| Message |
|
|
|
Nu conteaza daca sunt sau nu compatibile,atata timp cat au un spatiu prea mic se vor bate pana cand cei mai slabi vor ceda.Singurul lucru ce il poti face pentru a le pastra este un acvariu mai mare.
|
 |
|
|
|
Iarta-l pe "Avansatul",el creste ciclide de ani de zile si vrea poze concrete.
Lasand gluma la o parte,acvariul acela e prea mic pentru 9 ciclide,tie iti trebuie un acvariu de minim 200 de litri.Daca as fi in locul tau le-as dona/vinde.
|
 |
|
|
Avansatul wrote:In legatura cu bettau eu din cate stiu cam asa stau eu mai mult nemiscati am avut un beeta mai demult...
.
Nici aici nu ai dat vreun sfat,ai spus ca Betta stau mai mult nemiscati (macar de scriai corect) si ai vorbit despre pestele tau (specific sensul propriu sa nu spui ca te iau la misto).
|
 |
|
|
Avansatul wrote:Anamaria colegul meu cat si eu ti-am spus ce este corect acuma depinde de tine cum o iei
Si ma rog cum poti spune ca in primele zile era alb cu rosu si acuma are codoiu albastriu eu nu prea stiu ca pesti sa isi schimbe culoarea decat sa se accentueze 
Omule,tu chiar esti belea...arata-mi si mie,ce lucru corect ai spus tu in primul post?Ca ti se pare ca sunt doi Betta cand "annamaria" a spus clar ca are unul singur?Te-ai gandit ca poate intr-o poza s-a folosit blitul si in alta nu?
E ca si cum ti-ai asuma meritul lui "Andpop" pentru toate sfaturile date.
Poate ca risc un ban dar nu ma pot abtine...esti degeaba.
|
 |
|
|
|
Gasesti la petshop aspirator de substrat,costa in jur de 15 lei.
|
 |
|
|
|
Ma abonez si eu la topic.
|
 |
|
|
|
Cauti balast 2x15W.
|
 |
|
|
|
Imagineaza-ti cum ar arata rockscape-ul ala cu un pietris mai inchis la culoare.Un sac pentru acvariul tau e in jur de 30 de lei la magazinele de constructii.
|
 |
|
|
|
Un T5 de 24W are 55cm,in diagonala il poti pune.
|
 |
|
|
Baga un T5 de 24w,daca ai capac iti incape in diagonala.O alta idee ar fi o lampa DIY cu doua becuri de 15w bucata.O poti face din teava PVC.
Ai aici o susa de inspiratie,doar ca tu pui o singura jumatate de teava si in loc de neoane becuri.
|
 |
|
|
|
Mda...Avansatul loveste din nou.
In primul rand,omul nu a intrebat despre algele de pe geam,ci despre algele de pe pietris.
In al doilea rand,algele de pe sticla nu sunt de la soare,acele alge sunt prezente non-stop in acvariu,depinde daca le lasi sa se dezvolte sau nu.Tie iti sta soarele-n casa?Tu chiar nu te-ai documentat deloc?
ONTOPIC @sinkoraul:
Cand aveam un nano de 14 litri,mi se inverzise si mie nisipul tot asa peste noapte,si se intarise la suprafata.L-am sifonat bine de tot si nu am mai avut probleme dupa.
|
 |
|
|
|
Crezi tu ca merge foarte bine...
|
 |
|
|
Avansatul wrote:La neoane nu neaparat cu priza programabila dupa cum doresti tu indicat asa ar fi ca sa se stinga la un anumit timp nu sa trebuiasca tu sa le sting cat despre leduri sunt doar pentru decor adica na cand nu sunt aprinse neoanele ar trebui aprinse ledurile o sa se vata voarte vag luminat 
Daca ledurile sunt doar pentru decor,de ce exista lampi cu leduri pentru acvarii plantate?
|
 |
|
|
|
Uita-te pe la colegi cum si-au facut standurile,masa mea are picioare din lemn cilindrice.
|
 |
|
|
|
Eu zic sa renunti la rotite...
|
 |
|
|
stefanp wrote:Mie mi se pare inestetic...Ditai magaoaia la vedere.
Filtrul extern clasic il poti baga intr-un dulap si furtunele le duci prin spatele acvariului...
Probabil au vrut sa faca un HOB pentru acvarii mai mari,dar le-a iesit un HOT (Hang On Top)  .
buryck wrote:Sunt tare curios cat de silentioasa este pompa aia de 1800l. Am mai avut un filtru home made cu pompa de 1800l/h 38W, dar am aruncat-o ca n-o mai suportam. Eu am acvariul in camera unde dorm, chiar si cea mai silentioasa pompa, noaptea, poate fi stresanta  )
Mda...si eu ma gandeam sa fac un extern DIY cu pompa Evo3 de 25W.M-ai pus pe ganduri  .
|
 |
|
|
A iesit super bine...nu prea se potriveste cu mobila din restul camerei,in rest e ok  .
|
 |
|
|
|
Rezervat pentru maine.
|
 |
|
|
|
Mie imi place mai mult acum...