| Message |
|
|
|
Deja 3 m?nânc? singuri, cel mic mai greu, peste o luna ii scot la vânzare, nu toti
|
 |
|
|
|
Mul?umesc, se poate închide, donat colegului Eduard, sa ii foloseasc?, stima
|
 |
|
|
|
Prâslea.....
|
 |
|
|
|
Primul venit ,primul servit
|
 |
|
|
|
Este valabil ,dar nu am timp sa il trimit prin curier... se ridica din Crangasi cine doreste.
|
 |
|
|
|
Donez proiect
|
 |
|
|
|
Cei 4 muschetari.....
|
 |
|
|
|
Poza
|
 |
|
|
|
Cei de ast?zi la soare
|
 |
|
|
|
Astazi au eclozat si restul, 4 pui în total, nu îmi vine sa cred
|
 |
|
|
|
Poza
|
 |
|
|
|
Culmea, l-am g?sit între pietre, plecase la plimbare, p?rin?ii nu iau f?cut nimic
|
 |
|
|
|
Eclozat, ast?zi dimineata
|
 |
|
|
|
Ramasa 1 bucata
|
 |
|
|
|
Se doneaz?.....primul venit primul servit
|
 |
|
|
|
Din p?cate, când am ajuns acas? nu lam mai g?sit, b?nuiesc ca o fi fost mâncat de p?rin?i, sau e ascuns prin buturugi. Vestea buna este ca mai am cel pu?in 4 oua viabile,nu ?tiam ca ii pot manca p?rin?ii, pentru ca nimeni nu a reu?it sa le înmul?easc? în twrariu
|
 |
|
|
|
A depus undeva la 1 iunie, le-am lasat in pozitia care le-a ingropat ea, am pus un capac de plastic rezemat de piatra sa nu bata becurile direct si le-am udat zilnic , ca pe floricele,mare noroc, am mers pe principiul ca im mediul natural se poate , de ce nu si in terariu....problema este rata mica de eclozare
|
 |
|
|
|
Poza, nu se vede prea bine
|
 |
|
|
|
Mare eveniment in aceasta dimineata....AM UN PUI..a eclozat!!!!!!!
Culmea este ca nu am folosit incubator......,depunerea a fost in nisip rosu de Sahara in spatele unor pietre,daor ca zilnic am udat zona cu apa , in afara de acest ou , celelante oua sau stafidit, si le-am aruncat,il las momentat in terariu sa absoarba sacul vintelin si pe urma il mut in terariu mic doar pentru el
|
 |
|
|
|
Valabil
|
 |
|
|