| Message |
|
|
|
Subscriu,cam scumpute !
|
 |
|
|
|
Planta este lilaeopsis brasiliens,planta tip gazon ! Poti sa le desparti si sa le plantezi gen tabla de sah ! Bafta !
|
 |
|
|
Lucram,lucram !
|
 |
|
|
|
Plantele au început s?-?i dea drumul : lilaeopsisul începe sa se întind?,iar proserpinaca are deja l?stari ! Merg in continuare cu 2× 54 watt si fertilizare zilnica de 7 ml micro si 7 ml macro ! Mai e mult pina departe ! :lol
|
 |
|
|
|
La o luna de la start ne prezentam cam a?a :
|
 |
|
|
|
B?nuiam dar nu eram sigur,mul?umesc frumos !
|
 |
|
|
|
Planta ro?ie este Ludwigia repens sau altceva?
|
 |
|
|
|
Salut ,nu ai nevoie de reactor,amindoua fac acelasi lucru : dizolva co2 !
|
 |
|
|
|
Mul?umesc nenea Sebi de aprecieri !
|
 |
|
|
|
Daca vrei,iti trimit asa ceva,platesti transportul !
|
 |
|
|
|
Ii pui ntr-o punga cu apa,pus pe cursa directa si asta e !
|
 |
|
|
|
Nu un sfat,nimic?
|
 |
|
|
|
Alte sfaturi ? Hai oameni buni ,mai cu viata!
|
 |
|
|
|
Ar trebui si niste plante,corect,momentan defilam cu ce avem !
|
 |
|
|
Bobi Brasov wrote:Va salut la o ora tirzie ! Numele meu este Bobi,42 ani,Brasov,si dupa 2 ani de zile,de planuri,strins echipamente a venit vremea sa va prezint acvariul meu :
Bazin :140/50/50. Sticla 12 mm (fara intarituri)
Stand metalic: 30×30× 2 mm imbracat in pal negru de 18 mm
Substrat fertil: Tropica
Substrat inert:Manado
Filtrare: 3 filtre externe : sera 900(canistra de sera 1300,4 sertare) ,tetratec ex 700,jbl e 900( jebao 1100 l\h de rezerva)
Incalzitor substrat 75 watt+ controller Dennerle Duomat 1200
Co2-butelie 12 litri+reductor jbl+reactor extern sera 500+ controller weipro+ sonda reincarcabila Dupla
Acvariul a fost startat pe 1 februarie 2015,momentan fertilizez cu micro si macro diy(pe viitor linia completa Dennerle)
Plante: alternathera,anubias,cryptocorine,lilaeopsis brasiliens,staurogyne repens
Lumina : 4×54 watt osram 865 ( momentan 2*54 watt)
Incalzitor extern 300 watt Va astept cu sfaturi si incerc sa atasez niste poze ( stiu plante cam putine dar asta am avut) ! Toate bune !
Si sa nu uit : schimb de apa la picatura 2 l/h
|
 |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Poze
|
 |
|
|
|
Va salut la o ora tirzie ! Numele meu este Bobi,42 ani,Brasov,si dupa 2 ani de zile,de planuri,strins echipamente a venit vremea sa va prezint acvariul meu :
Bazin :140/50/50. Sticla 12 mm (fara intarituri)
Stand metalic: 30×30× 2 mm imbracat in pal negru de 18 mm
Substrat fertil: Tropica
Substrat inert:Manado
Filtrare: 3 filtre externe : sera 900(canistra de sera 1300,4 sertare) ,tetratec ex 700,jbl e 900( jebao 1100 l\h de rezerva)
Incalzitor substrat 75 watt+ controller Dennerle Duomat 1200
Co2-butelie 12 litri+reductor jbl+reactor extern sera 500+ controller weipro+ sonda reincarcabila Dupla
Acvariul a fost startat pe 1 februarie 2015,momentan fertilizez cu micro si macro diy(pe viitor linia completa Dennerle)
Plante: alternathera,anubias,cryptocorine,lilaeopsis brasiliens,staurogyne repens
Lumina : 4×54 watt osram 865 ( momentan 2*54 watt)
Incalzitor extern 300 watt Va astept cu sfaturi si incerc sa atasez niste poze ( stiu plante cam putine dar asta am avut) ! Toate bune !
|
 |
|
|