| Message |
|
|
vin imbracat ca ala de la banca transilvania  )
|
 |
|
|
foarte frumos , felicitari nea Dane .
saptamana viitoare ma gasesti uitandu-ma pe geam la acvariu daca nu ma primeste sa il vad de aproape
|
 |
|
|
Multumesc ptr aprecieri , nea Dane foarte bine spus ca de obicei, tot respectul
In momentul de fata cred ca sunt asezati destul de bine , am ales sa stea in acvariu decat la subsol in boxa  .
In plus uitandu-ma la ei zi de zi poate imi vin idei care sa duca la integrarea lor acvariu.
|
 |
|
|
iar eu nu sunt in bucuresti
|
 |
|
|
una mica mica vreau si eu 
|
 |
|
|
Buna seara,
Un mic update facut cu telefonul :
Am reusit sa scap de bba cu injectii de accelarator pe zona infestata , apa este limpede daca nu imi bag eu coada
Pozele sunt facute dupa ce am pus pietrele in acvariu asa ca apa este cam tulbure .
Mie unul imi place cum a iesit
Astept si parerile voastre despre evolutia acestui acvariu
P.S. Querty astept o parere de la tine
o seara buna va doresc
|
 |
|
|
|
se poate inchide , multumesc
|
 |
|
|
|
Va salut ,
De ofera spre donare cateva fire de didiplis , higrofila polisperma , phylanthus si inca o planta care imi este draga dar care imi scapa denumirea acum .
Daca se aduce alta planta la schimb dau si niste moss .
Plantele se ridica din cartierul crangasi azi sau maine ( atentie maine plec din bucuresti ptr cateva zile )
Detalii pe pm
Cu respect
Cornel c
|
 |
|
|
Va salut ,
Nu le am cu vanzarea asa ca ofer un lighean de plante proaspat scoase din acvariul asta :
sunt cel putin 5 specii fara alge ( zic eu ) , poate doar un comunitar mic
arata cam asa :
ce vreau in schimb ?
- nr de bule sau un lemn sub forma de copac relativ subtire ptr un herdscape sau orice altceva ptr acvaristica
marfa se ridica din Crangasi , nu voi fi acasa in urmatoarele 48 de ore .
PS. vi le ambalati singuri
contact pe pm
cu respect
Cornel c
|
 |
|
|
|
foarte frumos
|
 |
|
|
astept cu nerabdare sa vad `jucaria` 
|
 |
|
|
spune-i sa deschida si un magazin in bucuresti
|
 |
|
|
foarte frumos acvariul . si scalarii sunt frumosi dar eu i-am donat din cauza agresivitatii lor. imi mancau crevetii si se certau toata ziua  .
si la mine au decimat populatia de creveti care sper sa se redreseze mai ales ca am vazut o femela gravida ;P .
|
 |
|
|
|
aha doar un ochi sa arunci ....la cate informatie este in link-ul ala nici nu iti trebuie mai mult .
|
 |
|
|
|
un mare plus ptr stafanp pentru plantele trimise.apelati cu incredere.
|
 |
|
|
frumusele , ma abonez si eu la cateva 
|
 |
|
|
furtunul de la robinetul de reglaj fin intra in T iar in interiorul filtrului este alta bucata de furtun care la un capat intra in T iar la celalalt in pastila ceramica . Dupa cum se vede in poza se pare ca am lasat furtunul cam lung  .
|
 |
|
|
robinetii sunt de la dedeman cca 7 ron perechea
furtunul este legat la asta :
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/224~Accesorii-pentru-acvariu/7915-AquaMedic-T-piece-4-6-x-1-8--x-4-6-mm.html
mai buna ar fi piesa asta :
http://pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/224~Accesorii-pentru-acvariu/7916-AquaMedic-Fitting-straight-4-6-x-1-8-.html
dar nu se mai gaseste , sau nu am gasit-o eu.
Pastila ceramica cred ca este de 3 cm de la jbl ( Batman stie ) . Initial am pus o pastila de nano de 1.5 cm dar nu am fost multumit de ea si am schimbat-o .
cu placere
|
 |
|
|
revin cu poze la difuzorul extern .
asa arata la cca 1 luna de la montare.
|
 |
|
|
|
cam ieftina nu credeti ?!
cum se face ca omul ala in craiova este 10 ron/kg si la astia doar 2,5 ?! sau este altfel de roca vulcanica si incurc eu borcanele .
|
 |
|
|