[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Alex wrote:Nu stiu in ce stadiu esti cu lucrarea nispului...dar ca sa isi bage coada si mai mult te intreb asa...nevinovat - Ai vazut noua serie de pietris decorativ Dennerle Plantahunter natural gravel??? Mie imi place Rio Xingu dar vezi ca ai pentru toate gusturile mai ales in zona ta. http://dennerle.com/en/products/aquarium/aquarium-bed/plantahunter-natural-gravel/plantahunter-natural-gravel-rio-xingu

Alex chiar asa nasol se vede nisipul alb ?
La petshopul unde merg eu chiar au sectiune Dennerle foarte faina dar nu tin minte sa l fi vazut ala . Din ce vad pe net arata tare bine . O sa fug pe la Kolle Zoo ca si ei sector Dennerle si sa vad daca l au acolo . Pina la poza finala sper sa reusesc sa l schimb.
Nu stiu cu neonul Dennerle ce sa fac - are deja 2 ani . De luminat lumineaza bine inca , dar nu stiu pe partea de spectru daca nu a pierdut din calitate .

@Scorpionul - imi place si mi e moss ul ala la greu dar in magazine nu l am vazut - nu stiu de ce ....

PS Solul activ de la Denerle mi se pare incredibil de bun( poate ca toate solurile active sint asa ) - plantele au luat o din loc dupa citeva zile si sint extrem de viguroase .
dan.pavelescu wrote:Eu am inteles ca sunt batran si atat

Si ca o sa ai 3 fete ...
Ar merge niste muschi dar nu stiu ce varietate sa pun ... nu as pune tot christmas , as vrea ceva mai delicat sa zic asa . legat de eleocharis nu ai decit sa jubilezi , am foarfeca buna ....
Pai atunci mergi pe negru ce sa zic . Poate si un gri mat ar fi frumos .
dan.pavelescu wrote:Si sa nu uit sa fac o precizare importanta. N-am fost niciodata aquascaper si nici nu-mi doresc. Bazinul va fi amenajat fix atat cat sa-mi placa mie, fara a respecta reguli si canoane impuse. Scopul e sa am o filtrare buna si plante sanatoase

Ma crezi sau nu in mare pe principiu asta imi construiesc si eu bazinul .
Daca ar fi sa aleg colantul din spate as alege alb.
Maestro incepe sa se contureze !
Alex e foarte reusit bazinul - ca si celelelalte de altfel.
Si un side view ( cu reflexie in geam )

[/img]image
Si inca o poza

[/img]image
A trecut prima saptamina peste noul scape . Senzatia mea este ca totul merge bine , am pus deja primul reflector pe neonul Dennerle. Monte Carlo se intinde deja . Am facut ceva mici schimbari de aranjament. Urmeaza si partea din spate sa o aranjez, sa mai adaug plante care sa scoata in evidenta radacinile .

[/img]image
Nici la Mine nu au depus niciodata neritinele.
Nici la mine nu au depus niviodata neritinele.
Ma bucur tare ca ti place acvariul meu. Si tu ai evoluat foarte mult pe partea de acvaristica.
Eu in locul tau as pune unu sau doi melci neritina. Sunt extrem de frumosi si m ar scuti de aspirat substratul.
Tonisoru eu nu aspir substratul niciodata. Fac doar schimburi partiale de apa si atit . Nu vad rostu la numarul de pesti care il ai sa stai sa aspirti substrat. Daca aveai unbazin suprapopulat era altceva.
Frumos tare , pacat ca in editare ai un singur close up- o imagine statica . Cred ca dadea bine sa ai o combinatie de close upuri si imaginea de ansamblu .
Un scape foarte foarte reusit. Ma abonez sa i urm?resc evolutia.
Lucian wrote:Ma bag si eu la tzuica si la scos albeata din laterala

Si tu Brutus.... O sa mi fac damblaua cu nisipu alb pentru ca numai asa pot da senzatia de perspectiva apoi o sa schimb si nisipu. Ma bag si la tuica.
Sinteti de groaza. Acu io sper ca topicu meu sa nu ajung? un fel de topic de facut posturi.....
@ Motiv pentru care nici nu prea am prieteni

La faza asta nu te cred. Cred ca pe forumu asta alaturi de Koala esti cel mai indragit.
Porcu wrote:
dan.pavelescu wrote:Clar, e mai pe gustul meu. Dar cum gusturile nu se discuta..

Si mie imi place MULT mai mult cu nisip negru peste tot .

Clar te a corupt Batman.
Posibil dupa ce va atinge un maxim asta sa trec si pe nisip negru. Personal prefer versiunea asta .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: