Da, sunt interesante. Am mai gasit citeva de aces gen. Acum, in putinul timp liber pe care il am, vreau sa ma documentez pe compozitia apei de
unde provin cele mai multe dintre plantele pe care le cultivam in acvarii (Lucian a avut o postare pertinenta la #139, ca sa intelegi la ce ma refer).
Compozitia chimica a apei si aluviunilor practic sugereaza cerintele specifice ale fiecarei plante. Daca reusesc sa documentez bine acest aspect,
elaborarea unui model matematic de tip liniar devine foarte simpla. Am un program de optimizare performant (la 6000 de euroi ar cam trebui sa fie

)
si am cerut si suportul furnizorului care a reactionat extraordinar, cu un consilier foarte entuziasmat de proiect (ma rog, daca remodelarea softului
reuseste, au si ei cistigul lor). Am si suportul unuia dintre cei mai mari producatori de fertilizanti organici pentru plante de gradina si plantatii de tip vast,
gen gazon (si care raspunde de fertilizarea si intretinerea gazonului celor mai tari arene din ligile europene de fotbal, asta ca fapt divers) si care se gindeste
foarte serios la o investitie de 3-4 "buloane" de euro in Romania, asa ca mi-a captat toata atentia, mai ales ca asta ar insemna cam 200 de job-uri si o cifra
de afaceri de peste 500 de "buloane" de euroi pe an !!!
Insa, repet, am o problema mare cu timpul pentru ca trebuie sa inchid luna, anul, urmeaza executia bugetara, rapoarte, am citeva proiecte tip "product manager"
pentru niste produse bio, la care lucrez cu niste colegi belgieni si danezi, ... stii cum e, intii munca si apoi distractia! In plus, trebuie sa-mi schimb ochelarii
Insa sper sa reusesc pina prin martie-aprilie sa vin cu primele modele formulate in format Bestmix. Promit sa revin cit de curind posibil.