[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florian.n
Forum Index » Profile for florian.n » Messages posted by florian.n
Florian
0765.383.356
Deoarece strigata(proaspat achizitionat de la coralis) a murit dupa 2 zile, sunt interesat sa cumpar un goby de nisip.
Astept ofertele voastre!
Florian
0765.383.356
Multumesc, am achizitionat de la Coralis.
Cumpar Valenciennea Strigata, daca nu are nimeni de vanzare, poate ma ajuta cu un pont de unde pot lua.

Multumesc.
Florian
0765383356
Se poate inchide !
Multumesc, pt gazduire !
Se poate inchide,
Multumesc pt gazduire !
In cadrul ariei VANZARI trebuiesc respectate cateva reguli stabilite in regulamentul acestei sectiuni. Spicuim cateva:

- Nu abuzati de aceasta sectiune (contributia unui user la forum nu trebuie sa se rezume preponderent la activitatea pe aceasta sectiune).

- Userii trebuie sa aiba completata rubrica Location din profil. In cazul nerespectarii acestei cerinte, postarile le vor fi sterse.

- Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse.

ADMINISTRATIA
Hydor Koralia Smart Wave - mai e valabil?
Florian 0765383356
Iti multumesc mult Gabi, sunt "virusat" deja
Cumpar Neolamprologus Leleupi astept oferte, Multumesc.
Am 4 frontose si 4 marlieri doresc sa cumpar ciclide de tanganyka (calvus, cylindricus, lelelupi) orice compatibili cu ai mei.. nu ma pricep f bine. va multumesc.

Forum Index » Profile for florian.n » Messages posted by florian.n
Go to: