[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgeokazie
Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
pt cei ce au de vanzare pm sau 0725 395 511...20 30 bucati ma intereseaza la 1 leu bucata...
salut..vin eu sa i iau acum daca se poate..merci
dupa cum zice titlul il vand la pretul de 40 lei sau schimb cu creveti RCS sau orice creveti cati mai multi sa fie primiti )) ...pm sau tel 0725 395 511
salut..daca mai raman cateva fire ma inscriu si eu pt donatie...merci
s au dat se poate inchide...
am cam 10 bucati si masculi si femele..pm sau tel 0721 543 401...
cam 10 si 10 bucati m ar interesa ..cine are de vanzare pm sau 0721 543 401
dupa cum zice titlul ma intereseaz? niste endleri..chiar si pui dar nu mai mici de 1 cm...as dori cam 10 15 bucati 1 parte femele 2 parti masculi si vand urmatoarele produse :

kit acvariu eheim 60 sigilate..: filtru incalzitor termometru 2 recipiente cu solutii pt ph si clor si un recipient de mancare pret 70 lei..

incalzitor eheim jager 100 w 30 lei

filtru eheim aquaball cu 3 compartimente..2 bureti si unul inele ceramica si bile ceramice ca nou 100 lei

o decoratiune gen butoi spart nou nefolosita 10 lei

furtun aer perdea cu greutati cam 40 cm lungime 10 lei

filtru extern tip cascada hailea 40 lei

pt poze mail georgeokazie@yahoo.com sau pt alte detalii 0721 543 401

astept oferte..pm sau 0721 543 401...multumesc
de preferat in bucuresti cine are de vanzare sa ma sune la 0721 543 401 sau pm
sistemul este complet si toate produsele sunt in cutie noi toate de la dennerle .CONTINE: butelie aluminiu plina ,suport butelie , robinet reglaj fin 3038, furtun ,valva unisens, difuzor si cadou un TEST PERMANENT CO2 cu solutii si pipeta..pret net 800 pretul meu 250 lei pt toate enumerate mai sus sau 50 euro fara testul de co2..prefer predare personala in bucuresti iar de trimis in tara mai greu..
PM SAU 0721 543 401
sistemul este complet si toate produsele sunt in cutie noi toate de la dennerle .CONTINE: butelie aluminiu plina sigilata,suport butelie , robinet reglaj fin, furtun ,valva unisen, difuzor si cadou un TEST PERMANENT CO2 cu solutii si pipeta..pretul 250 lei pt toate enumerate mai sus sau 50 euro fara testul de co2..prefer predare personala in bucuresti iar de trimis in tara mai greu..
cine are de vanzare as dori minim 6 maxim 10 bucati..eventual daca stiti de unde sa cumpar un petshop ..multumesc
pestisorii ii am de pui..au cam 3 luni la mine in acvariu si vreau sa mai schimb culorile putin asta e si motivul vanzarii iar testul co2 e folosit tot asa 2 3 luni..1 sticla e sigilata si una peste jumatate cu solutie pt el...

pret 6 bucati razbora 15 lei
pret test co2 35 lei
cine le ia pe amndou 40 lei

pm sau telefon 0721 543 401
Salut..Dac? nu sunt rezerva?i vin eu sa i iau..Ai pm..merci
pe?ti?orii a au dat se poate închide..multumesc
a au dat se poate închide..Mul?umesc
plantele sunt rezervate pt mai tarziu
bulbi sunt mici au cate 3 4 ffire fiecare iar celelalte sunt varfuri de 5 10 cm..pm sau 0721 543 401
puii sunt mici cam 1 cm pm sau 0721 543 401

Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
Go to: