| Message |
|
|
|
Buna Ioana D'Arc. Du-te-nainte ca venim noi dupa tine. Bine ai venit
|
 |
|
|
|
citeste despre acesti pesti si procedeaza in consecinta. Eu am gazuit doar pentru cateva zile in 160l vreo 30 de ciclide si a fost un dezastru(eu avand plantat). Pestii cresc repede si vor deveni o problema inainte sa-ti dai seama
|
 |
|
|
|
Imi place: eva la propriu si eva la primul acvariu. Bine ai venit Eva!
|
 |
|
|
|
si eu am unul identic si nu face burta nici un mm datorita intaritoarelor superioare. Foleseste-l fara grija. Sa ai un stand bun si nu ai probleme. Eu am pus sub el plistiren extrudat de 2 cm si sta perfect. Poti folosi si polistiren normal sub el
|
 |
|
|
|
asa ma gandeam si eu: ca sa transformi esecul in succes trebuie mai intai sa te informezi. Citeste, intreaba ceea ce nu-ti e clar si apoi aplica. Bafta!
|
 |
|
|
|
traieste, traieste la fel ca si stapanul dar vrea sa ne tina in suspans
|
 |
|
|
|
bine ai venit
|
 |
|
|
|
eu as merge undeva la 25 grade media. Asta inseamna setat la 25grade pentruca termostatul va lucra la 25 plus, minus 0,5-1 grad in functie de calitatea lui
|
 |
|
|
|
atunci e bine. Schimba incalzitorul. Oricum e bine sa adaptezi incalzitorul la temperatura camerei( asta in functie de ce pesti ai) altfel el va munci foarte mult ca sa mentina o temperatura ridicata
|
 |
|
|
|
si eu tot un eheim iti recomand. Sper ca langa incalzitor e returul de la extern
|
 |
|
|
|
atunci cel mai probabil e o problema de incalzitor. Cred ca termostatul e de vina. Te sfatuiesc sa iei un incalzitor de firma chiar daca e sh
|
 |
|
|
|
ai centrala proprie? Cum stai cu caldura in apartament? In principiu incalzitorul are probleme. Cateodata depinde foarte mult temperatura in acvariu de conditiile camerei in care se afla
|
 |
|
|
|
imi aduc aminte de classica prin mormanul de informatii de pe net. Dar(sper sa nu gresesc) classica era un model de lampa nu o firma. De aceea nu o gasesti pe net ca firma, ci ca produs. Din cate vad eu, modelul aratat de tine e mai deosebit si prin urmare si mai scump. Cat de scump? Greu de spus dar la lungimea acvariului tau pretul poate varia intre 500 si 1500euro. De aceea eu te sfatuiesc sa aprofundezi net-ul si sa cauti ceva ce ti se potriveste
|
 |
|
|
|
bine ai venit Marian. Poate ne pui si niste poze si ne impartasesti cate ceva din experienta ta
|
 |
|
|
ia mai citeste tu aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/23957.page cate ceva, poate te ajuta ca experienta
|
 |
|
|
|
...
|
 |
|
|
|
ok. Iti urez bafta si sa-ti iasa ceva frumos!
|
 |
|
|
|
riccia e o planta foarte expansiva. Vei avea probleme cu ea. La prima vedere este frumoasa si usor de crescut. Problema este ca nu vei putea creste alte plante alaturi de ea, decat foarte greu. In unele tari a fost interzisa datorita faptului ca asfixiaza alte plante intr-un mod foarte agresiv. Problema este ca ea creste mult prea usor, prea repede, nu are cap si nici coada. Din aceasta cauza orice bucatica rupta din ea se inmulteste rapid indiferent unde ajunge. Daca vrei sa ai batai de cap pune-ti o riccia in acvariu si ia-ti un pumn de antinevralgice( o sa ai mare nevoie). Asta e parerea mea despre riccia
|
 |
|
|
|
atunci iti trebuie un incalzitor obligatoriu. Nici cu pestii sau plantele nu te joci. Asteapta un eheim sh la vanzare ca sa fi sigura ca face fata. Unele marci care incearca si ele piata nu sunt ceea ce trebuie sa fie
|
 |
|
|
|
nu iti trebuie un incalzitor asa puternic, dar mai ales asa mare. Incalzitoarele de 300w sunt pentru acvarii mai mari(300l). Si sunt lungi, nu iti intra in acvariu decat culcate, iar avand in vedere adancimea acvariului vei avea nevoie de spatiu ca sa pui pietre, lemne etc. De regula incalzitorul se pune in picioare. Citeste ce ti-am scris eu mai sus
|
 |
|
|