[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ocean
Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Dan P wrote:Azi maine ar trebui sa am un verdict, ori am mormoloci ori n-am
Din estimarile mele sunt cateva sute bune de oua.

Eu cred ca sunt sanse ca sa ramana ceva din pui la cat sunt parintii de rai, s-ar putea ca ceilalti sa o ia rau pe coaja acuma depinde si de dimensiuni,uite la nenea asta ce i-au facut perechea de salbatici:

Sa le tinem pumnii
Pterophyllum wrote:Nu am tot setul de la JBL pt artemia dar sper sa ma descurc cu un DIY.

Nu ai nevoie de nici un set: un vas/flacon bine aerat,oua de calitate si sare. eu am eclozat si crescut(hranite cu phitoplancton si drojdie) pe terasa in vara artemia fara sursa de aer doar cum valurea vantul apa-din pacate dupa ce aveau 4-5mm s-au format in apa sarata larve negre de tantari si le-au consumat pe toate,altadata o sa le acopar.
Uf.. tare-s faini festae astia, tentatia-i mare , poate candva..
smileyface wrote:nu te contrazic,sunt ok ramirezii,dar macar niste electric blue

Chestie de gusturi : unora le plac chestiile exagerat de colorate si altora nu, nici o varietate de ramirezii NU se compara cu cea salbatica, ca si in cazul discusilor exista pigeon blood si discusi ! Intr-un bazin cu tema /tendinta naturala se potrivesc pesti cat mai apropiati de original
Sprancenatii par sa fie sallarus, cred ca asa se scrie, sunt si mancatori de alge-simpatici
Plus ca vallisneria(gigantea) se gaseste pe acasa la scalari, anubias e peste balta in Africa doar
L.E. Dar tot asa in cele doua colturi din spate stanga dreapta merg doi echinodorusi si prevad ca daca ii vor avea pe frunzele unuia din ei vor depune, daca nu icrele puii in mod sigur vor fi mutati acolo- la mine ani de zile doar pe echinodorusi depuneau
In mod normal nu,in cel mai rau caz se poate intoarce pe out-ul pompei daca si cat e acesta bagat in apa in display : daca acesta e bagat un cm(de exemplu) ti se poate intoarce in sump 1 cm de apa din bazin dupa care se dezamorseaza si se opreste, daca e deasupra apei iti revine in sump doar coloana de apa de pe teava/furtun, de obicei acest aut(cum spui) sau returul se pune la nivelul apei sau putin sub cat sa valureasca suprafata si asa nu e nici un risc, fa si tu o proba plaseaza-l cum vrei si opreste pompa...
melcu wrote:Mie mi se pare un peste foarte dragut[/b] Dincolo de utilitatea lui.

+1
+
+
Cei mici au mai crescut :
Lysmata seticaudata cred ca ar fi interesant de stiut reproducerea avand in vedere si utilitatea lui
De tomentosus am mai spus pe undeva la al meu i-au trebuit doua sau trei saptamani sa se apuce de aiptasii dar pana la urma o face
Scalarii nu sunt foarte blajini asta e o falsa impresie, poate aia mai degenerati pentru ca ce am vazut acum in comert sunt jalnici de cele mai multe ori, mai ales tarcatii astia cu rosu si alb/galben-koi cu formele astea pe vremuri ajungeau direct la buda un crescator care se respecta nu vinde asa ceva
Acuma facand abstractie de granulatia nepotrivita asa ca unuia caruia ii place natura- unde ai vazut prin vre-un ecosistem (inafara de sa spunem Hawai dupa vre-o eruptie vulcanica submarina) fundul apei/substrat negru ?! Nici macar fundurile de lac cu mal nu sunt negre ci un gri mai inchis, asta e asa ca si pietrisul folosit ca substrat in bazine-total nepotrivit doar daca am tine pastravi, boisteni sau pesti tropicali din cursuri de apa de munte care sunt cam putini mie imi vin in minte vre-o 2-3. Asa ca din punct de vedere estetic substratul negru e aproape la fel de nepotrivit ca si cel rosu sau albastru desi nu atat de deranjant... normal la urma urmei e alegerea fiecaruia
koala wrote:Pana aici ma incadrez si eu, la stilul asta sanatos de viata.
+ 1, medicina asta in dublu exemplar D/E e buna
Spor

Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Go to: