme"... pe de alta parte, te-as ruga sa reincarci si imaginile de la setup-ul "Tranquility" ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26651.page ) deoarece postul ala a devenit sarac in poze.
De acord cu tine Koala.
PS : Eu si Terra a lui Rodoselada l as vedea la rubrica aia .... parerea mea
|
 |
|
La multi ani ! Superb acvariu ai !
|
 |
|
Astazi am ajuns si eu acasuca ( Munchen ) dupa o cura de sarmale , slanina fiarta si afumata cu usturoi cirnat de casa.....- primu lucru care l am facut a fost sa despachetez produsele Dennerle obtinute in urma concursului . Asa ma maninca sa incep un nou scape cind ma uit la ele .  .
La multi ani tuturor !
|
 |
|
Ma bag si eu de amoru artei . Daca 2 e pus vertical strica linia oblica "ascendenta creata" - scuzati expresia  .
Cred ca da mai bine asa decit vertical- parerea mea vb lui nea vacaroiu.
1- in pozitia aia creaza o zona de " liniste " intre marginile ridicate- deci vad de bine si asta cum e acum.
3- daca e dus mai la dreapta s ar putea sa se suprapuna cu radacina verticala de linga 2 - ceea ce nu da bine.
|
 |
|
Foarte frumos.
|
 |
|
Arata din ce in ce mai bine.
|
 |
|
Foarte foarte frumos bazinul . Nu stiu lemnul ala sau ce e cu forma paralelipipedica ( sper ca e corect ce scriu) nu prea e de acolo.
|
 |
|