ocean wrote:Cel mai elementar lucru:...
Posibil sa ai dreptate referitor la substrat privind dezvoltarea lor, am sa merg pe ideea ca orice lege e degeaba daca nu o incalca nimeni.
De exemplu, Marlboro Red,am fost constient de la inceput ca o sa fie "pistruiat", acest lucru nu ma deranjeaza deloc.
Acesti discusi au fost crescuti cu apa de la robinet.
Water Chemistry and Water Quality Data
Discus fish caught in the wild prefer water, which closely resembles the water of the Amazon,
their original habitat. Amazon water is very soft (general hardness: GH 0 – 3, carbonate
hardness: KH 0 – 3, very low pH value: pH 4 – 6) and very low conductivity (100 – 400 µs).
Our discus fish, however, have been accustomed to harder water (tap water) for many breeding
generations. The water chemistry data in our hatchery is: general hardness: GH 15, carbonate
hardness KH 8, pH value 7, conductivity 800 µs, water temperature 29° – 30° C / 84-86°F.
For our discus fish, the key water parameters have the following tolerances: GH 0 – 30, KH 0 –
25, pH value 4.0 – 8.3, electrical conductivity 150 – 1200 µs. Tolerance for short-term water
temperature changes: 25° – 34 ° C / 77 - 93°F.
Tura asta am sa merg pe mana celui de la care i-am cumparat, daca am sa ma frig...

o sa am un motiv in plus sa scriu aici.
Mersi de sfaturi si accept orice critica, sper sa fie constructiva.
@ionionut cand incepi sa dai scris ca vor muri in cateva luni?

Cateva luni insemnand cam cat? De exemplu ei pot trai si 180 luni.
Nu o lua ca pe o rautate, doar ca, m-am uitat pe profilul tau si nu am vazut nimic legat de discusi.
Seara faina va doresc!