[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Fac maine seara alte poze ca am maine excursie la Bucuresti.
Super!!!
Am depistat cauza po4 la mine in acvariu, de cand am sun coralul sunt nevoit sa hranesc intensiv (pana sa il am curatam bazinul odata pe saptamana si acum deoarece sun coralul se dezintegreaza, asa arata acum, sa il scot sau sa il mai las:
Nu curenteaza!
Nu sunt deloc bun la electronica dar cred ca e o prostie sa legi minusul pe radiator, tu vrei sa zici ca descarci sarcina minus in radiator ca sa nu mai folosesti fire sau am inteles gresit?
Fludorul nu prinde pe aluminiu.
Uite alternativa: http://www.tme.eu/ro/details/gs-150-48/surse-de-alimentare-industriale/enstick/#
Am eu enstick si nu se incalzeste si nu am avut si nu am probleme cu ea.
Asa fac, multumesc!
Am inteles, o sa ma uit pe tabelulde pe site-ul lor, nu am hana ca sa testez, acum 2 saptamani am aruncat mizeria aia de salifert care imi arata 0.
Am cam 37 litri de apa.
Acum 20 minute am venit de la film, totusi am cautat si nu a scris cate grame foloseste, doar ca e sub doza recomandata!
Phosguardul in ce il ti si cate grame ai pus?
Ps: Sunt prea obosit sa caut in topicul tau....
Eu am cam scapat de caulerpa, am ars-o cu aiptasia x pe o frunza sia. Patit exact ca la tine.
Phosguardul trebuie sa il spal inainte de folosire?
Ar fi prea mult daca atunci cand vine as pune 25 grame?
S-ar putea sa Intepeneasca dupa ce cara 220 litri de apa, mai bine se pune pe facut Apa!
Am comandat phosguard, intr-o luna baga domnul Petty pe stoc si rowa la 500 ml si iau atunci, mi-am mai luat si dd visiniu si niste suporturi de fraguri (ca ale lui Sebastian Costin).
In legatura cu acvariul mare, p sa ii fac standul mai mare ca sa ii pot integra si un refugium, in speranta ca in cativa ani imi va autosustine acvariul.
Iau eu tds-ul si ph metrul!
Vorbim pe pm.
Poate iau si denitrate.
Scuzati melcii, sunt din iaz, las acvariul nehranit vreo 2-3 saptamani si sper sa dispara....
Dupa pasti imi iau substrat si plante, hc cuba, anubias pinto si ce imi mai da prin cap...
Momentan un set up de tranzitie cu moss:
M-am uitat la preturile din strainatate si aquavitro e cam 19 lei kg, deci nu mi se pare scumpa....
Asa sa zic ca as plati lunar pe sare cu 16 lei mai mult pe luna decat as plati pe red sea, deci nu ar fi paguba...
CreatoR wrote:Ciudat eu nu am PO4 si imi merge bine xenia

Legat de sarea aquavitro am vb cu radu (tropheus) si zicea ca e mai complicat sa o aduca cel putin acum ca nu stiu ce mutari au facut cei de la seachem. pe scurt mi-a recomandat coral red sea, kent sau tropic marin. Am zis ca o sa merg pe kent in continuare. Am fost multumit de ea.

Deci vb lui Pavelescu, intereseaza-te inainte de a merge inainte

Si mie mi-a zis lafel Radu cand l-am sunat ieri!
Cred ca o sa merg pe red sea coral pro cu pro reef sau doar pro reef sau red sea tinand cont ca voi face aditii.
Normal ca nu cred ca ai ceva cu mine, imi dau seama ca ceea ce spui e spre binele meu, adevarat, depinde si de echipamente, specii de corali, de exemplu mie dupa ce diminuasem no3 si po4 din schimburile de apa pulsing xenia nu mai pulsa, la o luna decand au crescut fosfatii am de 3-4 ori mai multa pulsing xenia, o sa bag lama in ea sa o mai mut si prin alte parti al acvariului, poate sa mai si dau din ea.
Acvariul cu piatra se aproprie de ciclare, nu mai are nh4 si no2, doar no3 50, o sa il tin starat pana incep acvariul de la cabinet, ca sa pun piatra acolo, o sa imi doneze un coleg de pe alt forum o femela de chrisiptera cyanea, voi pune creveti de marea neagra si il tin asa pana in vara.
dan.pavelescu wrote:Nu te grabi cu raspunsul, fa un pic de cercetare si apoi revino.

Vezi unde gasesti acum pe stoc, cu livrare imediata si cat costa.

Eu zic sa iei in calcul si Red Sea coral pro, mai mult ca sigur ca are disponibilitate mai mare decat Aquavitro si in plus, e naturala.

Bine, are si parametri buni, cred ca ar fi ideala in combinatie cu pro reef.

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: