[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Calin Rusu
Forum Index » Profile for Calin Rusu » Messages posted by Calin Rusu
Dar daca e inperechiat cu un mascul red moscow.Pot sa pun intr-un acvariu de 10l doua femele (una simpla si alta red moscow)Cu un acest mascul black-Blue moscow ?
Salut,acum citeva zile mi-am achizitionat un mascul guppy black-blue moscow (femele nu erau ).Intrebarea este poate femela simpla (sau red moscow)sa nasca niste pesti care sa poata "mosteni" culoarea tatalui sau?
Acest molly l-am achizitionat de la un petshop acum o luna vinzatoarea mi-a spus ca e femela dar apoi am aflat ca e mascul.Nu prea da semne de boala este vioi , maninca bine ,fugareste femela.
Multumesc avansatu,am mai pus niste poze (cu grafica rea).
P.S:Am niste pui de o luna ,unul este "Defect"vedeti in poza (in fate maternitatii)Nu stie nimeni daca este grava aceasta deformatie(cred ca de la nastere[i])
Salut astazi femela xifo este foarte agitata si am decis sa o pun in maternitate.Cum credeti mai are pina va naste?
.Bine ai venit pe forum asteptam detalii despre acvarii
E superb bravo,cred ca ai muncit mult
E superb bravo,cred ca ai muncit mult
Bine ai venit Lucian asteptam poze
Multumesc mult asa si am facut precum mi-ai spus Cricky.
Ape limpezi...
Multumesc,maternitate am .o sa mai incarc poze
Multumesc,dar exista un termen de vabalitate a micro viermilor?stiu ca se tin la temperaturi scazute .
Multumesc,dar alte pareri cim imi pot imparti pestii
Multumesc,dar am intrebat cum sa impart pestii
Salut,astazi am depistat ca femelele mele xifo au burta mai mare si pata mai inchisa.Ajutor va rog sunt la prima nastere.Dar unica problema e ca am 4 xifo 3femele si un mascul ,si toate femelele s-au imperechiat in acelasi timp.Acum masculul o fugareste in permanenta pe o femela care dupa parerea mea e la a doua nastere(cind am cumparat-o avea o pata )pata eii s-a mai incis de cind am cumparat-o.Aici am pus niste poze scz de grafica rea.Si ei nu stau la fotografiat
Si daca devin "bunic" nu am spatiu ,si finantele nu imi permit sa cumpar un acvariu nou cu toate cele necesare dar am gasit un acvariu pe care imi pot permite sa-l iau http://999.md/8263251
Salut ,am un acvariu de 20l Liber.Cum sa impart pestii cei doi plati in cel de10l si cei 20 de guppy in cel de 20?Acum nu am conditii cu privire la spatiu dar peste ceva vreme imi voi achizitiona un acvariu mai mare.
Tonelson s-a mai mentionat odata (mai sus) ca topicul e vechi.Fii mai atent la date
Multumesc ,dar mai concre ce fel de hrana xongelata?Eu ii hranesc cu fulgi si mincare de la Hakito din Germania (niste patrate care le ciugulesc).Si de miine doresc sa incep sa ii dau la pui de guppy si platy putin galbenus de ou fiert si daca o sa le placa o sa le dau regulat south i apa tot o sa o schimb regulat
Scuzatima ca intervin ,dar la ce virsta incepa viata sexuala a femelelor de molly
Dar nustiu ce sa fac acum ii tin intr-un acvariu de 10 l stiu ca e mic dar peste o saptamina o sa-ii schimb in unul de 20 l .nu pot acum deoarece aculo stau alti pui de guppy de o luna si jumatate..Dar platy sa-ii las in cel de 10 l?

Forum Index » Profile for Calin Rusu » Messages posted by Calin Rusu
Go to: