[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: siracan
Forum Index » Profile for siracan » Messages posted by siracan
Salut,bine ai venit!
Bine ai venit!
Se poate inchide.Multumesc de gazduire!
Pret nou: 80 lei.
100 Lei,suport eu eventuale taxe postale!
Vand hranitor automat Juwel,pentru hrana sub forma de fulgi, pelete sau tablete,cantitate livrata reglabila,capacitate hrana pentru aprox. 30 de zile,functioneaza cu 2 baterii tip AA de 1.5V,stare perfecta,110 Lei.
Vandut si livrat lui @ cirotariu.
Multumesc de gazduire,se poate inchide.
Salut,posteaza daca ai,cateva valori ale apei,de aici pleaca aproape toate problemele...
Reducere 10%,pret nou: 360 lei,bonusurile raman,eventuale taxe transport 50%-50% !
Mai adaug un bonus pentru cumparator:filtru intern Magi-380,de la Resun,folosit,stare excelenta!

image
Se adauga bonus pentru cumparator,o maternitate dubla Resun,nou,in cutie!

image
Vand filtru extern TetraTec EX 1200,perfect functional,11 luni vechime,inca un an garantie,medii filtrante complete,ceramica,bioballs,bureti,pret 400 lei.
Salut,planteaz-o cu radacinile ei direct in nisip!
Apropo...locuitori nu ai in acvariu?
Salut, 1L Siporax sustine puritatea biologica pentru 200L de apa....;)
Salut,nu-ti plac Tetratec-urile?
Salut,am un ancistrus si trei sae....unul mai pofticios ca altul ...toata ziua numai la mancare se gandesc!Fiind multumit de treaba pe care o fac si unii si altii,recomand folosirea lor in 'echipa' !
Asa este!
La viteza am uitat de MICROMEC...el si cu SIPORAX erau in contextul discutiei.Ai fost pe 'faza' @minnardy
Am in etajele filtru-lui SIPORAX si CLEARMEC PLUS...unul mai bun ca altul!...parca totusi...un '+' pentru SIPORAX...
Vand filtru intern de la Ferplast,Bluwave 5,vechime 1 LUNA !,folosit 1 SAPTAMANA !,motiv vanzare:achizitionat filtru extern!
Stare EXCELENTA,pret 200 ron.

Look here:
http://www.animal-prod.com/images/import/604349.jpg
http://www.ferplast.com/bluwave_eng.php

Forum Index » Profile for siracan » Messages posted by siracan
Go to: