[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luci93
Forum Index » Profile for luci93 » Messages posted by luci93
Schimb un Scalar si o pereche de betta cu neoni.
Mister rezolvat!Pentru cei care cauta ramirezi,puteti sa gasiti in fiecare duminica in piatza brick.
Stie cineva de unde as putea sa cumpar ramirezi in constanta?Caut de cv timp si nu am gasit.
Schimb 2 pui Scalari pe un sanitar
Nu e nici o problema
nu stiu ce sa zic pestisorii ii am de mult si se simt bine, inainte au fost tinuti intr-un acvariu de 20 litrii, pana cand am pierdut 4 neoni atunci au fost mutati in cel de 80l.Cu apa nu am probleme si acvariu e pus in functiune cam de o saptamana .Tin sa precizez ca acvariul nu este luat de nou a mai fost folosit.
Acvariul este deja populat cu 6 zebre roz si 2 neoni si este complet echipat mai putin filtru,dar pe zi ce trece apa este mai limpede ,totusi vreau sa ii bag si un filtru ca sa nu am parte de surprize.
De curand am investit intr-un acvariu de 80 litrii si nu prea mai am bani de filtru,dar zilele trecute in timp ce cautam am gasit un filtru pe okazii .Vreau sa stiu daca a auzit cineva de el si daca se merita sa il cumpar s.au mai bine mai astept?
http://www.okazii.ro/pesti/accesorii-acvariu/filtru-acvariu-exterior-cu-3-trepte-a121413786
Dar la varianta cu R.G.B-uri s.a gandit cineva?(RGB-Modelul cromatic ro?u-verde-albastru, abreviat RVA, (folosit adesea sub abrevierea englezeasc? RGB - Red Green Blue) este un model aditiv de culoare, în care luminile albastre, ro?ii ?i verzi sunt amestecate în diferite moduri pentru a produce o gam? larg? de culori.)
Date tehnice- Flux luminos: 576lm/m
- Putere: 9.6W/m
- Eficacitate luminoasa: 60lm/W
- Temperatura de culoare: 3000K
- Alimentare: 12Vdc
- Numar LED-uri: 120 LED-uri/m
- Unghi fascicul luminos: 120o
- Durata de functionare: 30.000 ore
- Grad de protectie: IP20
- Temperatura de functionare: -30 ~ +50oC
Ba da initial bolovani i.am luat pentru un acvariu mai mare si pietrisul e asta din lipsa de fonduri pe asta il aveam deja pe acasa ..cu primii bani urmeaza pietris maroniu si un filtru intern.in fine de leduri ce ziceti?
scz de dublu post da pozele sunt prea mari si nu ma lasa sa bag mai multe
scz de intarziere .Folosesc o banda de la 3M cu 120 leduri pe metru si am 60 cm de banda,in acvariu de 100 de cm lungime cu tot cu un tub special de protectie deoarece ele sunt foarte sensibile la umezeala.poate sa imi spuna si mie cineva dc a inceput sa imi apara depuneri galben verzui pe furtun si pe filtru?
Si eu imi luminez acvariu cu banda de leduri si vreau sa zic ca fac fatza chiar bine.Daca vreti pot sa postez cateva poze
In final am mai ramas cu 2 neoni din 6 astia par sa nu fi fost afectati ...si de cand sunt in noul acvariu par sa se simta din ce in ce mai bine.Ce ar trebuii sa pun in acvariu sa previn bolile?
din 3 neoni tratati..cu rata de 50/60% sa ma aleg cu un neon si sa dau o gramada de bani pe tratament mai bine imi iau alta specie de pesti si cu asta am terminato .. azi am schimbat si acvariul am trecut la unu de 80 litrii ca sa nu mai fie probleme sper.Chiar si la unu dintre zebrele ros coditza pare putzin mai galbuie in ultima vreme stiti de la ce ar putea sa fie?si daca gasesc sa cumpar ramirezi in constanta ??.Multumesc pt raspuns
Buna ziua.Azi dimineata cand am aprins lumina in acvariu am realizat ca 3 din 6 neoni sunt morti si inca unu care abia se mai chinuia sa se mai ridice din cand in cand.Acvariu de 20 litrii neplantat, temperatura constanta ,hraniti dimineata si seara.Dc se intampla asta? sunt 80% sigur ca incepusera sa faca hemoragie in coditza ..ma induce in eroare faptul ca tot in zona aia normal ei sunt rosiatici.Please help
nu prea ma interseaza sa fie plantat,vreau sa fie cv de gen.sugestii in legatura cu filtre....cv low budget si daca mai pot sa mai pun si pestisori mai mari pe langa neoni (orice numai sa fie usor de intretinut) )
Ma numesc Luci am 19 ani si am de o luna un acvariu de 20 litrii populat cu zebre roz si neoni.la ultimul schimb de apa am inceput sa am probleme si am luat in calcul confectionarea unui acvariu de 128 litri (80x40x40) .Astept pareri si sugestii

Forum Index » Profile for luci93 » Messages posted by luci93
Go to: