[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
luci93
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Luci am 19 ani si am de o luna un acvariu de 20 litrii populat cu zebre roz si neoni.la ultimul schimb de apa am inceput sa am probleme si am luat in calcul confectionarea unui acvariu de 128 litri (80x40x40) .Astept pareri si sugestii
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit.

20 de litri intr-adevar e foarte putin pentru neoni si zebre. Sunt pesti jucausi, au nevoie de spatiu de inot. Sunt pesti de grup, deci trebuie sa ai mai multe exemplare...mai multe exemplare = nevoie de mai multa apa ca sa eviti supra popularea.

128 de litri brut, probabil vreo 110 net e ok pentru un card de vreo 15 neoni.

Sugestii in legatura cu ce ne ceri?

Mai da-ne niste detalii, cu ce ai de gand de la acest bazin. Vrei un plantat masiv? Un plantat easy? Un biotop?

Ca sfat ce pot sa ti-l dau inainte de alte detalii e sa cumperi un filtru extern

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
luci93
Junior member
[Avatar]

IP:

nu prea ma interseaza sa fie plantat,vreau sa fie cv de gen.sugestii in legatura cu filtre....cv low budget si daca mai pot sa mai pun si pestisori mai mari pe langa neoni (orice numai sa fie usor de intretinut) )
[Thumb - Untitled.png]

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: