[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Am inteles, 2 kg de matrix plus 2 de denitrat sunt suficiente?
Skimmerul v-a fi dymax.
Cred ca imi ajunge una de 3000 l/h, nu?
Asta e buna:
http://shop.acvariu.ro/pompe-recirculare/44-jebao-ac-pompa-recirculare-5000-10000-lh.html#/debit-5000_l_h
Cumpar piatra de recif uscata la pret bun, cat sa fie suficienta pentru un fish only de 200 litri, ma intereseaza cam in 2 saptamani, deci nu e graba.
Pompa de recorculare de cati l/h sa imi iau?
Superbi!
In vreo 2 saptamani dau drumul la Fish Only si dupa ciclarevtransfer clownii acolo, o sa tin doar un tomestonus in acvariul asta pana ma scapa de aiptasii, apoi cel mai probabil un crevete, asa fara pesti sper sa reusesc sa mentin no3 si po4 nedetectabili si sa nu mai am alge, bineanteles cu rowa phos.
De sus
Poze cu cutia interna:
Astazi am primit de la colegul Andrei Panaite un acvariu, multumesc foarte mult:
Acvariul vreau sa il fac FOWLR, pesti si piatra vie:
Bazin 70/70/45 cm sticla de 8 cantuita
Stand din bara de fier pe dimensiuni, luni il imbrac in komatex si ii pun blatul de pal.
Sump, inca nu stiu ce dimensiuni
Overflow bean animal ca al lui koala, am deja cutia interna si 2 gauri date in sticla, mai trebuie cutia externa, o sa vorbesc cu Mihai, ce flanse sa aleg dintre 25-32-40 mm?
Lampa nu conteaza, ca doar e FOWLR
Skimmer ce voi gasi
Matrix si spartura de coral
La pesti inca nu m-am hotarat.
kirucd wrote:Dane pai cu banii aia in doua ore si jumatate iti mai cumperi unul

Mersi Ionut

Mai bine le ceri 10 euro de persoana asigurarea.
Cred ca il fac Fish Only, saptamana viitoare imbrac standul si imi iau cutia bean animal externa.
Multumesc colegului Andrei Panaite pentru acvariul donat!
Astazi am primit de la Andrei Panaite un acvariu cu stand nou noute, ii multumesc foarte mult, urmeaza sa ii fac animalu.
kirucd wrote:@Blue14 mai greseste omu', aveam impresia ca te cheama si Andrei
Si cum vrei sa iti spun, Dayan sau Mihail? Sau Mina? Blue14 mi se pare impersonal,
parca ar fi dintr-o paleta de culori

Dayan, nu Mihail ca e numele de familie.
O am, da tot una veche, da nu ma tenteaza, umblatul dupa fete e momentan doar prin mesaje, nu alte intalniri, bla bla bla, ca sunt clasa a 8 a si trebuie sa intru la liceu bun ca alfel nu primesc €£$, deci de la vara incepe lucrul asta.
Shubi wrote:La punctul cu televizorul, playstation...a mea cam are restrictii: maxim 1 ora in timpul saptamanii.

La televizor ma uit, dar nu ma joc pe absolut nimic!
Fratele meu nu se mai satura de jocuri!, o porcarie metin2 il joaca de 5 ani si tot nu se satura de el.
Nu ma cheama Andrei, Blue Dayan Mina!
Shubi wrote:

kirucd wrote:
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne

A mea, care are 10 ani impliniti, a citit deja toata colectia, fix p`aia pe care am citit-o si eu, colectie aparuta in urma cu 30 ani.

Ciudat, la noi la scoala nici o fata si nici un baiat oricat de mult ar fi inpins de profesor sa citeasca nu citeste, noi la temele de la literatura schimbam subiectul si spunem ca am fost obositi sau multe alte chiestii ca sa justificam de ce nu am citit....
Am eu un coleg cu castele in acvariu, si imi tot spune : pune-ti si tu, asa ca bossi.
El e boss!
Daca ma vede tata cu un asemenea acvariu arunca acvariul pe geam.
Shubi wrote:
kirucd wrote:I-auzi Sebi, nu se referea la tine

Pana acum o luna aveam si eu ca la tigani, da mi-am lipit pana la urma colant albastru!
Nu m refeream la nimeni!
Nu dai cutia aia pe interior cu silicon negru, sau o lasi asa, ca la tigani?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: