[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgeokazie
Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
cutia este sigilata include si un test permanent co2 plus tot kitul complet pt acvarii de pana la 60 l.....pret magazin 800 lei..puteti cauta pe google...nu trmit in tara decat cu plata in cont iar in bucuresti se poate vedea in sectorul 4 pm sau tel 0721 543 401
Salut...daca e pentru luni pot veni eu sa le ridic ca stau si aproape pe la big
Salut..ai pm..
Pachetul are totul necesar utilizarii pt acvarii pana la 60 l...butelie metal plina sigilata,suport butelie,robinet reglaj fin,valva unisens ,furtun,difuzor si contine si tester permanent co2 cu solutii pipeta ventuze cheita si alte accesorii..pret magazin peste 8 milioane eu vreau doar 4 milioane..detalii pe pm sau la 0721 543 401
Plantele s au dat se poate inchide..multumesc
Plantele le am de la userul noel si primind destul de multe donez si eu la randul meu...sunt vreo 5 6 criptocorine brown 6 de bacoba vreo 10 de valisneria specia mai mica asa si ce se mai vede in poza...se ridica de la mine de acasa din rond la nitu vasile
Salut..ai pm
Salut..o sa vin eu maine sa iau un pot daca o sa mai ai..te sun ca am nr tau..merci
Nano co2 complett-set adus din germania..cutia sigilata...pe site o gasiti la 8 milioane se poate verifica pe google...trimit doar cu banii virati in cont inainte sau predare personala bucuresti..usor negociabil pt cash sau schimb doar cu tableta samsung 7" sau 8 "
Guppy m e albastru indigo asa si f cu coada albastruie si gestanta a 3 a oara...ancistrusii cred ca sunt pereche..au cam 4 cm si sunt specia pitici,crest maxim 10 cm...cory sunt verzui si au 3 cm si labeo bicolor cam 4 cm...toti pestisorii sunt f vioi si se dau de la mine din acvariu..zona piata sudului nitu vasile...5 lei perechea guppy 5 lei perechea cory 10 lei ancistrusii si 5 lei labeo..schimb si cu plante dar doar easy...0721 543 401
Revin cu poze despre ultimul meu acvariu...un juwel de 60x30x32 cu capac cu luminia modificata la 2 neoane t8 de 15 w ..1 osram si un agua glo de la hagen...setup ul e cam de 2 luni...momentan am 6neoni rosii 6 razbora arlechin 4 cory panda 1 pereche ancistrusi pitici(maxim 10 cm la maturitate) 1 labeo bicolor si 20 de creveti rcs...filtru e un jbl e901...plante ..valisneria criptocorine brown si green..najas sp nush cum..higlifira polisperma si nu mai stiu ce mai am...sper sa va placa....astept pareri opinii fara suparare..
Dupa cum spune si titlul vand un led rosu subacvatic cu lupa si un bubble maker...intra furtunul de la pompa si scoate bule impinse de un motoras in sus...bonus pt cine le ea pe ambele o nuca de coxos taiata gen vulcan...am 2 seturi noi..sunt aduse de afara..doar ledul a costat 17 euro...eu vreau pe tot 100 lei...
Paradoxx poate te certi cu cine vrei u dar eu nu ma cert pt niste plante doar ca in pm mi a spus ca le a pronis lui psihoactiv si in caz ca nu vine mi le da mie si eu doar I am adus aminte ce a zis si da asa e nariusdv8 mi ai mai dat ti am scris si in pm ca am venit in fata la spalatorie cu bici si acum daca ma sunai veneam sigur dar nu I bai si nci suparare...poate data viitoare ma ai pe lista....bafta
Mi ai spus pe pm ca daca nu le ia psihoactiv mi le dai mie dar na......aste e nu am ce sa fac...
Salut...ma intereseaza pe mine plantele mult de tot...vin si azi sa le iau daca poti..merci
Pestii sunt perfect sanatosi ...sunt la mn in acvariu deocamdata dar o sa raman doar cu neoni si razbora si ca atare asta e motivul vanzarii sau schimb cu plante ...lretul este 20 lei pt toti...cory au cam 3 cm ancistrusii unul 3 unul 4 si guppy maturi toti si au nascut de cate 2 3 ori...unul este blac moscow unul red ..se ridica din sectorul 4 piata sudului........0721 543 401
Salut..vin eu maine sa iau cateva si niste endleri daca se poate...ne auzim maine ..merci
Ancistrusii au acum cam 4 5 cm si cresc maxim 10 cm la maturitate ca sunt specia pitici...nu I vand doar schimb cu 2 sae maxim 4 5 cm sa aibe
Super om, super caracter si super acvariu..recomand cu caldura
Salut...ma intereseaza pe mine firele de plante..daca mai sunt de acctualitate vin maine sa le iau...ms

Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
Go to: