[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vazilian
Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
vin imbracat ca ala de la banca transilvania )
foarte frumos , felicitari nea Dane .
saptamana viitoare ma gasesti uitandu-ma pe geam la acvariu daca nu ma primeste sa il vad de aproape
Multumesc ptr aprecieri , nea Dane foarte bine spus ca de obicei, tot respectul
In momentul de fata cred ca sunt asezati destul de bine , am ales sa stea in acvariu decat la subsol in boxa .
In plus uitandu-ma la ei zi de zi poate imi vin idei care sa duca la integrarea lor acvariu.
iar eu nu sunt in bucuresti
una mica mica vreau si eu
Buna seara,
Un mic update facut cu telefonul :
image
image
image

Am reusit sa scap de bba cu injectii de accelarator pe zona infestata , apa este limpede daca nu imi bag eu coada
Pozele sunt facute dupa ce am pus pietrele in acvariu asa ca apa este cam tulbure .
Mie unul imi place cum a iesit
Astept si parerile voastre despre evolutia acestui acvariu

P.S. Querty astept o parere de la tine

o seara buna va doresc
se poate inchide , multumesc
Va salut ,
De ofera spre donare cateva fire de didiplis , higrofila polisperma , phylanthus si inca o planta care imi este draga dar care imi scapa denumirea acum .
Daca se aduce alta planta la schimb dau si niste moss .
Plantele se ridica din cartierul crangasi azi sau maine ( atentie maine plec din bucuresti ptr cateva zile )
Detalii pe pm

Cu respect
Cornel c

Va salut ,
Nu le am cu vanzarea asa ca ofer un lighean de plante proaspat scoase din acvariul asta :
image

sunt cel putin 5 specii fara alge ( zic eu ) , poate doar un comunitar mic
arata cam asa :
image
image

ce vreau in schimb ?
- nr de bule sau un lemn sub forma de copac relativ subtire ptr un herdscape sau orice altceva ptr acvaristica

marfa se ridica din Crangasi , nu voi fi acasa in urmatoarele 48 de ore .

PS. vi le ambalati singuri

contact pe pm

cu respect
Cornel c
foarte frumos
astept cu nerabdare sa vad `jucaria`
spune-i sa deschida si un magazin in bucuresti
foarte frumos acvariul . si scalarii sunt frumosi dar eu i-am donat din cauza agresivitatii lor. imi mancau crevetii si se certau toata ziua .
si la mine au decimat populatia de creveti care sper sa se redreseze mai ales ca am vazut o femela gravida ;P .
aha doar un ochi sa arunci ....la cate informatie este in link-ul ala nici nu iti trebuie mai mult .
un mare plus ptr stafanp pentru plantele trimise.apelati cu incredere.
frumusele , ma abonez si eu la cateva
furtunul de la robinetul de reglaj fin intra in T iar in interiorul filtrului este alta bucata de furtun care la un capat intra in T iar la celalalt in pastila ceramica . Dupa cum se vede in poza se pare ca am lasat furtunul cam lung .
image
robinetii sunt de la dedeman cca 7 ron perechea
furtunul este legat la asta :
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/224~Accesorii-pentru-acvariu/7915-AquaMedic-T-piece-4-6-x-1-8--x-4-6-mm.html
mai buna ar fi piesa asta :
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/224~Accesorii-pentru-acvariu/7916-AquaMedic-Fitting-straight-4-6-x-1-8-.html
dar nu se mai gaseste , sau nu am gasit-o eu.
Pastila ceramica cred ca este de 3 cm de la jbl ( Batman stie ) . Initial am pus o pastila de nano de 1.5 cm dar nu am fost multumit de ea si am schimbat-o .
cu placere
revin cu poze la difuzorul extern .
asa arata la cca 1 luna de la montare.
image
image
cam ieftina nu credeti ?!
cum se face ca omul ala in craiova este 10 ron/kg si la astia doar 2,5 ?! sau este altfel de roca vulcanica si incurc eu borcanele .

Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
Go to: