[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ocean
Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
ocean wrote: Folositi nisip pentru filtre de piscina neutru chimic(tot quartz)
Legat de distribuirea pontei poate sunt interesati cei de la Nevertebrate-asa cum importa poate ar fi interesati si sa exporte. "Si nu ma refer la primu'ministru, desi nici ala nu se da dus! " pe langa o ponta sa mai trimita unu
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el, e englez ?
Bravo
Intre sticla despartitoare si cea a bazinului pui o fasie de burete(sau asa ceva care se comprima/elastic)nu mai ramane spatiu deloc si atunci puii nu mai au pe unde trece
Cred ca ai ~150-200 de pui acolo, daca ii pui si la oschi o despartitura(lasandu-i suficient spatiu ca e de unde ) puii vor fi safe si nu mai trebuie sa-i separi de parinti
cingo171179 wrote:
copy paste dint-run articol
Peste nisip se va a?terne
mîl de culoare închis?, care va reliefa coloritul splendid al pe?telui.

Totusi mal in acvariu nu cred ca vrei asa ceva, poti pune un substrat neutru nisip quartzos fin de culoare inchisa care sa aiba efectul asemanator dar nu mal, iarasi "nisip de rau decalcinat cu acid clorhidric" de unde le scot?! Cand a fost scris articolul in anii '70 ? Folositi nisip pentru filtre de piscina neutru chimic(tot quartz)
Absolut baiat, pe langa ce a spus narcis , masculii au primele radii de la dorsala asa de lungi
Sau o alta solutie ar fi sa dai din ce mai ai mari prin bazin in chirie pana prind astia micii putere si mai cresc, pe la prieteni/ cunoscuti, asa te-ai bucura de gradinita
Poti pune mancarea (si alta nu doar nobil fluid,restul o faci suspensie) intr-o seringa la care atasezi o bucata de furtun de aer sj injectezi solutia nutritiva in norul de pui
Cu placere
Asa cum ti sa mai spus motivul intarzierii e temperatura-28 -30 grade grabeste dezvoltarea lor,pe de alta parte astia "intarziati" vor fi mai rezistenti,oricum se vede ca le-a scazut sacul vitelin asa ca mult nu mai e
Daca prin artemia de la Sera te candesti la cea din pliculete impreuna cu sare poti sa renunti la ea de pe acum, eu ti-am spus de la inceput unde poti gasi, uite aici numarul lui Ciprian Marcu un crescator foarte bun din Busteni are oua de artemia de calitate si vindea si in cantitati mai mici nu doar la cutie 0723663680, iti poate trimite prin posta sau curierat dar daca vrei sa eclozeze mai repede le trebuie si temperatura mai mare nu la cea a camerei la fel si la pui cat ai in bazin?
S-ar putea pe maine sa zboare
johnny wrote:Tin minte ca le dadeam mancare de pisici si se auzeau cum le crontaneau in gura

Un prieten de-al meu avea o pereche de oscari in 1987 erau rari si ocelatusii atunci iar varietatea oranj pe tot corpul si rara si scumpa stiu ca a dat atunci 5000 de lei pe perche(doua salarii mai modice) si le dadea printre altele melci de gradina cu cochilie cu tot trozneau casutele de melci in gura lor..si se gudurau ca niste catei sa mai primeasca, veneau la mangaiat si daca unul era mai mult bagat in seama celalalt devenea gelos si iesea paruiala, aveau un pietroi in bazin si cand careva era suparat zbura bolovanu prin acvariu de ne intrentrebam daca mai rezista si nu crapa
elven wrote:fratilor, nu va mai bateti capul. nu au berghii nici macar la dejong.

cumparati 4-5 pepperminti si o sa scapati de aiptasii
la fel valabil si pt tomentosus.

berghiile sunt rare si cam inutile daca aveti si specii de wrasse sau alti pesti interesati sa le pape ca pe semintele de floarea soarelui !

++Subscriu la asta exact asa am scapat si eu de ele astea doua vietati sunt mult mai accesibile si mai viabile in acvarii
, deci cine n-are aiptasii si apuca la berghia sa-si faca cultura, bineinteles separata de bazin
Intradevar e ciudat de mic pretul

Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Go to: