| Message |
|
|
|
Rezolvat!
Se poate inchide!
|
 |
|
|
Salut!
In promenada ai vazut pestii...  )...i-au denumit 'XXL' din ratiuni pur comerciale!
Daca ai privit cu atentie si la celelalte bazine cu neoni,cei denumiti 'XXL' chiar erau xxl fata de ceilalti.....in rest.....neoni clasici si neoni rosii.....
"nimic nou pe frontul de vest  "

|
 |
|
|
|
Cumpar Filtru Juwel Bioflow minim model 3.0 ,preferabil model 6.0 ,8.0 ,nou sau chiar folosit,dar in stare buna>
|
 |
|
|
multumesc de sfat...
l-am pus deja in filtru...eram curios doar cum l-au folosit altii...
|
 |
|
|
Vandut!
|
 |
|
|
Salut!
Am nevoie de un sfat:cum i-mi recomandati sa folosesc NitratEX...in saculetul lui introdus in filtru...,in saculet pus in acvariu...pus ca atare in filtru...
Inainte sau dupa mediile de filtrare...,cat i-l lasi in acvariu...s.a.m.d.
Apelez la experienta celor care l-au folosit...
Multumesc!
|
 |
|
|
Vand,acavriu AQUEL 60 L,hexagonal,( https://sklep.aquael.pl/webapp/wcs/store...rn=10702), aveti aici toate datele despre el,vechime un an,folosit un an,este gol,spalat,curatat,fara nici o zgarietura,stare OK,mai are garantie pana in decembrie 2010.
Pret 300 Ron.pm copyvas@yahoo.com Tel. 0744854366
Poze:
http://www.upload.ro/3030/0310/95601Picture038.jpg
http://www.upload.ro/3030/0310/93821Picture039.jpg
|
 |
|
|
In fine.... multumesc pentru tot si toate...,intradevar este cam...micuta masa pe care sta acvariul,dar momentan trebuie sa ma multumesc cu ea!
Oricum...,daca nu pierd din 'avant',poate o sa 'primesc' unul complet,si poate mai voluminos... ,poate si cu stand propiu....
V-a salut si v-a doresc spor la treaba!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poti sa postezi o poza cu priza ?
Daca o 'vad' te ajut cu mare placere! :-P
|
 |
|
|
Cam asta a fost... 
|
 |
|
|
Cu o zi inainte...:

|
 |
|
|
+

|
 |
|
|
Hai sa ma risc totusi...:

|
 |
|
|
Faceam si eu' haz de necaz'.... 
|
 |
|
|
Au trecut doua zile...,nu vad nici un efect...
Am redus debitul pompei,poate...poate... (ideea este ca apa sa 'stea' mai mult in fata led-urilor... doar...doar... se v-a 'steriliza'...) 
|
 |
|
|
Sant Vasi,din Sibiu,acvarist feroce... dar cu lacune...
M-am 'apucat' si m-am 'lasat' de acvaristica de vreo 4-5 ori..!
Posed un JUWEL RECORD 800,filtrare JUWEL BIOFLOW SUPER 400,AQUAEL UNIFILTER 1000 UV,MAGIC-JET FILTER MAGI-380 de la RESUN.....
Mai am un AQUAEL HEXASET 60.... NOU NOUT!!!! tras pe dreapta...
Pestisori.... nu v-a spun!!!!
L-a cati am 'inghesuit' in 110 litrii..... o sa ma criticati! 
|
 |
|
|
Se vad ledurile ,dar nu am gasit nicaieri vreo atentionare despre pericolul specific UV-ului...
Daca am luat teapa.........,am sa vad in saptamana ce urmeaza.
|
 |
|
|
|
Scuze .....
'AQUAEL UNIFILTER 1000 UV'
Intre timp am achizitionat-o.....,deja e in 'job' !
Sper sa fie ceva de capul ei!
Am sa v-a tin la curent...,sper sa nu fie chiar de 'doi bani' !
Salut!
|
 |
|
|
|
Va salut si bine v-am gasit!
Am o mica nedumerire....,in ZooMania am gasit un filtru cu UV...,sau asa se lauda producatorul pe ambalaj.Am demontat-o si am gasit in constructia ei,pe langa clasicul filtru cu burete si banala pompa ,doua led-uri (montate pe traseul apei in pompa) de o culoare ...albastra,sau...UV ????????
Pretul este de 110 Ron...
Si acum nedumerirea mea : sa fie 'adevarata' ?Merita banii ?
Stiu ca nu m-am 'prezentat' cu destule informatii despre produs,dar nu-mi vine sa cred ca doua led-uri mititele pot face jobu-l UV in acvariu !
Ce ziceti?
|
 |
|
|