[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Calin Rusu
Forum Index » Profile for Calin Rusu » Messages posted by Calin Rusu
Felicitari .Ai un acvariu foarte frumos,si esti un fotograf foarte bun.Bravo
Salut,ma numesc Calin sint elev si traiesca in Chisinau .M-am inregistrat pe acest forum deoarece in Moldova este un singur foarum pe limba rusa.Am un acvariu de 80l.Numai bine
Sa-ti traiasca
Eu tot am crezut ca este nume
Foarte frumos

Editat de stefanp: Incearca te rog sa te uiti si la data ultimului post atunci cand postezi intr-un topic.
Scuzatima de deranj .Dar am o nelamurire ,pe data de26 noiembrie mi-a nascut femela guppy .De atunci au trecut 39 de zile .Cind va naste???

Scuzatima de calitatea proasta
Craciun fericit la toti!!!

Scuzatima,azi am observat ca un puii de guppy de 1de o saptamina are coada strinsa in comparatie cu altii .Ce boala are ,se poate molipsi .O sa traiasca???Ajutor.

Multumesc mult .Eram ingrijorat ca nu cresc normal.Craciun fericit la toti
Multumesc mult .Eram ingrijorat ca nu cresc normal.Craciun fericit la toti
Salut , am 6 guppy care miine vor implini o luna .Cind trebuie sa se coloreze ??? La mine numai trei au o culoare ,,ruginie '' .Astept raspunsuri .
Multumesc!!!
Multumesc mult la toti.Craciun fericit !!!Sa va traiasca pestii si la voi
Multumesc la toti ,a nascut femela pe 14.12.2013 .Si a nascut in jur la 15 pestisori
Multumesc la toti.Si miine o sa cumpar filtru si o sa va arat o poza
Puii de guppy cresc normal (e prima data cind am puii)si ce plante as putea adauga???
Am doua unul de10 l si altul de 20 l (dar de craciun imi eau altul nou cam100l)Dar sunt pesti care.vietuiesc cu o broasca.testoasa de9ani (glumeam)mi sa intimplat ca broasca sa manince guppy cind (aveam 3 ani)si de atuncea le separ
Salut,sunt incepator si am 3 guppy(1mascul 2femele)si 6 pui (de 2 saptamini) .As dori sa imi cumpar alte specii ,imi propuneti niste specii care se vor impaca cu guppy!
O femela a nascut ultima data pe 26 noembrie dar nu o pot diferentia .
dar nustiu care!

Forum Index » Profile for Calin Rusu » Messages posted by Calin Rusu
Go to: