[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
te pomenesti ca oi vrea o slibovitza pentru cpoyright ;)
chiar, daca ai posibilitatea tehnica, pune o poza, ca mai sunt amatori de "do it yourself"
avin din vede-re ca vaz caţ placesas crii cu or-ce alt ceva decît cu min-te a sicu mana , iti fac cadou (cu destul dă multa parere de rau) un mic :ycard:

continui sa scrii in stilul de pina acum, cu parere de rau ne vom lipsi de placerea de a te avea pe forum
nu suntem forum de gramatica, dar "noblesse oblige"
hi hiiiiiii!!! inca unul "convertit" la cirpacisme ;)
desi si unele cirpacismele pot arata profi.
alcoor - sanatoasa gindire - toata stima

vezi mai pet ... si parol ca nu m-am vorbit cu omul, pe cuvintul meu de pionier ( ca soim al patriei n-am apucat ;) )
fishtecine wrote:Saptamana asta, luni sau marti, i-am vazut din nou pe meserie.

si ceva rezultate?? miscatzei prin apa ?
aici o imagine care mi sa-a parut "cea mai buna" , la un sarci sumar.
"in plus" daca o sa ai curajul sa participi la o "adunare cetateneasca" duminicala, s-ar putea sa-ti schimbi vu totul viziunea despre acvaristica in general. se pot invata multe, si mai ales obtine multe....
te asigur ca pe orice forum, daca deschizi mai multe topicuri alandala pe aceeas tema sau chiar cu acelas continut, se intimpla la fel ....

fiind nou, nu-i bai ...
intr-adevar seamana foarte mult.... si uneori se mai confunda, dar tot misto sunt....

am mai oservat un fenomen, la neonii mei, pina nu le-am pus o amenintare nu s-au strins in grup. in cazul meu amenintarea consta intr-un betan .
pentru ca omul (si foarte bine face) nu vrea sa "se lege la cap" cu un peste pentru care are foarte putine conditii de trai sa-i asigure (poate) sau nu vrea sa faca ciorba..

vezi ca incepi sa devii putintel cam agasant.. zice unu de creveti, vrei si tu, zice altul de cine stie ce peste, vrei si tu ...daca zicea cineva ca vrea sa-si bage un bat in fund, vroiai si tu ???

stai mai calm si nu te arunca cu capul inainte la orice oferta, nu toate ti se potrivesc.... smilie
sfat prietenesc, daca nu o lasi mai calm , vezi ce i-am scris lui voodo_ss
Benu wrote:Plantele nu scot bule ca sampania. Chestia asta nu mi-a reusit niciodata. Cred ca trebuie si o iluminare mai puternica ca sa se intample chestia asta si eu nu am decat ~0.3 W/L.

sa sti ca daca nu le dai lumina de ajuns, degeaba dai co2.
imi pare rau ca ai ajuns mai tarziu, ca ce a fost de tat, s-a dat repede.
si calistusii, nu sunt calistusi ;) ci ornatus, dar tot misto sunt iar cind vei mai avea nevoie, apeleaza fara retineri ....
nu era nevoie sa mai deschizi un topic, in momentul in care cineva va putea sa te ajute, te asigur ca o va face.
depinde ce acvariu vrei sa ai ..
pentru "plantat" se merge pe phillips tld 830 (varianta saracului), sau pe neoane dedicate gen osram fluora, aqua glo, sun glo.. etc....
pentru unul gen ciclide malawi( sau alte zone) merge cam orice, mai putin cele roz bonbon, verde prazuliu si alte minunatii"frumos kichistice"

asa ca detaliaza cererea...
daca o sa citesti ce scrie pe etichetele diferitelor tipuri de "apa plata" vei vedea ca sunt bune, datorita duritatii specifice (pH-ului) si a faptului ca unele au co2 rezidual in compozitie...
ti-o spune unul care se incapatina sa foloseasca
he heeee, vrabia malai viteazu'....
pina una alta , herghelia de 30 neoni si cireada de ancistrusi, vad ca s-au "ciclat" in acvariu. daca ar fi dupa mine, as avea cel putin 6-7 acvarii de max 100 l cu cite un cird de "una, alta"
are cineva MULTI ocelifer, bleheri, palmery, megalopterus, flameus, (de lemon nu zic, ca are dan tudor ;) ) oricare specie de caracide, dar nu "ciorba" ci o singura (hai 2-o ) specie in bazin ?

a reusit cineva voit sau intimplator inmultirea???
sugestia mea, e sa le lasi doar pe alea care le ai si sa le pui cit se poate de rasfirate.
nu spun ca nu ar fi frumos ce ai gindit, dar yo's fript cu d'astea ;) socoteala din calculator nu se potriveste cu cea din acvariu ;)
vei observa ca la un moment dat vor creste si se vor incaleca ( va fi bestial de frumos) si va trebui sa bagi coasa (cu mare durere in suflet) .
curios, eu la linkul lui addi, vad un discus...
nu trebuie sa zicem noi nimic.. plantele ce zic.. ????
bolborosesc? scot bule???

partea proasta a "experimentului" - PESTII ce zic ???? ies la suprafata sa ia o gura de aer???

Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Go to: