[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Tare mi-as dori sa-i iei fata lui Dragos si sa pui un update fotografic inaintea lui, sa fie un exemplu !
Eu nu-s de acord cu voi, as pune carbune si antifosfati dupa ce se termina ciclarea ori pe la sfarsit, nu are nici un sens, nu va grabi ciclarea si-s bani aruncati....
Poate pentru flavescens domnu` ;)
Bravo !
Frumos bazin !
Dedic melodia de mai jos lui Dragos care a promis ca pune poze incepand cu azi
Filmulet proaspat

Suntem in 6.01.2014, incepe un eveniment important, o perioada de asteptare, speram nu prea lunga
Sa-ti aduc aminte zilnic ori din 2 in 2 zile ?
Ori ne dai o data concreta si te scapi de gura mea
A functionat cca. 7 luni, perfecta stare atat optic cat si functional, inca in garantie.
Pret 1800 RON, transport inclus.
Bazinul arata bine dar, in general, nu ma prea atrage iluminarea neuniforma, ar arata altfel daca in partea mai putin iluminata ai avea non-fotosintetice
Am urmarit filmuletul si prima senzatie a fost urmatoarea: tot asteptam (inca mai astept ) sa sara ceva mare, un crap, un fitofag, o stiuca sa dea navala-n aia mici.... sa sara ceva cu burta-n sus .
E foarte frumos si prea natural.
Felicitarile mele !
reefer wrote:

Cum cureti geamul din spate ?

Cu o scula dinasta, JBL Aqua T Triumph, Am amontat o coada de lemn, merge brici lama ;)

image

Va multumesc pentru aprecieri !
koala wrote:Superb acvariul, curat si plin de culoare!
Bravo, nea' Caline!

Multumesc, cand va fi al tau in floare o sa-ti trag o vizita si primesti cado` un shooting, meriti pentru ambitia de a nu renunta !!!
Dar inainte de asta sper sa ajung pe la Dragos sa-i fac putina curatenie, intre fraguri, se intelege
reefer wrote:Frumoasa lucratura, felicitari !!
Si pozele-s de mare exceptie !!

Multumesc, si bazinul tau e foarte frumos.
Ce mi-ar place sa-i trag o poza la un frag deasta la mine in acvariu, sa vezi cum ar iesi ....
image
Da, sunt cei de la tine zoasii, au inceput sa-si dea drumul dupa vreo 3 saptamani, acum sunt aprox. dublu ca si numar. Pestele face ca si semaforul. M-a scapat de aiptasia.....are dreptul sa faca cum vrea, si l-a castigat cinstit
Uneori mai e fugarit de Pictichromis paccagnellae, in rest e la relanti
Frumos domnule, frumos
Poze noi noute, proaspete, inca frig

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Sa se fi ascuns asta la tine-n piatra si nu incape toata ?

image
Nu se vede prea clar, ar trebui sa ne chemi la tine sa vedem mai "bine" )
Ai pm Gabi.
Daca mai sunt domni doritori sa-si propage coralii prin acvariul meu, ii citesc cu placere aici sau in pm.
Frumos bazin aveai, nu stiu cum arata acum ca-s cam vechi ultimele poze dar era frumos tare

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: