[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgeokazie
Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
Am 3 rosu fosforescent si 3 albastre...pret 15 lei toti 6 sau schimb cu niste planteimage
am 3 zebre roz fosforescent si 3 albastre le dau la schimb pe plante ..cine e interesat de ele sa ma sune 0721 543 401 bucuresti zona piata sudului
salut..ma intereseaza plantele cat si pestisorii...daca i mai ai pot veni si asta seara sa i ridic...merci frumos
din lipsa de timp si de spatiu am decis sa l vand...avariu cu tot cu capac cu 2 neoane t8 standul 2 filtre pompa aer tetratec aps 300 pompa scoatere apa magnet jbl floaty decor spate plante pesti nuca cocos nisip pietris absolut complet cum se vede in poze...pt ce i interesati ne auzim la tel pt mai multe detalii....0721.543.401.....pretul 8 mil usor negociabil iar pt schimburi creste
di lipsa de timp si spatiu vand acvariul eheim de 180 l 669 lei luate toate din hornbac acum jumatate de an+ stand original luat din hornbac 319 lei + incalzitor jager 150w + 1 filtru aquael fan plus 2 + 1 filtru resun + pompa aer tetratec 150pps +pompa scoaterea apei + puiernita+ plante pietris nisip coral decoratiuni fundal spate mincoc magnet jbl foaty 2 69 lei + pesti 4 ancistrusi 4 sanitari de nisip 10 guppy 5 neoni 5 xifo 2 platy 2 moly negre 3 cu dungi negre pe ei si 3 pistruiati alb cu negru melci substrat etc...doar saptamana asta urgent 8 milioane
Lumina nu am program cam 3 4 ore daca e sa le adun ca I dau drumul cand le dau de madtb9ncare si vreau sa I vad
Neone t8 unul e philips din comert si unul daylight originak al capacului
deci...?? e ceva de capul lui?..cand o sa mai am plante o sa le scot pe cele de plastic...dar momentan e bine asa
Sunt pe telefon si e mai complicat putin vad
georgeokazie wrote:Si pozele...
koala wrote:Salut si bune venit pe forum!

- In momentul in care scrii un mesaj, ai sa vezi un buton de "Attachments" (chiar sub casuta in care scrii mesajul)... dai click pe el si poti selecta pozele pe care doresti sa le pui pe forum.
- Atentie la marimea pozelor!... sa nu depaseasca 1280 pixeli, pe latura cea lunga.
- Si eu te sfatuiesc sa renunti la "plasticele din acvariu".

Gata am gasit merci mult...oricum sincer cred ca o sa l dau si sa mi iau unul de 80 l ca este imens asta.. ..chiar daca e bine sa fie mai mare pt incepatori o sa renunt cred..
Si pozele...
Avansatul wrote:Bun venit.... ai grija deoarece pe forum nu este permis un limbaj de chat de genul ,, salz, nush, mda.... etc. "
Daca vrei ca acvariul sa fie frumos scoate tot ce este artificial si axeazate doar pe anumiti pesti....

merci ,nu am stiu bine ca mi ai zis...o sa tin cont...
Sa moara gibilan ca nush sa pun poze... ...ceva instructiuni pls...sau nu merge de pe tel?
)))) momentan e prea gol si le mai tin dar si eu am de gand sa le scot in viitorul apropiat ))..si azi o sa pun si niste poze..
salutare toata lumea...ma numesc George sunt din Bucuresti (berceni) si sunt nou in acvaristica...am un acvariu eheim de 180 litri(primit cadou acum 1 2 luni)cu stand(masa) tot eheim, 2 filtre interne unul aquael unul resun, pompa de aer niste plante si naturale si artificiale...nu le cunosc...asa le am primit ...nisip ,pietris,pesti ..vreo 4 ancistrusi,vreo 10 guppy,5 xifo,2 molly negre,2platy,5 neoni,2 sanitari negri cu mustati mai mari si 2 sanitari mai albiciosi, 2 pesti mai mari mascul si femele si melci de substrat...cred ca nu am omis nimic...
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA

Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
Go to: