[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bobi Brasov
Forum Index » Profile for Bobi Brasov » Messages posted by Bobi Brasov
Fiind un balast de 2× ,nu ai cum sa le aprinzi individual ! Atunci cind unul se arde sau are probleme la conexiuni, NU se aprinde nici cel de-al doilea !
Schimb o pereche sae (10 cm ) pe ceva plante,doar in Brasov ! Relatii pm !
Salut, pune ventuzele in apa si da-le un clocot,se vor inmuia ! Nu stiu cit vor avea aderenta in timp,dar pina cumperi altele e un compromis ! Spor !
Da,corect,nici nu se pune problema ! Daca-ti-as spune ca am o sonda Dennerle de 2 ani la mine si ce stiu eu cit o m-ai avea in circa ,ma crezi? Si merge brici !
Dar imi cer scuze,nu vreau sa face off-topic !
Se maninca cu altceva,multumesc pentru sfatul cu instalatia la picatura(nu cred ca iti aduci aminte)
Sonda din poza nu reiincarcabila,aia e sonda cu gel
Va salut,informativ preturi din Brasov,verificate pe buzunarul personal :
Revzie butelie co2-125 ron( TVA inclus)-robinet schimbat,vopsit culoare neagra
Incarcare 4 ron/kg
Valabilitate revizie-2 ani
Buna dimineata tuturor ! Ceea ce am afirmat se refera strict la PREZENT ! Ceea ce afirma Sebi,se refera strict la VIITOR ! Oameni buni,observa cineva DIFERENTA !?
Dom`le cine le are le are ! Sint curios cum o sa arate ala mare ! Bravo !
Ce ma poti enerva cu culorile astea ! E fals pe fata !
Sfaturi.........stii foarte bine ca o planta care provine dintr-un mediu in care a avut conditii de dezvoltare ,e destul de dificil sa-i oferi aceleasi conditii,de obicei se lasa cu pierderi,multi nervi si multa ambitie pe viitor ? Corect ?
Ai inteles gresit,ma bucur pentru tine dar hc-ul,stii ce pretentii are ! Nu o lua in nume de rau,imi cer scuze daca a parut a misto !
Ok,boss,ramine de vazut
Hc-ul daca reusesti sa-l mentii,esti super tare la ce conditii ai ! No offense !
Vorba lu Pavelescu(recunoaste ca e paranoic la chestii de safe) dar are dreptate,macar dormi linistit !
Da,ce sa zic,nasol ! O intimplare de povestit ! Si de invatare !
P vine de la praf ,iar G de la gaz de aici denumirea instinctoarelor !
Instinctoarele tip P sunt pline cu praf ,cele tip G sint pline cu co2 gaz,iar in momentul cind actionezi maneta, e de fapt o capsa pirotehnica ! Si iese ! La cele tip p maxim 60 atm rezistenta ! Restul e can-can !
Ce inseamna a exploda ? Ma indoiesc ca masina ta a ramas fara repercusiuni ! Oricum ai lua-o e un recipient sub presiune !
Ai pm !

Forum Index » Profile for Bobi Brasov » Messages posted by Bobi Brasov
Go to: