[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Calin Rusu
Forum Index » Profile for Calin Rusu » Messages posted by Calin Rusu
Ieri am mutat-o in maternitate,si peste citeva ore ca sa vezi era un pui am stat linga ea si am vazut cum a nascut un alven cu doi ochi in forma de minge,a fost mincat .si din cei sase m-am ales cu doi iar restul au murit. .Dar cei doi o sa creasca cu niste pui de guppy cam20.Nui nimic?
Multumesc,aici am pus niste poze cu pui.scz. de grafica rea ca sunt asa micuti
In legatura cu maternitatea sunt mai multe variante
1.cumper o maternitate de la patshop
2Intr-o caldare pui o sticla de 6l taiata la sfirsit si la incespt si intr-un capat pui setca si o lipesti .
3 Aceasta varianta este mai putin folosita,i-ai o sticla mica de1,5 l ii tai capatul (de unde curge)Si la gura setca
Pozele le-am luat de pe net.Daca dorsti mai multe variante scrie pe google maternitati pentru pesti
Hoplo maninca si cadavre din cite stiu
Ce marime e Hoplosternum thoracatum daca e mare el e devina.Imi pare rau de molly
Calin Rusu wrote:Sa-ti traiasca
Mda scuzatima ca am revenit peste ani
multumesc,mai astept ca nu are burta "bomba" si pata nu e maro inchis.Cred ca o voi separa la timp ca am avut o mica experienta cu guppy.Dupa marimea ei cred ca va nastea maxim 15 pui,dar tot e inainte
Salut,multumesc pt raspunsuri.Dar am o alta intrebare
Platy poate fi gestanta la marimea de 1 1,5?
Numai bine
Multumesc teddy2k,dar raspunsuri la intrebarea a treia si a patra?Cinva are pareri?
Cam 1 1,5 cm sunt cit puii de guppy de doua luni sau mai mici
multumesc mult.
ape limpezi
multumes ,dar alte pareri si raspunsuri la intrebari!sunt pui?deaceea sunt asa mici? pina la ce lungime cresc?
salut,azi mi-am cumparat trei pesti cred ca sunt platy .Dar va rog un pic de ajutor
1 cum diferentiem masculul de femela(daca puteti doua poze)mie la petshop mi-au spus ca femela are coada mai deschisa si masculul mai inchisa.
2 ei sunt mici dar o femela(presupun)ca e gestanta are pata (nu e neagra ci deschisa)dar are burta mare.
3 am cumparat si o femela guppy red moscow si inoata cu capul sus ,dar maninca bine.
4 mi se par mici cit guppy de 2 luni.
multumesc mult
dar ce virsta au ?au 3 cm?
multumesc mult
salut ,am nevoe de ajutor ce specie e aceasta
Multumesc pentru raspuns a nascut astazi.Mai greu cam in 3-4ore dar sunt in jur la 20 de puii
Nimeni?Azi am observat ca are o burta mare"Bomba"Si pata e violeta.
salut,am o femela guppy care nu a nascut de doua luni, ai bine poate a nascut si puii au fost mincati! Dar in aceasta luna vreau sa salvez toti puii .mi-am achizitionat o maternitate si am pus-o ,sta de doua zile
prima poza de doua zila in urma
iar a doua a treia si a patra azi
Bine,dar subtrat nu era la trei pet shop au spus ca o sa-l aduca peste ceva vreme acum astemp sa-l aduca.Multumesc mult revin cu president poze[url]
Buna,am revenit cu niste poze
Populatia-9guppy,sase mici de doua luni si trei mari o fem. Si un mas. trei molly doua fem. Un masc. Si patru xifo trei fem si un mas.
Am wins te intrebari
1ce plante mai pot pune(am 2 vasiliere)
2daca mai pun trei sau patru ancistrus
Ape limpezi tuturor

Forum Index » Profile for Calin Rusu » Messages posted by Calin Rusu
Go to: