[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala

Poti incepe prin a deschide topice speciale pentru bazinele tale (sau, pentru bazinul pe care vrei sa-l prezinti).. cu amanunte, poze, date exacte, etc.
Asa, la prima vedere, ti-as spune ca "epava" aia strica aspectul natural al acvariului... idem pentru planta din plastic.

Bun venit pe forum!
Eu imi fac drum oricand trebuie, nu asta e problema. Daca il stii pe tip, roaga-l sa lase cativa melci la tine si anunta-ma cand ii ai.
I-am trimis PM acu' cateva zile si nimic... poate nici nu mai intra pe forum. Nu stiu ce sa zic.
Dupa cum spune si titlul, caut sa cumpar / infiez / adopt cateva exemplare de Pomacea... 5-6 bucati.
Detalii pe PM.

merci,
Nu e nici o greseala si nici o culme a lenei ... asa am inteles ca se face, la dozaju' ala. Cu tot cu pesti si plante si plm.
claudiu.marin wrote:New in town. E cam timid dar mananca mancare congelata

Sa fie-ntr-un ceas bun!
Nea' Caline, zi-ne reakului clar... cati litri pa ora are saracia aia de pompa a lu' matale?
Daca e sub 150 l/h, atunci e buna... daca e sub 100 l/h, atunci e si mai buna!

PS: Ai facut bine ca ai recirculat niste apa din canistra "moarta".
Nu e bai, stati relax.
Suna-l daca vrei amanunte, ca onoarea "nereperata" ma obliga sa modific postarea de mai sus.
Po' sa zici linistit, ca nu mi-e greu sa va banez "simultan".
ocean wrote:Te rog sa-l crezi pe nen'tu Koala, daca nici el nu are experienta cu dificultatea determinarii sexului la oscari atunci cine

Plm, nu inteleg daca ma lauzi sau daca ma iei la misto...
Congelatorul e "sfant".
Bine faci ca nu dai nume! ... stii cat mi-a luat aseara ca sa schimb TOATA apa din acvariu? 2 ore, cu tot cu "facut colac din furtun si ascuns in camara".
Dan P wrote:As scapa, da ai deaku stau tot dupa decor ...

E simplu... scoti buturugile temporar si-i lasi pe fraieri "la iveala"... dupa ce se obisnuiesc, incepi si adaugi lemnele la locul lor.
Bun, am terminat concediul si-am luat forumul la "puricat".
Acest topic imi da fiori!

- as merge pe inaltime de 60-65 cm cu geam de 12mm grosime... lungime intreaga de foaie, nu mai stiu cat 'reaku e maximul de fabrica (320 sau 350 cm).
- latimea de 80 cm e foarte generoasa, sunt multumit ... evident ca tiganul din mine ar zice sa te duci pana la o latime de 100 cm, daca-ti permite configuratia spatiului.
- ai zis ca nu vrei sa "imbraci" peretii, ceea ce inseamna ca ai de construit un bazin complet. Eu as fi optat pentru o solutie gen "acvariu public": pereti de beton + fata de sticla.
- as fi facut o constructie de boltari, care sa fie si "suport" si "fund de acvariu" si "spate" si "pereti laterali". Cu ciment sclivisit si membrana si tot restu' de acareturi necesare.

N-ai zis nimic de pesti (sau n-am retinut eu)... ramai pe "africani" sau te gandesti la ceva "americani" mari?
Apa aia oxigenata mi-a mierlit 3 din cei 4 melci Pomacea... plus Ancistrusul ala mare (masculul veteran). V-am bombanit nitel.
Aseara am facut iar un schimb masiv de apa, am golit bazinul de tot... de-acu' gata, pana spre inceputul lui septembrie nu mai bag mana in el.

Specialmente pentru baieti:
image
Din pacate, pestii nu prea pot fi alesi "dupa ochi". Pana cand nu depun icrele si tu nu vezi intreaga "manevra", nu ai nici o certitudine referitoare la sexul pestilor.
Tanti Faye, ne bucura sa aflam ca esti sanatoasa si ne bucura sa-ti auzim glascioru' ... vaz ca acvariu' lu' matale e foarte in regula, da's curios de "Marele Bazin". Ala cum o duce?
Bah, da' frumusei mai sunt!

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: