[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nagy Attila
Forum Index » Profile for Nagy Attila » Messages posted by Nagy Attila

Daca nu esti obligat sa scoti pestisorii din riscul de a fii mancati de altii, atunci lasai sa fie crescuti de parinti cat mai mult posibil.
Am avut si eu la un momendat tot asa o pereche, scosi separat. Dupa ce puii au eclozat si au inceput sa inoate i-am separat de parinti. Dupa 2 saptamani-3 de hranire intensa cu artemia si schimbat de apa zilnic, erau aproape jumatate fata de cei 5-6buc ramasi in acvariul cu parintii.
1.Hedyotis Salzmannii
2.nu stiu.....
Noii locatari: Blue Tetra

Felicitari iubitorilor de plante!

Hai la si mai mare!
Este ceva deosebit ce ai tu acolo! Dupa ce se indeasa si HC o sa ne cada plombele din........
goldman wrote:"surplusul"

Ai un acvariu super !
Inca nici apa nu mi so limpezit si deja vreti poze
Un pic de rabdare si o sa apara si ele dar in clipa de fata acvariul este un depozit de plante pus la ciclat. Pietrele au fost debarcate in fata blocului de unde m-am mutat si si asa mi-am auzito de la cei care mo ajutat la cararea acvariului sus la etajul 4 ca li so untins mainile.
cibserg wrote:Si un crevete hidos ce ma duce cu gandul la Mantis shrimp.

Apoi nici crabii aia nu is mai frumosi.

Bafta si noroc la noul project.
catalos wrote:ne mai prezinti si noua ceva imagini cu "starea" actuala a acvariului?

sau ne tii in suspans - psihologic ?

Din pacate m-am vazut nevoit sa desfac acest acvariu pentru ca m-am mutat dar acvariul este la ciclat la noua locuinta.

To be continued!
Arata foarte bine scape-ul. parca ar merge si fara Vivipara.
Nisipul de constructii il poti achizitiona la orice magazin de constructii. Pretul fata de cele dedicate este unul infim, undeva la 4-6 lei un sac de 25 kg.

Poti sa lasi aerarea.
Spirulina in general este dedicat pestilor si melcilor mancator de alge. In categoria asta se incadreaza doar cateva specii de ciclide si pestisori gen SAE, Otto. nici de fel ce pestisori ai tu in acvariu. Daca chiar vrei sa ii mai hranesti din cand in cand cu spirulina atunci cauta sub forma de fulgi caci pastilele se lasa la fund si doar melci se vor hranii din el.
Bun venit pe acvariu.ro!

fitza asta este cumva melc physa????
Cel mai bun si ieftin ar fii nisipul de constructii spalat calumea. Buturugi ar fii bine sa nu pui, mai ales ca sunt maricei deci de preferat sa aiba cat mai mult spatiu.
Pune un strat mai maricel de nisip, 5cm in fata si circa 8 cm in spate incat sa poti planta niste cryptocoryne ponderifolia. Iti garantez ca o sa reziste daca o sa introduca in dieta niste salata verde de 2-3 ori pe saptamana.
A evoluat foarte mul HC, este pe drumul cel bun. Ca si o idee, scoate glosso din partea dreapata ca nu isi are locul si replanteaza zona respectiva cu HC. Nici Macranda nu mai merge dupa parearea mea. Daca e Iwagumi atunci sa fie Iwagumi.
Per ansablu arata foarte bine. Daca reusesti sa mentii partea vizibila din background dintre pietre curata, adica fara plante si la poza sa pui o lumina incat sa para un pasaj o sa iasa un efect super!!!
Nu prea mai am ce aduga la cele scrise mai sus asa ca nu pot decat sa te felicit si eu pentru un acvariu superb!!!
Nu pot decat sa te felicit pentru un scape foarte reusit. Mi e personal imi plac foarte mult acvariile de genul nature, chiar daca nu se schimba prea mult peisajul. Daca ii sa compar cele doua, primul arata de nota 10 si ai putea participa linistit la un concurs de aquascaping in primavara.

Bafta in continuare!
Promite acvariul , asteptam evoluitia lui . Bafta cu covorul de HC .
Vad ca ai mai adaugat niste buturugi. Acum acvariul este foarte frumos! Felicitari!!
pomi wrote:Ii trebuie substrat fertilizant?
Cati watti sau lumeni pe litru ii trebuie?
E necesar CO2?
Are nevoie de fertilizare micro/macro?
ETC...

La mine a mers foarte bine in substrat Tropica folosit la mai multe setup-uri. In maximum 2 luni am avut covorul compact.
Ca si lumina te sfatuiesc de la 0.5w/l pana la 0.8w/l .
CO2 e necesar pentru o crestere rapida si sanatoasa dar depinde cat de mare va fii acvariul incat sa nu fie diferente mari de ph in momentul in care se introduce si dupa ce este oprit. Eu in general la nano-uri am avut succes cu Easy Carbo si schimburi dese de apa, adica la 3-4 zile 40%.
Fertilizare este nevoie si de micro si si de macro.
In rest nu cred ca e o planta foarte pretentiosa si se poate tunde ca si HC. Adica sa tai firele rebele.
Spor la noul tau proiect!

Forum Index » Profile for Nagy Attila » Messages posted by Nagy Attila
Go to: