Message |
|
Eu in locul tau la prima apa as baga si un dezinfectant pe baza de iod.
|
 |
|
Acu-l inchiriaza
|
 |
|
Frumos bazin domnule.
La cati pestani incap acolo ar trebui sa-i dai tema de casa lui Kiru urmatorul subiect: skimmer de interior pentru apa dulce
Cu asta te-ai scapat de strampi
|
 |
|
Foarte fain domnu`, o spune JV ;)
Urmatorul bazin la mine va fi cu background categoric, cine stie....poate-l modific si p-asta.
Va astept la mine la claca, mi-ar place si mie sa stau ca Ricardo
Si pentru ca-i jurnal citit, fac si eu un anunt scurt:
Dragi @all daca aveti pe cineva care trebuie sa vin a in curand din state, dati-mi si mie un semnal, as vrea sa-mi iau ceva cat un pachet de tzigari de acolo si n-as da o caruta de bani pe transport, mai degraba o palinca ;)
|
 |
|
koala wrote:- Bicoz mai mult de juma' din gauri nu erau "strapunse"... adica, dadeau in aripioarele radiatorului.
- Daca aliniam mosfetii in asa fel incat gaurile sa pice intre aripioarele radiatorului, atunci distanta dintre ei era prea mare si nu aveau loc toti. Asta a fost primul lucru pe care l-am verificat, inainte sa ne apucam de lipit piesele pe placa de baza.
Exista o varianta mai smechera dupa umila mea parere.
Mosfetii prinsi de o placa de aluminiu de 3-4 mm cu suruburi imbus cap ingropat dupa care placa e prinsa de radiator cu 6-8 suruburi utilizand pentru contact putina termoconductoare.
|
 |
|
Cand aveti probleme de genul asta de ce nu folositi surub+saiba+piulita....?
|
 |
|
Da, clar mai bine 3 cu reflector decat 4 fara...si cel mai bine ar merge in spa?iul ala leduri, chiar si f?r? lupe ca-s in capac, montate pe un radiator smecher configurat pe forma capacului, cum ii place lui Kiru, adic? DIY.
Nu tre' sa sti nimic despre asta, asculta la mine, tre' doar sa-i rogi pe astia care stiu sa-ti povesteasc? mai pe indelete si cu siguranta vei fi incantat, mult mai incantat decat daca ai lua una gata facuta, e facuta de manutza ta....tu ai facut fiecare lentila, fiecare dioda....te poti si lauda
|
 |
|
Ca pret e mult, il poti face la noi la aprox. juma de pret.
Poti sa-l cumperi daca te enerveaza banii-n portofel dar inainte, cand ai timp, hai sa ne intalnim la o bere si-ti povestesc ce sa faci cand o sa-ti crape noaptea la 2 si o sa vina la tine vecinii ca le curge apa prin prize, asa am patit eu
Si astea crapa numai noaptea, asa au facut la toti, potopu' stie.....o avea treaba cu Luna....
|
 |
|
Pai asta fac si eu acum dar omul a spus clar, vrea neoane.
Sincer, am vazut si eu o gramada de lampi si pana in momentul de fata cele mai bune atat pentru corali cat si pentru ochiu nostru mi se par hibridele t5+led, poti invarti culorile, dimarile, consumurile, prelungesti viata lor, etc.
Pentru cateva sute reducere merita DIY, chiar daca eu is varza la electronica, am pe cine sa frec la cap....pe voi, ca deaia sunteti prietenii mei de suferinta, auzi dom' Lucian ?, ....da, vorbesc cu amandoi !
LE. De ce simt ca vom avea in curand la butic aisol-uri ?  , sa fie briza marii ?
|
 |
|
Eu zic ca daca scoti montura centrala afara si bagi 4 neoane, pui pe toate reflectoare bune astfel încât sa ajungi la un 8x24 e ultra suficient. As merge si pe dimarea neoanelor doar pentru uzura simultana a lor, in caz contrar vei avea uzura neuniforma, trebuie sa le ti socoteala, sa le schimbi pe rand.
|
 |
|
Ce fain ti-au crescut plantele in 2 saptamanai, un bazin foarte placut ochiului
|
 |
|
Zoasii aia galbeni sunt frumosi, hidratati dar nu vor sa se inmulteasca, ii mai las o vreme si daca tot nu misca nimic ii bag la bisturiu
|
 |
|
Noua sa ne spui clar....care weekend ?
|
 |
|
I trebare de necunoscator, nu se preteaza la alimentarea ledurilor si sursele in comutatie de 24v ?
intreb pentru ca am 2 surse de 100 respectiv 150 w.
|
 |
|
Sau poate cumpara sticla si sa apeleze la cineva pentru lipitura ;)
|
 |
|
In Timisoara gasesti sticla si la Lipoplast, Calea Sagului 140, o taie, gauresc, cantuiesc, au aproape toatre categoriile/grosimile de sticla iar pretul era mai mic decat la Oglinda in momentul in care am cumparat eu.
|
 |
|
Da, filtrul ala contine carbune activ si ioni de argint si ar trebui sa fie ultimul in filtrarea apei cand destinatia acesteia este combinarea cu sare ori autocompletare.
|
 |
|
Stai sa ne intelegem, ai 3 filtre mari inainte de osmoza si 2 mici dupa ori unul singur dupa ?
|
 |
|
La mine merge beto, am umplut un cilindru de plexi cu diam 10 cm si inaltime 40 cm trage are pe sus, jos tifon 4 straturi legat cu elastic ca sa treaca cat mai usor aerul. pH 8,3 ziua, 8,2 noaptea.
edit by Gabriel: Rezolvat
|
 |
|
Cartusul ala retine compusi care au trecut de filtrele din amonte si trebuie folosit, nu trebuie folosita ultima treapta, ce de remineralizare, decat atunci cand doresti sa produci apa potabila.
|
 |
|