[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven

1) Lumina
-solutie buget: http://www.ebay.com/itm/MarsAqua-Dimmable-165W-LED-Aquarium-Light-Full-Spectrum-Reef-Marine-Coral-Lamp-/221705055181?hash=item339ea6abcd:g:154AAOSwA3dYgCNp
-solutie premium 2x AI prime

2) piatra vie cat mai poroasa + nisip viu red sea live sand (mi se pare foarte ok)
3) skimmer Hydor slimskim(foarte bune review-uri) sau Tunze doc 9004
4) reactor aquamedic multi reactor S in combinatie cu Seachem Phosguard
5) Material filtrant Seachem Matrix+ bacterii Prodibio
6) valuri: jebao rw4 (fara discutii)
7) osmozor aquili +nps

mai adaug urmatoarele la vanzare/schimb:
image
image
image
image
Acum 3 zile, in sfarsit a aparut o investigatie interesanta si usor de inteles care ne face o imagine despre eficacitatea cheato.
Am facut acest thread unde ne putem impartasi experientele cu cheato.

mentionez ca pe domnul mar doar ce l-am luat insa arrow crabul meu s-a incapatanat sa il deranjeze asa ca a trebuit sa mut crabul in sump. tin prea mult la crab asa ca dau marul de mare spre schimb/vanzare.
marul de mare australian scade la 89 lei
image
um02122 wrote:Ideal le fraguiesti, coloniile mari sufera mai tare decat fragii la mutari in alt acvariu.

Okey disponibile si fraguri / colonii mai mici rupte din acestea
cred ca ar sta bine acest thread la hardware....pentru ca mai multi useri sa se familiarizeze cu arduino
arata super bine cu o precizare: mare pacat ca n-ai pus o foaie de aluminiu ceva sa reflecte catusi de putin lumina inapoi in acvariu
dupa cum spune titlul, vreau sa schimb doua colonii mari de birdnest si milka coral pe alte specii de corali sau orice tine de acvaristica marina (echipamente etc). astept oferte pe pm:
image
image
scot la vanzare/schimb urmatoarele vietati din bazinul meu.
pentru gsp am facut poze mai concludente in comparatie cu mana/pumnul meu pentru a se observa dimensiunea coralului.
trimit in tara.

PS Na! ma pavelescule sa te unga pe inima, mi-am facut cont pe plici !

image
image
image
image
image
image
image
image
image
azure damselfish nu e chiar atat de agresiva precum se spune. atat azure cat si gramma loreto sunt agresivi cu cei din propriile specii.
vezi ca gasesti pe OLX
1) imi place mult bazinul....are personalitate
2) nu e ok sa nu se hraneasca deloc. s-ar putea sa-l pierzi....dar cine stie.
orice peste tinde sa se dezvolte in functie de bazin. spre exemplu: un goby muralis in bazinul meu de 300 litri s-a facut la vreo 5-6 cm. In bazinul unui prieten de 1000 litri s-a facut undeva lde 3 ori mai mare.

parerea mea este ca te stresezi prea tare cu rata de crestere. daca ai zis ca ii muti dupa ce faci upgrade la un bazin mai mare e chiar ok pana atunci cu specificatia sa ceri S sau cel mult M ca dimensiunie.
frumosi melcii aia. fac treaba cu algele ?
um02122 wrote:Sixline wrasse sunt mai agresivi decat yellow wrasse, de asta am sugerat yellow wrasse. Plus ca i-am vazut personal in acvarii mici ca cetateni model.

adevarat. wrasse yellow e foarte bland, problema la el este ca se face cam maricel. sixline ramane pitic.
omu e high tech si foarte inventiv. recunosc, nu m-as fi gandit niciodata la o carcasa de calculator

foarte tare!
-poti baga un foxface pui in 100 litri pana te scapa de alge numai bine mai creste si-l dai.

-mytrax nu mananca tot timpul bubble si uneori iti fac deranj in acvariu mai ales daca e mic sub 100 litri

-asta cu ridicarea magneziului e pentru acvaristi experimentati.

-pt amfipozi = sixline wrasse

frumos chiar ca evolutie ! bravo
FOXFACE ! garantez eu pentru el.
mitrax nu face fata niciodata. crabii sunt lenesi si imprevizibili.

pestele cel mai eficient testat in nenumarate randuri de mine este foxface. consuma tot. te scapa de bubble algae.

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: