[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P

by koala: Am reparat linku'...
Uau , la mine ara asa cel mult o zi dupa schimb, daca nu le dau de mancare. Oscarii au si prostul obicei sa se "kce" imediat dupa ce simt apa proaspata .
Update:
am introdus toti pestii la comun. Jaguarii mici si papagalii s-au adaptat, Greeen Terror-ul a vrut sa faca pe smecherul tocmai cu masculul de RT. Dupa un minut de glorie trei zile a stat cu botu' intr-o piatra sub decoruri. Cum asta mare nu avea de gand sa il slabeasca a trebuit sa reintroduc geamul despartitor pentru el. Nu prea ii prevad un viitor stralucit cu un creier asa de mic.

RT au depus aseara din nou. Piatra e plina de caviar. Probabil o sa o curat de data asta, doar nu am avut timp de ei. Mi se pare ca au crescut foarte mult si pereche este inca bine inchegata. Chiar si asa sunt cu ochii pe ei ca de obicei degenereaza lucrurile foarte repede. Femela mai are momente de slabiciune si asta daca o vede ca fuge ii mai da cate un "cap in gura". Vreau sa iau niste Nigro masculi sa il tina mai ocupat. Momentan are o pata pe un Oscarul Albino red, probabil ptr ca e cel mai apropiat la culoare cu el.

Jaguarii cresc, am cativa de 12-15 cm, insa toti par a fi femele, macar sunt mai docile momentan. Acvariul mare probabil la primavara .

Cand am timp va mai fac o filmare.
Mama, ce apa impecabila!
Mi se pare mie s-au se fac alb-roz papagalii? Aia mai mari care erau portocalii incep sa se albeasca, or fi batrani!
Papagalii cresc intr-un ritm accelerat. Inca nu sunt prea relaxati si obisnuiesc sa stea tot in "ciorchine" la suprafata apei. Cel mai mare dintre ei incepe sa devina mai masiv, pare sa creasca si in zona capului . Cred ca o sa fie foarte interesanti dupa ce se mai maturizeaza, acum pare ca au capul ala mic lipit de corpul ala mare (nu ca n-ar fi ), cand se uniformizeaza gatul sigur nu o sa mai arate asa ciudati. Cel care era negru a inceput naparlirea si el, de la o zi la alta pierde din culoare neagra. Pe de alta parte astia care sunt naparliti de mult incep sa fie din ce in ce mai portocalii.

O sa vedem ce minunatii ies din ei.

PS am luat un pui de Rivulatus, nu m-am putut abtine
Faaaain!
Buna asta Dane!
Maestre baboii de la tine incep sa prinda curaj cat de cat, inca petrec timpul mai mult in ciorchine dar au inceput sa riposteze in fata Jaguarilor. A trebuit sa le iau tetra Discus ca nu le intra granulele-n gura. Cand prind cate una d-aia mare zici ca au toti trabucuri in varful buzelor
Multumim! Bubble-boii au ajuns cu bine la toata lumea. Is frumosi ca tata si destepti ca mama . Abia astept sa vad cat cresc, daca nu tin pasul cu restul probabil ii mut la servici .

PS femela asta e d-aia cu "spanck me daddy"
Au venit "buble"boii de la maestrul Koala . Momentan stau cam speriati, ca infoiati sunt de felul lor, si se feresc intr-una de puii de Jaguar ramasi in separeu. In cateva zile se dau ei pe brazda si sigur ies la defilat.

Oscarii ii studiaza prin geam de numa-numa, n-au mai vazut asa aratari in viata lor .

Tre' sa dau o fuga sa le iau mancare pentru gura lor, granulele standard servite la mine in acvariu astia doar le "pupa"
O mananca balaurul ala al tau Koala
Astia ai mei sunt mici, masculul are cca 20 de cm, poate mai mult dar femela are in jur de 17.
Ba, eu zic ca e o sansa totusi, doar ca trebuie sa pui un geam intre zona plantata si zona in care stau pestii. Asta ca sa nu-ti spulberam sperantele.
Hai ca ma bag repede pana nu intra maestrul Koala pe forum...
Nici o sansa de jugla cu Oscari in acvariu , da imi place avantul tau! Eu am avut si plante de plastic si le-au rupt .
Ar fi interesant, problema e ca femele de RT sunt cam greu de gasit. Eu din vreo 20 de baboi am avut doar 3 femele.
Acum, vo' doua:
SI vo' doua poze:
Sambata noapte RT s-au pus pe nebunii. Le-am lasat lumina aprinsa pana la 2 noaptea si au umplut o piatra de "icre de somon".

Dovada:

Apa arata asa ca tocmai facusem un schimb masiv si am si vanturat tot nisipul.

Duminica le-am luat jucaria si am pus-o intr-o galeata cu o pompa de circulare. Au fost ei cam nedumeriti vreo 3-4 ore insa azi vad ca sunt linistiti si au uitat de "incident". Am liniste in acvariu din nou. Icrele par fertile. Azi dimineata 99% din ele erau portocalii si frumoase. Cred ca imi fac de lucru sa mai imprastii prin tara niste RT.

by koala: Am jmekerit eu linku' ala, ca sa vedem clipul.
Maestre, eu personal nu am drum in viitorul apropiat in Bucuresti. In ce zona ar fi ok ptr tine sa vina cineva sa ii ia? As avea o solutie dar sa vad daca e ok cu zona ptr cel care ar veni dupa ei.

Poate de data asta scot din aia frumosi !
Maestre, ce ai tu acolo se cheama bogatie! La Animax e 59.99 papagalu' mic. La ochi cam ai de un rollbar si de un bullbar la Jeep.
Mno..... s-a schimbat modificarea. Dupa o sedinta cu sotia am decis ca latimea de 100 cm nu mere, ne strica rau aranjarea celorlalte acareturi prin living si culmea, nu consider ca e un lucru rau (acvarist sa zica asta n-ati mai vazut :lol. Am decis sa ramana de 250x80 standul cu inaltime de 85 sa am loc ptr sump si acareturi. La 80 scap de piciorul intermediar dare imi daduse mici batai de cap .

Asa ca am de vanzare un cadru daca vrea cineva sa-si faca un nano . Daca n-are nimeni ma gandesc sa il modific sa-l folosesc prin beci.

In acvariu lucrurile s-au calmat foarte mult dupa ca am dat si ultimii RT in afara de perechea dominanta. Se pare ca toata harmalaia era de la faptul ca asta mare (Macho), voia sa arate el ce tare-n papila e, si ii caftea pe toti, cred ca intra in "rosu" si nu mai conta pe cine bate. Dupa ce au plecat astia in plus, e foarte calm si nu mai e agresiv cu oscarii si nici cu jaguarii, zici ca nu mai are nimic de dovedit. Oricum ar fi fost groaznic pentru aia dominati ca bataile erau din ce in ce mai serioase.
Asa a mai ajuns o pereche de RT in Bucuresti si se va umple tara de pesti superbi pe care nu-i vrea nimeni.

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: