[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru Bazavan
Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Confirm cele spuse de koala.Si eu am pierdut vreo 4 neoni vara asta.Este foarte greu de tinut sub control temperatura pe timp de vara,mai ales daca ai neone puternice pentru plante.
Se pare ca dupa o periada in care lucrurile au mers din ce in ce mai prost,se indrapta situatia in acvariu.

SURPRIZE SURPRIZE!

image

image

image

Din nefericire,asa cum ma asteptam au mancat icrele.Oricum,este un pas inaite.Poate peste cateva depuneri o sa invete sa aiba grija de ele.Am vazut ca nu lasau pe nimeni sa se apropie de zona in care au depus.Eu zic ca e binisor pentru inceput.
Multumesc pentru aprecieri.Iti recomand cu caldura colisa.Sunt niste pesti foarte activi si jucausi.Eu ii am pe ai mei de la Dan in mare parte.Eu am 5 acum:2 sunt luati de la un pet shop din Ploiesti(cel rosu complet si unul dintre cei cu puncte rosii si albastre),3 de la Dan(2 sunt pui).
Salut.Si eu iti recomand gama de filtre SUN SUN.Ca pret sunt foarte bune.Ca filtrare iti recomand siporax,inele ceramice de la eheim(ca filtrare biologica) si ca filtrare mecanica perlon.Iti voi trimite pe privat un link pentru SUN SUN.
Revin cu niste poze facute in seara asta.Scalarii albastrii sunt fenomenali.Parca stiu ca urmeaza sa ii pozez.

image

image

image

image
Ideea cu renuntatul la ele mi-a venit azi-noapte pe la 3 .Curand o sa iasa din peisaj.
Nu le-am tuns cu ceva anume...le-am rupt pentru ca avaeu in jur de 60-65 cm inaltime si ma deranjau.Usor,usor vreau sa renunt de tot la sagittaria.In coltul din dreapta o sa vina o tufa de echinodorus,microsorum sau cryptocoryne,in functie de ce o sa gasesc.Sa vad ce pun in spate de tot.Ma gandeam la ludwigia repens.

Eu unul sunt multumit de cum arata in momentul asta.Dupa parearea mea,asta e forma cea mai buna de pana acum.
Salut.Doresc sa achizitionez urmatoarele plante:

-Anubias Barteri-o planta
-Cryptocoryne pontederiifolia-o tufa
-Microsorum-o tufa
-Echinodorus Bleheri-(sunt deschis si la alte varietati)o tufa
-Ludwigia Repens-20-30 buc.

Astept oferte pe PM.Multumesc!
Salut.Dupa aproape 2 luni in care acvariul a mers destul de prost,revin cu un nou aranjament.
Am trecut de faza in care vroiam sa fie cat mai aglumerat si cu cat mai multe plante.Acum vreau ceva aerisit si cu multe pietre,putine plante(pe cate se poate tufe mari gen cryptocoryne,microsorum etc.).Am tot cautat pietre si roci dar nu am gasit nimic care sa ma impresioneze.Pana la urma am decis sa pun roca vulcanica.
Din peisaj au disparut cateva specii de plante si au aparut altele,am scos radacinile si au mai aparut niste pestisori.
Apa nu s-a limpezit in totalitate,sper ca zilele urmatoare sa revin cu niste poze mai clare.
O poza de dinainte de schimbare:
image
O poza de ansamblu din seara asta:
image
Alte poze:
image
image
image
image
image
image
image
image
Salut.Ca sa plantezi iti trebuie in primul rand substrat.La 14 l,daca mai pui si substrat mai ramai cu maxim 11-12 l.Pe langa substrat ai nevoie si de lumina si daca pui plante pretentioase ai nevoie de CO2 si fertilizanti.Te sfatuiesc sa o renunti la pestii actuali,sa cauti un acvariu de vreo 50-60 l complet(capac si neoane,filtru) si sa o iei de la inceput.
Un acvariu de 60 l iti ofera mai multe posibilitati.In cel de 14 l poti pune cel mult o mana de creveti.
Succes!
Salut.Masculii se diferentiaza de femele prin "coarnele" care le cres pe cap.
Mascul:
image

Femela:
image

Succes in continuare!
Nu stiu sa-ti spun...ia leg?tura cu ei.
Salut.Si eu iti recomand firma avarii.biz .Mi-am facut la ei un acvariu de 290 l si capac si nu am dat mai mult de 900 de leiAm primit si un bonus consistent.
Salut.Am aceasta combinate de ceva timp si nu am avut niciodat? probleme.
Vandut!Se poate inchide,multumesc.
Vand colonie RCS alcatuita din aprox 50-60 buc,atat maturi cat si puiet.
Pret 40 de lei,negociabil.
Tel.:0733082208
Are cineva idee unde gasesc cateva exemplare mai deosebite de half moon si/sau crowntail?Ma intereseaza sa cumpar fie o pereche de crown si una de half moon,fie doua de halfmoon.
Confirm cele spuse de Andrei.Folosesc de 6 luni JHW 404 si sunt foarte multumit de el.
Alte poze cu inclupatii:
image
image

Am ajuns cu ei azi-nopate pe la 12.Am stat pana la 2 si ceva saq ii acomodez si sa ii urmaresc,sa vad daca se ciondanesc cu cineva.Cu ocazia asta am vazut batai intre ancistrusi,desi sunt inca micuti.
Poti sa iei fara probleme inca 3 neoni si 10 rasbore daca zici ca ai o filtrare buna.Daca poti,mai ia si cativa cory.O sa vezi o mare diferenta cand sunt mai multi.

Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Go to: