[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Cateva fire de Bacopa caroliniana (6-7), Bacopa monnieri (5-6), Staurogyne repens (6-7) si Lindernia rotundifolia variegated (2-3 fire) - au fost crescute fara CO2.
Sunt scoase ieri din acvariu.

Se ridica de la mine, vis-a-vis de Auchan Titan - bd. 1 Decembrie 1918.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/10/2014 15:41:28

georgeokazie
Junior member

IP:

Salut...ma intereseaza pe mine plantele mult de tot...vin si azi sa le iau daca poti..merci
[Email] [Yahoo!]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Plantele vor ajunge la colegul psihoactiv.
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Psihoactiv nu a binevoit sa vina... sa anunte ca nu il mai intereseaza... ca mai tarziu... etc...

Plantele vor ajunge la un coleg de serviciu.

Se poate inchide.

Multumesc
georgeokazie
Junior member

IP:

Mi ai spus pe pm ca daca nu le ia psihoactiv mi le dai mie dar na......aste e nu am ce sa fac...
[Email] [Yahoo!]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

georgeokazie wrote:Mi ai spus pe pm ca daca nu le ia psihoactiv mi le dai mie dar na......aste e nu am ce sa fac...

Astfel de atitudini... ca si cea a lui psiho (nu este singurul care s-a lasat asteptat) ma determina sa ii dau dreptate celui care spunea ca decat sa donezi ceva, mai bine arunci la cos... astfel, eviti sa astepti ca prostu' sa vina la o intalnire stabilita, sa iti faci programul si in functie de disponibilitatea celuilalt, sa dai explicatii de ce nu mi le dai mie si i le dai lu' ala... etc.

P.S. @georgeokazie: imi aduc aminte ca ti-am dat plante cu alta okazie... sau ma insel?
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Suntem singura natie de oameni care ne certam chiar si la categoriile de donatii.asa ceva este INCREDIBIL!

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
georgeokazie
Junior member

IP:

Paradoxx poate te certi cu cine vrei u dar eu nu ma cert pt niste plante doar ca in pm mi a spus ca le a pronis lui psihoactiv si in caz ca nu vine mi le da mie si eu doar I am adus aminte ce a zis si da asa e nariusdv8 mi ai mai dat ti am scris si in pm ca am venit in fata la spalatorie cu bici si acum daca ma sunai veneam sigur dar nu I bai si nci suparare...poate data viitoare ma ai pe lista....bafta
[Email] [Yahoo!]
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

maryusdv8 wrote:
georgeokazie wrote:Mi ai spus pe pm ca daca nu le ia psihoactiv mi le dai mie dar na......aste e nu am ce sa fac...

Astfel de atitudini... ca si cea a lui psiho (nu este singurul care s-a lasat asteptat) ma determina sa ii dau dreptate celui care spunea ca decat sa donezi ceva, mai bine arunci la cos... astfel, eviti sa astepti ca prostu' sa vina la o intalnire stabilita, sa iti faci programul si in functie de disponibilitatea celuilalt, sa dai explicatii de ce nu mi le dai mie si i le dai lu' ala... etc.

P.S. @georgeokazie: imi aduc aminte ca ti-am dat plante cu alta okazie... sau ma insel?[/qu

Salut, am vazut postu asta cu intarziere, imi cer inca o data scuze. dar mi se pare putin exagerat. stabilisem sa ne vedem la 11 ziua, nu am putut ajunge si te-am sunat pe seara sa imi cer scuze si sa te intreb daca se poate sa vin a 2-a zi, nu am omorat pe nimeni si imi cer scuze politicos pentru incurcatura. o zi buna

Forum Index » Donatii
Go to: