[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ccdumitrescu
Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Deja 3 m?nânc? singuri, cel mic mai greu, peste o luna ii scot la vânzare, nu toti
Mul?umesc, se poate închide, donat colegului Eduard, sa ii foloseasc?, stima
Prâslea.....
Primul venit ,primul servit
Este valabil ,dar nu am timp sa il trimit prin curier... se ridica din Crangasi cine doreste.
Donez proiect
Cei 4 muschetari.....
Poza
Cei de ast?zi la soare
Astazi au eclozat si restul, 4 pui în total, nu îmi vine sa cred
Poza
Culmea, l-am g?sit între pietre, plecase la plimbare, p?rin?ii nu iau f?cut nimic
Eclozat, ast?zi dimineata
Ramasa 1 bucata
Se doneaz?.....primul venit primul servit
Din p?cate, când am ajuns acas? nu lam mai g?sit, b?nuiesc ca o fi fost mâncat de p?rin?i, sau e ascuns prin buturugi. Vestea buna este ca mai am cel pu?in 4 oua viabile,nu ?tiam ca ii pot manca p?rin?ii, pentru ca nimeni nu a reu?it sa le înmul?easc? în twrariu
A depus undeva la 1 iunie, le-am lasat in pozitia care le-a ingropat ea, am pus un capac de plastic rezemat de piatra sa nu bata becurile direct si le-am udat zilnic , ca pe floricele,mare noroc, am mers pe principiul ca im mediul natural se poate , de ce nu si in terariu....problema este rata mica de eclozare
Poza, nu se vede prea bine
Mare eveniment in aceasta dimineata....AM UN PUI..a eclozat!!!!!!!
Culmea este ca nu am folosit incubator......,depunerea a fost in nisip rosu de Sahara in spatele unor pietre,daor ca zilnic am udat zona cu apa , in afara de acest ou , celelante oua sau stafidit, si le-am aruncat,il las momentat in terariu sa absoarba sacul vintelin si pe urma il mut in terariu mic doar pentru el
Valabil

Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Go to: