2) piatra vie cat mai poroasa + nisip viu red sea live sand (mi se pare foarte ok)
3) skimmer Hydor slimskim(foarte bune review-uri) sau Tunze doc 9004
4) reactor aquamedic multi reactor S in combinatie cu Seachem Phosguard
5) Material filtrant Seachem Matrix+ bacterii Prodibio
6) valuri: jebao rw4 (fara discutii)
7) osmozor aquili +nps
Acum 3 zile, in sfarsit a aparut o investigatie interesanta si usor de inteles care ne face o imagine despre eficacitatea cheato.
Am facut acest thread unde ne putem impartasi experientele cu cheato.
mentionez ca pe domnul mar doar ce l-am luat insa arrow crabul meu s-a incapatanat sa il deranjeze asa ca a trebuit sa mut crabul in sump. tin prea mult la crab asa ca dau marul de mare spre schimb/vanzare.
dupa cum spune titlul, vreau sa schimb doua colonii mari de birdnest si milka coral pe alte specii de corali sau orice tine de acvaristica marina (echipamente etc). astept oferte pe pm:
scot la vanzare/schimb urmatoarele vietati din bazinul meu.
pentru gsp am facut poze mai concludente in comparatie cu mana/pumnul meu pentru a se observa dimensiunea coralului.
trimit in tara.
PS Na! ma pavelescule sa te unga pe inima, mi-am facut cont pe plici !
orice peste tinde sa se dezvolte in functie de bazin. spre exemplu: un goby muralis in bazinul meu de 300 litri s-a facut la vreo 5-6 cm. In bazinul unui prieten de 1000 litri s-a facut undeva lde 3 ori mai mare.
parerea mea este ca te stresezi prea tare cu rata de crestere. daca ai zis ca ii muti dupa ce faci upgrade la un bazin mai mare e chiar ok pana atunci cu specificatia sa ceri S sau cel mult M ca dimensiunie.
um02122 wrote:Sixline wrasse sunt mai agresivi decat yellow wrasse, de asta am sugerat yellow wrasse. Plus ca i-am vazut personal in acvarii mici ca cetateni model.
adevarat. wrasse yellow e foarte bland, problema la el este ca se face cam maricel. sixline ramane pitic.