Message |
|
Imposibil de pescuit al meu
|
 |
|
ok, te anunt
|
 |
|
Scot la vanzare din pricina dimensiunii acvariului:
- Hepatus 7 cm - 260 ron
- Scopas 9-10 cm - 200 ron
Pestii sunt la mine in bazin de un an si jumatate !
|
 |
|
- Frontosa Burundi 10-12 cm 75 ron/buc
- Frontosa Burundi 4-7 cm 45 ron/buc
- Frontosa Burundi 2-3 cm 35 ron/buc
- Jolidochromis Marlieri 7-8 cm - 50 ron/buc
- o pereche Altolamprologus Calvus White F1 - 160 ron/pereche
Aici se pot vedea: http://youtu.be/Ton3Vukq5oE
*preturile se pot negocia in functie de cantitate.
*livrez in tara sau livrez personal in Constanta
Florian
0765.383.35
|
 |
|
Strigata Valenciana am gasit in petshop
|
 |
|
|
 |
|
A gasit cineva plasa cu ochiuri mai mari ? tot ce am gasit eu este cea de tantari si restul sunt de sarma..
|
 |
|
Va pot confirma ca corpul pompei crapa dupa o perioada X din pacate... eu am patit la WP-25
|
 |
|
|
 |
|
arata f bine, cum se numeste coralul de pe nisip de sub anemona rosie ?
|
 |
|
La mine Magnifica a stat 7 luni fara sa dea macar un semn ca ar vrea vreo data sa se sinucida.. am un cub cu latura de 50cm si uite am gasit intr-o dimineata:
si acum imi pare rau dupa el si as vrea sa imi mai cumpar unul..,
|
 |
|
Adevarat, expunerea nu a fost facuta bine. In momentul acela foloseam un iPhone 4s pt poze.
|
 |
|
Va multumesc pentru aprecieri baieti.
Azi vreau sa va prezint evolutia SPS-ului meu Milka pe care l-am avut inca din faza de cilare. La 2 saptamani de la introduceara in acvariu a inceput sa piarda din tesut initial am dat vina pe Sexy Shrimp dar se pare ca parametrii apei nu au fost straluciti.. apoi l-am rupt in 3 buc sperand sa salvez ceva din el si am ramas cu un singur frag care a crescut exact ca in poze
prima poza este facuta pe 10.11.2012 si ultima este 30.04.2014

|
 |
|
|
 |
|
Abia acum mi-am dat seama de ce a pierdut mika mea din tesut.. tot din cauza temperaturii, am scazut-o la 24 de grade sa vad cum se comporta niste zoasi (ca cica ar fi niste paraziti care se activeaza la 25-26 grade ).
La bazinul tau pleaca termostatul caci apa se raceste rapid prin overflow si in sump ai alta temperatura. Pune incalzitorul in camera pompei de recirculare si pune unul pe "masura" in fct de cati litrii are bazinul tau.
Iti recomand incalzitoarele de la EHEIM
O solutie mai scumpa ar fi un chiller cu functie si de incalzire, dar nu cred ca e cazul.
|
 |
|
|
 |
|
Stie cineva cum pot "pacali" ImageShack-ul ? am incarcat vre-o 1028 de poze si se pare ca nu imi da link decat pt cea mai mica rezolutie  imi cere cont premium..
ps: aveam atatea poze de aratat 
|
 |
|
nu mai are..
hei Constanta, nu aveti niste Biopelete
|
 |
|
Caut si nu gasesc:
Strigata Valenciana nici un magazin nu il are.. poate aveti voi de vanzare.
De asemnea ma intereseaza o mana de biopelete (se schimba sau se completeaza ? ) Eu il am pe al meu de 1.5 ani...
|
 |
|
Este reglabil? !
|
 |
|