| Message |
|
|
Ieri am mutat-o in maternitate,si peste citeva ore ca sa vezi era un pui am stat linga ea si am vazut cum a nascut un alven cu doi ochi in forma de minge,a fost mincat  .si din cei sase m-am ales cu doi iar restul au murit.  .Dar cei doi o sa creasca cu niste pui de guppy cam20.Nui nimic?
Multumesc,aici am pus niste poze cu pui.scz. de grafica rea ca sunt asa micuti
|
 |
|
|
In legatura cu maternitatea sunt mai multe variante
1.cumper o maternitate de la patshop
2Intr-o caldare pui o sticla de 6l taiata la sfirsit si la incespt si intr-un capat pui setca si o lipesti .
3 Aceasta varianta este mai putin folosita,i-ai o sticla mica de1,5 l ii tai capatul (de unde curge)Si la gura setca
Pozele le-am luat de pe net.Daca dorsti mai multe variante scrie pe google maternitati pentru pesti
|
 |
|
|
|
Hoplo maninca si cadavre din cite stiu
|
 |
|
|
Ce marime e Hoplosternum thoracatum daca e mare el e devina.Imi pare rau de molly
|
 |
|
|
Calin Rusu wrote:Sa-ti traiasca
Mda scuzatima ca am revenit peste ani
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut,multumesc pt raspunsuri.Dar am o alta intrebare
Platy poate fi gestanta la marimea de 1 1,5?
Numai bine
|
 |
|
|
|
Multumesc teddy2k,dar raspunsuri la intrebarea a treia si a patra?Cinva are pareri?
|
 |
|
|
|
Cam 1 1,5 cm sunt cit puii de guppy de doua luni sau mai mici
|
 |
|
|
|
multumesc mult.
ape limpezi
|
 |
|
|
multumes  ,dar alte pareri si raspunsuri la intrebari!sunt pui?deaceea sunt asa mici? pina la ce lungime cresc?
|
 |
|
|
|
salut,azi mi-am cumparat trei pesti cred ca sunt platy .Dar va rog un pic de ajutor
1 cum diferentiem masculul de femela(daca puteti doua poze)mie la petshop mi-au spus ca femela are coada mai deschisa si masculul mai inchisa.
2 ei sunt mici dar o femela(presupun)ca e gestanta are pata (nu e neagra ci deschisa)dar are burta mare.
3 am cumparat si o femela guppy red moscow si inoata cu capul sus ,dar maninca bine.
4 mi se par mici cit guppy de 2 luni.
multumesc mult
|
 |
|
|
|
dar ce virsta au ?au 3 cm?
|
 |
|
|
multumesc mult
|
 |
|
|
salut ,am nevoe de ajutor ce specie e aceasta
|
 |
|
|
Multumesc pentru raspuns a nascut astazi.Mai greu cam in 3-4ore dar sunt in jur la 20 de puii
|
 |
|
|
|
Nimeni?Azi am observat ca are o burta mare"Bomba"Si pata e violeta.
|
 |
|
|
|
salut,am o femela guppy care nu a nascut de doua luni, ai bine poate a nascut si puii au fost mincati! Dar in aceasta luna vreau sa salvez toti puii .mi-am achizitionat o maternitate si am pus-o ,sta de doua zile
prima poza de doua zila in urma
iar a doua a treia si a patra azi
|
 |
|
|
|
Bine,dar subtrat nu era la trei pet shop au spus ca o sa-l aduca peste ceva vreme acum astemp sa-l aduca.Multumesc mult revin cu president poze[url]
|
 |
|
|
|
Buna,am revenit cu niste poze
Populatia-9guppy,sase mici de doua luni si trei mari o fem. Si un mas. trei molly doua fem. Un masc. Si patru xifo trei fem si un mas.
Am wins te intrebari
1ce plante mai pot pune(am 2 vasiliere)
2daca mai pun trei sau patru ancistrus
Ape limpezi tuturor
|
 |
|
|