[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Plantele vor fi iarasi o provocare . Nu cred ca anubias are ca cauta in schema . Parerea mea ai nevoie de plante cu frunze cit mai delicate .
Ok , vei face casa , scari ce doresti - pina la urma e un proiect abstract sa zic asa , nu e aquascaping deci il luam ca atare .
Plantele care le vei folosi eu zic ca vor trebui sa completeze peisajul intr un mod foarte descret , prin culoare si textura .
Repet , plante cu frunze fine si marunte , care dau bine in portiuni mari. Ai nevoie de plante care sa dea senzatia de padure , pajiste - poti sa studiezi putin scapeurile lui Alex 08 - cred ca va ajuta sa ti faci o idee cam ce ti s ar potrivi .
Ideea cu focul viu e foarte ok . Cred ca ai nevoie de lumini punctiforme , de culori si intensitati diferite ( dar nu sa iasa discoteca ) care sa iti atraga privirea pe anumite zone .
Salutare.
Mi se pare foarte indraznet proiectul tau. Nu sint adeptul acestui gen de scape terestru sub apa , dar ideea in sine suna interesant. Cred ca ai nevoie de mult studiu ( poate il ai deja ) ca sa ti iasa ceva frumos .
Cred ca frumusetea in cazul asta ar da-o nu detaliul ci jocul de lumini ( daca-ti va iesi ). In general in astfel de proiecte lumina joaca un rol major.
Eu nu mi-l pot imagina in momentul asta cam cum ar arata . Cred ca m-as limita totusi la natura doar , fara scari , case , statui etc ...
Chiar daca vrei sa ai 2 zone diferite trebuie sa le legi cumva , sa ai elemente comune prezente in cele 2 zone .
Bafta cu proiectul .
Alex e un setup foarte reusit - si stii ca mi plac setupurile tale , cred ca e foarte corect realizat . In schimb daca mi permiti nu are mood ul lui around the old tree. Ala are un ceva care ii da o nota artistica , are modulatii cumva , tuse faine , e ca un tablou. Ei la asta cumva ii lipseste asta - e cumva mai liniar ... caut o zona de focus si nu o gasesc.
E doar o parere personala.
Cind iti vad bazinu asa mi ar placea sa mi fac un biotop sudamerican......
Maestre cu acvariile cum mai stai?
Astia de aici de la atlassib sint foarte ok- ii preferam pentru ca lucreaza si simbata. Dar nu i problema poate fi DHL , sau oricare alt serviciu de curierat . Iti pot da adresa de la serviciu si atunci e foarte ok cu orice serviciu de curierat.
dan.pavelescu wrote:Herr Gabi, am dat calendarul la tiparit. Mi-am permis sa fac unul si pentru mine
Pana in 2018 sa te gandesti cum facem sa ajunga in posesia ta

Nenea Batman nici nu stiu ce sa zic sau cum sa reactionez ... multumesc tare mult . Ma obligi sa ridic stacheta cu mine insumi . .
O sa-ti dau adresa mea de aici pe pm. Il poti pune cind o fi gata la atlassib cu plata ramburs . Sa-mi zici te rog si cit ma costa munca ta .
Bine ai venit.
Bazinul arata foarte bine.
Dane mai mult de gura ta am reluat pozatul cu lentila wide. De la spring between rocks nu am mai facut poze cu ea( obsesia mea cu noisele). E bine ca m ai b?tut la cap cu asta.
Humbert ma repet. Satisfactia e foarte mare cind place si altora ce faci. Multumesc tare de apreciere.
Si acvariul tau e un acvariu frumos, mai aproape de natural sa zic asa. Sincer se vede lipsa scalarilor- arata tare fain cu ei, sunt pesti de efect. Poate iti iei altii.
Sinteti de groaza .

Legat de poza Faraoane , aia prima e facuta cu o lentila fixa de macro . Imi place lentila la greu . Pozele ies super sharp, pozitia din care fotografiez scoate in evidenta plantele din bazin .
Cea de a doua lentila e super wide . Are noise mai mare ( ceea ce mie nu mi place ) in schimb da adincime mult mai mare pozei , prind frumos si suprafata apei . Parca plantele nu mai ies chiar asa ok cu ea - din cauza pozitiei camerei fata de bazin .
Ma bate gindu dupa ce creste iar moss ul si gazonul ( l am tuns si asta ) sa fac cu wide o poza fara echipamente . Pare mai impunator bazinul in poza cu lentila wide.
Una peste alta cei care dozati de la Dennerle micro si macro la puneti amindoua dimineata ? Sau micro dimineata si macro seara ? Multam de raspuns.

[/img]image
koala wrote:Bah, atata vreme cat se tolereaza reciproc, ma doare-n cur ca-s 2 poponari... nu urmaresc neaparat sa scot pui de la ei.
Vreau 2 pesti care sa se inteleaga intre ei si sa nu-si rupa oasele reciproc. Daca se nimereste pereche si daca ies si pui, e "bonus".
Deocamdata situatia pare ca evolueaza spre "bine", deoarece au inceput sa stea impreuna (dupa 2 zile in care "prospatura" a fost tinuta "la colt").

Asta suna o tira a resemnare.....
Chiar imi pare rau ca ai ajuns cu el in punctul asta. Cine stie poate mai încolo sa l poti relua .
Unde sint scalarii ? Parca se simte lispa lor in peisaj .
Am tuns si moss ul .

[/img]image
Intrebare poate idioata. Daca ai scoate veteranul o zi doua intr un bazin mai mic ( ceva carantina), pina se mai dezmeticeste celalalt si apoi sa l bagi iar ?
Inca o chestie mica , scuze de dublu post , pietrele de pe stinga sint usor prea aliniate una in spatele celeilalte . Probabil cind vor creste plantele mai dispare din senzatia asta .
Mi am permis sa ma joc putin cu bazinul tau in Photoshop si as vrea s ati arat cum l as vedea eu . Cred ca ar da mult mai bine asa , e mai aerisit putin , plus ca piatra aia de sus verticala strica cumva partea stinga. Acuma cum iti place si tie , e doar un exercitiu ce am facut eu .Cred ca si piatra mare din dreapta de sus as scoate o complet .
Frumoase detalii. Foarte curat bazinul.
Si un detaliu cu 4 golani .

[/img]image
Un nou locatar in lupta cu planaria - e tare timid deocamdata .

[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: