| Message |
|
|
|
Sa-ti traiasca,sa te bucuri si sa fie sanatosi !
|
 |
|
|
|
La chestia cu stresul,ai perfecta dreptate,dar daca asta-i lumea in care traim(pe repede inainte) ! Macar copii nostri sa ................ma intelegi ! Scuze de off-topic !
|
 |
|
|
|
Nea Pavelescu,parca esti dama,nu-ti recunosti virsta(6 noiembrie 1972) nu prea da la socoteala 40 de ani,da te faci matale mare,asta ca sa te citez !Oricum,sa fi sanatos,sa ne incinti in continuare !
|
 |
|
|
|
Nu-i bai,multumesc frumos ! Stima!
|
 |
|
|
|
Multumesc,colegul Radu Dragan s-a oferit sa mi-l trimita,sa vedem cum puteti lua contact ! Stima !
|
 |
|
|
|
Aveti un pm! Stima!
|
 |
|
|
Sa-ti traiasca,bag-o bere si sa fiti sanatosi !
|
 |
|
|
|
bun si ieftin,nu stiu ce sa zic,dar un controller dennerle duomat 1200 comfort (este un model mai vechi ca aparitie) este undeva pe la 200 lei second,iar un dennerle duomat evolution deluxe e mai scump,dar macar sint dedicate acvaristicii .Asa, cu ceva inlocuitori ma indoiesc ca o sa ai rezultate,ca sa nu pun la socoteala nervii !! urmareste rubrica vinzari si poate o sa ai noroc !
|
 |
|
|
|
Salut, incalzitoarele de substrat functioneaza cu un controller care face un echilibru intre incalzitorul din apa si cel din substrat (cu 2 grade mai cald decit apa) !! unii colegi au incercat cu priza programabila,dar e foarte greu sa mentii o diferenta constanta pe o perioada lunga de timp !! deci o varianta simpla nu cred ca gasesti,tot un controller de temperatura e ceea ce ai nevoie !! Stima !
|
 |
|
|
|
Fa.ti un stand din teava rectangulara,imbracat in pal de 18 mm si gata!
|
 |
|
|
|
Buna idee,subscriu si cred ca ar fi si altii de acord ! Stima !
|
 |
|
|
|
Asta da experiment, cu totii suntem curiosi de rezultate,poate se vor darima niste mituri sau poate nu in urma analizelor ! Bravo,Dragos,toata STIMA !
|
 |
|
|
In afara de faptul ca va respect pentru ceea ce faceti,cit costa o portie de mamaliga cu carne din garnita(vorba nevestei: uita-te ba,la astia ! Invidia desigur !  Stima!
|
 |
|
|
|
Cam sari calul,oamenii incearca sa te ajute,iar tu dai cu limbajul de grajd intruna ! Fa un dus rece si poate iti revii,desi nu cred ! Sa ai o zi buna !
|
 |
|
|
|
Salut,parerea mea e sa mergi pe butelie reincarcabila de cel putin 2 kg si atunci scapi de griji ! Spor !
|
 |
|
|
|
Ai pm!
|
 |
|
|
|
Daca fertilizezi in coloana de apa ele cresc,dar sint influentate si de lumina bazinului si aditia de co2! Mai multe detalii despre bazinul tau ar aduce si mai multe raspunsuri ! Bafta!
|
 |
|
|
Oare?
|
 |
|
|
|
Om de caracter domnul radu dragan,sper sa se rezolve! Stima!
|
 |
|
|
|
Bine ai venit !ape limpezi!
|
 |
|
|