Message |
|
Mai e pana il ajung!!!
|
 |
|
Am comandat sursa recomandata de shubi(cea de 24 ) si un ldd 1000 h, astept sa imi vina (tocmai vineri!  )
|
 |
|
Am luat momentan blatul, din lemn de 27, trebuie sa il dau cu bait si dyomatin, s-ar putea sa imbrac standul integral in lemn, ca e mai aratos.
|
 |
|
Ma tenteaza sa fac acest sistem zeovit, ma apuc de citit pe forumul oficial ca sa stiu ce implica si ma hotarasc.
Sumpul cred ca o sa il fac de 60/60/45, pentru controller, pompe de dozare si alte smecheri d-astea cred ca voi mai face langa stand inca un stand dedicat pentru asa ceva.
Vreau sa imi fac un sistem automat de schimbat apa, evident eu sa o prepar, sistemul doar sa scoata apa veche si sa o inlocuiasca cu cea proaspata.
Lampa vreau sa fie mai puternica, chiar si 400 w cree, sa pot sa o tin la 50 %, astfel sa ii maresc durata de viata.
S-ar putea sa imi fac si eu fundal din piatra, sa vad ce spune tata.
|
 |
|
Shubi wrote:Eu unul nu cred ca-i ars LDD-ul ala.
Poti lega LED-urile in serie, toate asa cum am spus mai sus, direct la sursa pe care o ai.
Cumpara o sursa in comutatie in functie de ce necesitati prevezi, cu sau fara upgarade, asa cum ti-am scris mai sus.
Cand imi vin controllerele comandate din state iti trimit unul, exista si o varianta mai ieftina, cea pe care o face @darthradu, este si mult mai rapida de accesat, daca nu-l loveste lenea
Dupa ce ai sursa, numarul meu de telefon il ai, te rog sa ma suni si remediem situatia.
Imi pare sincer rau ca nu ai reusit pana acum sa te bucuri de ledurile alea.
Buna ar fi jucaria asta:
http://www.sursedetensiune.ro/spd/342323/Sursa-in-comutatie-AC-DC-Mean-Well-RS-50-12-50W-12
Aici, nu mai conteaza, o iau pe aia pe cre mi-ati recomandat-o acum, plus ca e si ieftina!
Amperajul o sa il dau la maxim.
Multumesc!
|
 |
|
O ultima intrebare, sursa asta de 12 v nu e cam mica, nu mi-ar trebui una de 48?
|
 |
|
O iau pe cea recomandata de shubi, pe alt site arata 2.4 A si m-am derutat!
|
 |
|
Ba da, dar vad ca are doar 2A, ldd-urile mele au in total 2.7 amperi si mi-e frica sa nu tina, asta mi-a recomandat-o shubi: http://www.tme.eu/ro/details/rs-50-12/surse-de-alimentare-industriale/mean-well/# .
Cu asta ies si mai ieftin daca tine pentru lampa mea!
|
 |
|
|
 |
|
E buna sau nu, ca maine dau comanda?
|
 |
|
Am mutat acvariul, maine pun poze!
|
 |
|
|
 |
|
Cel mai probabil aiptasie, scapa urgent de ea ca dupa te napadeste.
|
 |
|
Bine!
|
 |
|
Cred ca e sticla ultraclara combinata cu curatenie.
Superbe acvarii!!
|
 |
|
Astazi cand sa ii gasesc loc in casa zic pArintii ca nu da bine in nici un loc (unde gasim noi lemn de culoarea asta, iese prea mult in afara fata de celelalte dulapuri....), ca atare acvariul zboara maine la cabinetul bunicii mele, acolo unde v-a fi locul lui.
Datorita faptului ca parintii mei au zis ca e prea mare pentru acasa si asta la vara e exclusa ideea sa fac unul de 100/60/60 cm, dar imi voi face acasa unul de maxim 100 litri si acesta va fi si el Reef (nu as rezista sa il vad doar cu pesti).
Prima data imbrac standul in lemn, apoi schimb geamul din fata cu unul ultraclar (vorbesc cu domnul Mihai), cutia externa bean animal, echipamente, lampa v-a fi led (o sa vorbesc cu shubi).
Acvariul va fi reef, deci cer schimbarea titlului topicului in Reef in devenire.
|
 |
|
Normal ca e superb!, cel mai tare din Constanta!
|
 |
|
Bazinul e din ultraclara?
|
 |
|
E pentru nano.
|
 |
|
Mi-am luat prodbio reef boster, cum sa il dozez?
|
 |
|