[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
georgemonda wrote:indicat este sa nu dozezi nimic fara sa faci teste
avand in vedere faptul ca folosesti sare red sea coral pro(parametrii foarte sus Ca,MG si Kh) si la ce corali ai in bazin eu zic ca nu este cazul sa te apuci de aditii.
parere strict personala

+1
ciprian wrote:Nu cred nimic,...
Vrem poze,..

Vii sa faci?...
koala wrote:Dragilor, multumesc pentru incurajari!

- dupa cum inghit si dupa ce pofta au, mi-e greu sa cred ca l-au terminat pe fraieru' ala cu mustati de hipster.

Uite-l ca traieste ...
image
Dupa decizia de a mentine actualul setup, am efectuat un upgrade la lumina, mai exact am introdus printre LED-uri si lampa originala Juwel T8 2 x 18 W (nu am avut curaj s-o bag p-aia T5 din motive de caldura si lumina prea multa), cu neoane JBL 15000 K si Sera Deep sea.
Coralilor pare ca le place, eu trebuie sa ma mai obisnuiesc cu noua lumina.
Dupa 5 zile observ ca se murdareste mai bine sticla din fata ...

Anthiasii arata mai bine in lumina mov-roz-albastruie de la Sera Deepsea, masculul continua transformarea, in sensul ca s-a inrosit pe corp, i-a crescut greabanul, prima radie dorsala deja are mai bine de 1 cm, are petele pe aripioare dar bleumarin deocamdata, si cel mai important a castigat haremul, celalalt ce incepuse transformarea s-a oprit dar nici nu se supune usor celui dominant ...
Crevetele ca crevetele, dar cu ce acan pe post de suport a venit ...
Chinui tare montipora plate rosu acolo jos, dar constat ca Milka se descurca.
Asa ca ai putea trece la nivelul doi de populare ...
De care Lysmata? Debelius e mai timid ...
Apuca-te de cules la Turbo ca ai de impartit in toate cele patru zari ...
Arta pura!
Eu, sa am asa piesa, o pun fix in fata nu pe spatele acvariului ...
Ai turbo in exces?
Vreau!
Eu am avut si neritine de apa sarata, singura problema e ca evadeaza din acvariu, la mine au plecat toate trei, chiar daca am rama pe contur...
Ti-ar trebui niste euplica si asterine acum la inceput, iti dau cate vrei ... , alge nu ai pentru neritine, dar pentru ceilati sigur sunt atragatoare pietrele de la tine, mai prind si niste bistle worms si niste melci piramidali pentru sticla si ai CUC ...
Noo, e naspa rau cu bulele alea sus ... Mama ce fain arata si acele bule ...
ceatza wrote:[
De ce ar fi contraindicat de tinut salimetrul in acvariu? Este sticla pluteste pt asta e facut are si termonetru in el, sunt alti care il tin permanent in sump.

Se depune pe sticla un film de bacterii. alge si da eroare ...
Nu are rost sa tii termometrul permanent, iar salimetrul este chiar contraindicat de tinut permanent in apa ...
Mai era si baia cu apa si otet, care dizolva stratul superficial, cel banuit ca este imbibat cu toate cele nasoale ...
Ataaaaat !!!!
Da, scoate una!
E totusi mare granulatia, va retine mizeria si de aici incep unele probleme ...
Arata intr-un mare fel!
Bravo Andrei!
Aline, e bine, nu e rau, numai ca la nisipul ala grosier ai nevoie de supernassariusi steroidizati ...

Cand vei veni acasa, nu intri in Iasi fara un buchet de floricele din alea ... pe aici stii ca nu prea cresc ...
Ce vad eu in stanga, jos, e montipora plate rosu?
La fel, plate-ul ala mov, vad ca s-a rupt, dar trebuie si el pus la lumina ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: