| Message |
|
|
|
hai ca poti !
|
 |
|
|
zamolxes wrote:tbh, eu as vrea cativa, dar nu ma indur sa dau atatia bani sa fac un peppermint fericit.
am avut si eu, si peppermintul ii lua in clesti, se baga dupa o piatra si ii facea ferfenita. nici macar nu sunt convins ca ii manca.
eu cred ca ii si abuza sexual putin  inainte
|
 |
|
|
In momentul in care sunt amenintati, isi lasa coada in urma exact ca o soparla  ...show total.
|
 |
|
|
Sa vedeti ce am patit:
Zilele trecute, incercand sa ajustez trapa de nivel la skimmerul DELTEC 1350, am stricat (cred eu) filetul rezultand in blocarea totala a trapei de nivel al apei transformand skimmerul intr-o piesa de plastic useless.
Skimmerul e vechi, nu se mai afla de ceva vreme in garantie insa mi-am luat inima in dinti si am dat mail celor de la deltec cu problema mea intrebandu-i ce e de facut, cat ma costa piesele.
SURPRIZA: cei de la DELTEC s-au oferit sa-mi schimbe tot body-ul skimmerului FREE of CHARGE inclusiv transportul din UK inclus. Pur si simplu fara cuvinte. Bravo DELTEC ! Nu si-au facut degeaba renumele de top.

|
 |
|
|
|
regula de aur atat in acvaristica, cat si in viata: "Daca totul merge bine, nu schimba nimic !"
|
 |
|
|
|
stai linistit.
|
 |
|
|
|
in mod normal euphilia creste si pe masura ce creste lasa os descoperit in urma.
-daca creste foarte repede, osul ramane acoperit cu tesut, uneori cu centimetri intregi
-daca creste normal sau incet, pe masura ce se ridica tesutul de pe os, acesta din urma se acopera cu alga.
-daca incepe sa moara, tesutul se retrage foarte repede si nu are timp sa fie acoperit de catre alga si se vede alba zona de pe care a fost retractat tesutul. In cazuri extreme ramane doar ce e in varful polipului si acesta se detaseaza pur si simplu de pe schelete. Din stadiul detasat, nu am mai intalnit sa-si revina.
in momentul in care vezi ce ti-am aratat in poza, e bine s-o dai altui acvarist care are acvariul ok, sa ti-o salveze.
|
 |
|
|
oxygen2k8 wrote:
elven wrote: tesutul de la guler
Salut!
Poti sa detaliezi un pic, sa inteleaga si incepatorul de mine. Multumesc anticipat.
se poate vedea regresul tesutului unde e os alb neacoperit de piele
|
 |
|
|
|
atat la euphilia cat si la candy cane, starea de sanatate a coralului ti-o da tesutul de la guler. cu cat e mai retras cu atat e mai rau ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
bazinul arata bine. nu doza nimic. aspira cyano.
daca se va inmulti cyano bagi chemi-clean.
|
 |
|
|
iarasi jurnalul lui dan e plin de buci si tate.....
|
 |
|
|
|
eu i-am tot vazut pe unii folosind aparatul SENEYE ca si parmetru.
|
 |
|
|
super tare. recomand stomatella. sunt niste melci extrem de utili. i-am vazut la mine cel putin mancand inclusiv hair algae !
felicitari pt initiativa. nu am mai vazut pe nimeni sa ii inmulteasca si sa-i dea mai departe. bafta !
|
 |
|
|
um02122 wrote:
Aflu si eu ca prostul despre clorura de lantan (LaCl3) dupa cinci ani in hobby si cateva kg de RowaPhos.
din ce am auzit Blue Life USA Phosphate Rx e foarte bun.
|
 |
|
|
|
poze cu bazinul actual ? ceva ? sunt curios cum a evoluat gsp-ul
|
 |
|
|
+1 exact....e 5 clase peste tot
|
 |
|
|
|
e buna ideea insa e la inceput. la murene are doar 1 specie.
|
 |
|
|
kirucd wrote:@um02122 @elven serios acum, voi ati seta un acvariu intr-un spatiu in biblioteca? Cu 18 cm liberi
deasupra acvariului? Vad ca il incurajati sa mearga pe varianta setarii in biblioteca... mie mi se pare
o mare prostie...
poate are omu o biblioteca de vinuri
|
 |
|
|
|
ce sare folosesti ?
|
 |
|
|