[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
dan.pavelescu wrote:Astept cu interes ziua cand o sa iei primul salariu

Mai e pana atunci...., oricum era doar o varianta aceasta lampa si ar fi trebuit sa mi-o iau dupa ciclare din motive de buget.
As fi facut bazinul de la cabinet paludarium dar parca nu ma tine sufletul sa nu il fac marin.
Da, daca e sa o iau din america ma costa cu toate taxele 750 euro ceea ce mi se pare foarte mult, oricum este doar o varianta, in nici un caz nu as da mai mult de 2500 lei, dar totusi mai bine optez pentru varianta diy, de banii astia pot sa imi fac o lampa care sa imi dea posibilitatea la un upgradevalmbazinului...
Stie cineva un magazin online din Romania sau Europa care are si trimite lampi Aqua Illumination la noi in tara/la noi in oras .
Ma tenteaza o Ai hydra 52 pentru viitorul acvariu (nu m-as mai complica cu ceva diy).
Nu am stiut pretul, credeam ca gasesc doar bazinul si ca e maxim 200 euro!
http://www.nano-reef.com/topic/333743-hypes-edgeless-ridge-islet-oxydator-trial-has-begun/
De vreo 2-3 luni luam in calcul pentru acvariul de acasa un acvariu de 22 galoane zeroedge, eu nestiind pretul il luam in calcul, cand ma uit: http://zeroedgeaquarium.com/product/classic-zeroedge-22zr-aquarium-system/
Sigur nu merita...,
Delteculmasta declara ca are 450. : http://www.sewatec.de/protein-skimmer/deltec-skimmer/deltec-skimmer-sc-1350-intern.html
Eu mai am timp sa ma hotarasc!
Bine, asa fac de acum incolo!
Sunt trist!, am bubble algae, cum pot sa scap de ele?
Edit: m-am alarmat degeaba, sunt doar niste alge cu bule de o2 sau alt gaz.
Atunci zgomotos, oricum vreau sa izolez fonic raftul, o sa pun la usi banda dinaceea de pus la geamuri, fac maine poza cu ea, am prin casa decand cu explozia nucleara de la Fukushima, pusese tata la geamuri si usi dar in cel mult 2 luni s-a facut varza (sunt din aluminiu usile si geamurile).
Ca sa nu mai poluez topicul domnului Andy o sa pun maine pe topicul meu explicatii despre cum vreau sa izolez standul!
Deci sunt mai multe!, de ce atata secret?
Bine, gata...
Eu cred ca ori e proiectul cu mediile de filtrare ori isi trage sump mai mare la marin ori bazin pentru fraguri, ultimul lapucru la care ma gandesc este o ferma de discusi!
Il iau in considerare pentru acvariul de acasa, o sa aleg dintre el, deltec si reef octopus, depinde care e mai silentios!
Super stand!
robygym wrote:Am lumina in sump, 24 din 24.interesan ca algele , gen feeriga le vad ca se dezvolta in acelasi loc cu cele care nu merg.

Algele feriga sunt specie invaziva si unele specii sunt interzise in sua!
Nu imi vine numele, am avut si eu pana acum 2 saptamani cand le-am are cu aiptasia x.
M-ai desteptat!, datorita magnetului nu mai depinzi nici de nivelul apei din sump, ceea ce iti poate aduce nu volum in plus sistemului, o sa iau in considerare un tunze pentru acvariul de la vara.
Am vazut ca vortech-urile directioneaza apa bine, oare noul model o fi mai bun?, ca nu prea imi permit sa umplu bazinul de acasa de fire!
Clar la bazinul mare mi-l iau, la asta mic curat cu lame bic si pana acum nu am nici o zgarietura pe sticla dar curatarea ma tine in fata acvariului o ora ca sa fiu atent.
As incerca si eu skimmer tunze dar vad ca unii au calificatieve negative, ca cica deoarece e compact nu isi face treaba bine.....
Pompele tunze stiu ca sunt bune, mi le-a recomandat si shubi in loc de vortech dar vreau o pompa super estetica...
Tu de ce ai renuntat la vortech-uri?
Vad cat scot dupa Paste si ma bag si eu la inca niste corali!
De ieri decand am curatat geamul si am pus antifosfatul nu mi-a mai aparut nici o alga!
Piatra iese de la vanzare deoarece o pastrez!
De unde l-ai luat?
Vand moss, poturi de 15/10 cm foarte frumoase, la 10 lei/pot.
Trimit si in tara, pentru minim 2 poturi!
La cerere pot face poturi mai mari!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: