Message |
|
pentru lamurirea ideii daca se transforma sau nu incercati sa puneti intr-un bazin numai femele de xifo, de preferat care nu au avut pui si o sa observati ca una din cele mai mari se va transforma in timp in mascul. de asemenea inversiunea sexuala mai poate aparea si la alte specii in fazele larvare in functie de ph-ul apei. Inversiunea sexului apare in regnul animal pina la unele reptile. De la reptile la mamifere inclusiv se poate face, cel putin teoretic, dirijarea sexului in faza de embrion in primele stadii de dezvoltare.
|
 |
|
nu va orientati dupa pret ci dupa calitatea genetica. pina sa scoata o culoare stabila i-a luat ani buni de munca si fii sigur ca daca iei un mascul negru sa zicem si o femela neagra eu garantez ca o sa muncesti cel putin 10 generatii de pesti pina cind din doi parinti negriii vor iesi peste 50% negri. Un mascul de 40 dolari sau chiar mai mult face toti banii la munca investita in el. Eu am cautat asa ceva si la noi insa datorita pretului mare e ff greu si am renuntat la gindul ca la prima iesire imi aduc singur.
Multa bafta.
|
 |
|
@INTROS - din fericire eu am acvariile la subsol si cu scurgere direct la canalizare. Acvariile aveau pe putin 5 ani si erau facute dintr-o sicla mai proasta. Au fust refacute cu sticla de la Saint Gobain float si de doi ani nu s-a mai intimplt nimic si sper sa ramina asa.
|
 |
|
asa cum bine zice gg refa-ti moralul; dezlipeste acvariul, pune alt fund eventual mai gros si nu renunta asa usor. Eu pot sa-ti povestesc cum mi s-au spart doua acvarii de 500l fiecare intr-o singura noapte si acum nu mai am doua ci patru asa ca succes la reparatii.
|
 |
|
in romania se importa destul de des pesti exotici si nu am auzit sa fie distruse cutiile la manipulare desi accidente se pot intimpla. Pe siturile producatorilor de pesti exotici se specifica din cite stiu eu si costul asigurarii pachetului asta la shipping. pe cutie scrie sigur si clar ce e in ea. .
|
 |
|