| Message |
|
|
|
Poti scoate piatra? Daca da, poti ciopli langa ea si o scoti cu ceva piatra.
Dar tot eu, am scos una practic prin taiere, am dezinfectat-o, am asezat-o pe o piatra cu plasa pe ea si s-a prins in 2 saptamani ...
Na ca ai doua variante acum ...
|
 |
|
|
|
Logic ar fi sa muti si clownii odata cu anemona ...
|
 |
|
|
|
Daca te uiti atent, vezi ca aproape am respectat sfertul academic ...
|
 |
|
|
Din cauza ca am fost asaltat de cereri si nu vreau sa supar pe nimeni  , raman bucuros la sistemul actual, prin urmare acest topic poate fi si sters, nu doar inchis  .
Mea culpa, dar am visat si eu un pic la preamarire ... de acvariu
|
 |
|
|
|
Alea sunt capsule, nu fiole, inlatura doar efectul nu si cauza ...
Fii barbat si lupta cu cauzele, redu lumina alba, schimba antifosfatul, dar mai inainte aspira temeinic si asigura curenti buni ...
|
 |
|
|
|
Mai bine aspiri substratul cu simt de raspundere, dar poti sa modifici pozitia pompei de valuri pentru a antrena mizeria.
Totusi cine face atata mizerie? Cum hranesti pestii?
|
 |
|
|
|
Da, faini baieti ...
|
 |
|
|
|
Salut!
Le vreau eu si-ti trimit corali!
Amanunte discutam pe PM.
Mugurel
|
 |
|
|
|
Macar un alt clown trebuie sa adaugi, iar la volumul ala un coral gobi ar mai incapea ...
|
 |
|
|
|
Acum sa va zic si de ce am ajuns sa fac teste dupa un an ...
Am indicatorii mei ... palythoa verde nu se mai deschide, probleme am si cu seriatoporele.
In continuare banuiesc kH-ul mare ca vinovat.
|
 |
|
|
Este foarte corect, dar cand predomina durii nu e o problema.
La mine a mers OK, am luat-o de cand aveam kH-ul 4-5, dar acum nu mai merge.
Noroc de amicul Edyr  ca am acum sare Redsea normala, bag acum la schimb.
|
 |
|
|
Cum amicul Edyr a uitat testele la mine  , azi, dupa 10 zile si fara schimb de apa am refacut masuratorile.
Ca sa nu va chinui cu rezultatele trecute, le-am copiat aici ...
Ca 480 - azi 440
Mg 1410 - azi 1350
PO4 nedetectat
SiO2 nedetectat
NO3 aproape zero
pH 8.2
KH 12-13 , azi tot 13 ...  cu 3 teste diferite, adica si cu JBL si Tropic Marin.
Pregatesc apa pentru schimb, evident tot cu Red sea coral pro, ca doar din asta am ... nu bag bicarbonat ... vad ce iese ... kH-ul ma sperie, in conditiile in care am cresteri la SPS-i si coralina ...
|
 |
|
|
Shubi wrote:Faina lucrare ...
Lasa ca-s bune si gaurile alea la George, mai bine da-mi mie jmekeria aia, ca am un ibric mic in care fierb tuica si nu sta bine pe aragaz, se varsa si mai ia foc ...
Na si una on topic
|
 |
|
|
elven wrote:...o sa caut pe viitor anthias dispair....aia sunt mult mai faini - ma refer la masculi
Mai gandeste-te, mai studiaza, parerea mea e ca un mascul adevarat de squamipinnis este superb, numai sa se transforme complet astia ai nostri ... si sa avem un grup normal din doar 5 exemplare ar fi o minune ...
Am avut si dispar, nu sunt asa competitivi la hranire, nici tupeisti si nici asa robusti.
|
 |
|
|
|
Pestisorul meu continua transformarea, se innegreste si pe corp, nu a luat inca o decizie asupra celuilat ce incepea sa se coloreze, dar care acum a stagnat.
Are modificari si la corp, in sensul ca se inalta, arata mult mai mare si impunator, dar inca nu stapaneste haremul prin tot acvariul ... Apara o zona, cand intra acolo una din femele se da cocos, o domina si o conduce unde vrea el, prin cotloane.
A, inca un aspect, este singurul anthias care haleste cu placere granule ...
|
 |
|
|
|
Din cate retin, era in lista la Coralis ...
|
 |
|
|
|
Sus, pe piatra, in curent si lumina ...
|
 |
|
|
|
Chiar daca nu vad prea bine, nu pot sa nu te intreb: cu ce ti-au gresit SPS-ii aia de-i tii pe nisip si piatra sus e goala?
In rest e ordine si arata curat ... Bravos!
|
 |
|
|
Shubi wrote:
Va fi un bazin facut de lene, la care sa muncesc si mai putin decat la actualul
Asta-l numesc eu hobby
Se vede ca-i acvariul sotiei ... (ati uitat ca dansa este adevarata Shubi?)
|
 |
|
|
|
Pai, la cum (nu) schimbi tu apa, algele sunt cele mai la indemana sa scada nitratii.
Te gandesti ca sunt greu de iluminat acolo sus?
Sau tu vrei macroalgele in refugiul de jos si lasi DSB-ul liber ... eu le tin pe DSB ...
|
 |
|
|